- 21 Eylül 2020
- 2.230
- 4.981
Arkadaşım canını sıkma bu kadar detay için, bende de prolaktin yüksekliği var ben de dostinex kullanıyorum o kadar detaylardan hiçbişey olmuyor ilaç kullanmadığında bile, hem şuan ilaç kullanıyorken hiç hiç bişr şey olmaz, zaten stres de tetikliyor bunu, bizlerin göbek adı stres ama sakin olmaya mecburuz, ye gitsin afiyet olsunYa kızlar bişe dıcem of plotakını ıncır yükseltiyor dıye yemedım hıc. Demin kahvaltıda ıncır recelı vardı tanesinden yemedim de ekmegımı recele bandım bıkac kez sonradan jeton dustu. Yukselırmı plotakın ya cok canım sıkıldı
Rahim filmini mutlaka çektirmenizi öneriyorum, ne kadardır uğraşıyorsunuz bilmiyorum ama hormonlar yumurtslıklsr herşey düzgünken fiziksel olarsk rahimde darlık yapışıklık bir şey olduğunda zaman boşa geçmiş oluyor, ben bir sene denedikten sonra aşılama için hsg çektirdim ve rahim ağzı darlığı bir de sol tüp girişinde bir darlık mı çıktı, belki de aşılamaya kadar boşa bekledim çünkü aşılamada rahim ağzı darlığımı açtık dediler, belkide ondan önce spermler içeriye ulaşamıyordu bile, baktırmakta her zaman fayda varKızlar kist yokmuş, doktor regl olursan bu ay tedavi vermicem dedi normal devam etcez dedi. Rahim filmini sordum sen karar ver regl olursan bu reglin den sonra da çekebiliriz diğer reglinde de çekebiliriz dedi