Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492

Yakın bir tıp merkezine kan vermeye gidebilirsin bence Hayırlı olsun , inşallah

Sağlık ocağı var yakında ama bugün açık mıdır yaa evde de yalnızım ne yapacağımı bilemedim
Canim cevapla dedigin zaman hemen ustte kare bir kutucugun icinde resim gibi simge var hani kalın italik vs olan kisimda yer aliyor yazi yazdigimiz alanin icinde ustte oluyor ona tikla resim cek eklersin. Bugun kapali ama pazartesi verirsin en kotu☺ insallah guzel haberlerini duyariz

Yaa uğraşıyorum ama fotoğraf ekleyemiyorum elim ayağım titriyor
Canım teyit etmek amaçlı fazla testin varsa yarın sabah onu da yap, pazartesi kan verirsin.. Zaten silik çıktığında kese falan gözükmüyor bir rahatsızlığın yoksa doktora gitmene gerek yok beta hcg takibini yapıp değerin yükselince gidersin.

Canım çok şaşırdım bu teze ve doğru olabilir mi acaba düşünüyorum çünkü ben yıllardır antibiyotik kullanmamıştım, en son üniversitede falan kullandım sanırım.
Bu tez sebepsiz infelite için büyük oranla doğru canım, 3 aydır üstünde durdum çok araştırdım, hatta geçen ay 1.5 yıldır hamile kalamayan arkadaş dişinde problem yaşadı, 5 tane iğne antibyotik kullandı ve o ay 1 ilişki ile hamile kaldı, kendiside şok oldu yada dünki arkadaş aylardır yapmadığı kalmamıştı, ama antibyotik kullandığı ay hamile kaldı, bunun gibi birsürü hikaye okudum.
Ve sen adet günün geçmeden bıraktın ilaçları hiç korkun olmasın,adet günü geçmeden çook ağır ilaçlar olmadıkça bebekte hiç bir etki yaratmaz
Bebeğin hayırlısıyla gelsin inşallah, evinize neşe getirsin

Evet yarın ve pazartesi test yapicam hala pozitif çıkarsa kan vericem çok teşekkür ederim

Ay hadi ınsallahh senınledır bebişş testı atsanaa

Yaa oradan yapıyorum ama olmuyor tıklıyorum ama hiç bir tepki vermiyor ki

Yaa inşallah ama işte adet sancımda var baya her an olacak gibi. Testi aticam ama deniyorum deniyorum olmuyor
Ayy hadi inşallah güzelce sağlıkla ilerler heyecanlandık yine tebrik ederim.
Uygulamadan yükleyemezsin. Web sitesinden gir foruma oradan yükle canım

Bilgisayar eşimde evde değil şimdi akşam gelince mutlaka atarım inşallah gebeliktir yaa
canım telefondan kadınlar klubüne girip atabilirsin
pcye gerek yok. aplikasyon değil de tarayıcıdan giriş yapcaksın

Yaa gercekten mi ağlıyorum şu an ama adet sancim var 1 hafta önce kan verdim bişey cikmadi unutlanmak istemiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…