Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Arkadaşım canını sıkma bu kadar detay için, bende de prolaktin yüksekliği var ben de dostinex kullanıyorum o kadar detaylardan hiçbişey olmuyor ilaç kullanmadığında bile, hem şuan ilaç kullanıyorken hiç hiç bişr şey olmaz, zaten stres de tetikliyor bunu, bizlerin göbek adı stres ama sakin olmaya mecburuz, ye gitsin afiyet olsun
Kızlar kist yokmuş, doktor regl olursan bu ay tedavi vermicem dedi normal devam etcez dedi. Rahim filmini sordum sen karar ver regl olursan bu reglin den sonra da çekebiliriz diğer reglinde de çekebiliriz dedi
Rahim filmini mutlaka çektirmenizi öneriyorum, ne kadardır uğraşıyorsunuz bilmiyorum ama hormonlar yumurtslıklsr herşey düzgünken fiziksel olarsk rahimde darlık yapışıklık bir şey olduğunda zaman boşa geçmiş oluyor, ben bir sene denedikten sonra aşılama için hsg çektirdim ve rahim ağzı darlığı bir de sol tüp girişinde bir darlık mı çıktı, belki de aşılamaya kadar boşa bekledim çünkü aşılamada rahim ağzı darlığımı açtık dediler, belkide ondan önce spermler içeriye ulaşamıyordu bile, baktırmakta her zaman fayda var

Çektircem canım. Benim 1 kimyasal olunca bekleyim 1 sene dolsun dedim. Şubat ayındaki reglimden sonra çekileceğim ben de

Dün aksam regl tam sokulmeyince regl sokturucu yumurtlamayi da tetikleyen masaji yaptim gercekten bende ise yaradi sokuldum gece ama yumurtlamayi tetikliyormus adetken bu masaji yapmak denemekten zarar gelmez dedim☺ "Duz zemine uzanip iki elinizle karninizdan rahminize dogru V cizer gibi bastiriyorsunuz gunde 3 kere her defasinda da 10 kere yapiyorsunuz belki tam sokulemeyen falan vardir bilginiz olsun deneyip paylasmak istedim dogrulugunu gormeden yazmadim

Gyno-lomexin kremin adı dene bence bi ilişki zamana eşinede sür yumurtlama dönemi dışında
Zalain diye bi krem var evde daha önce vermişti doktor. Eşim de sürüyor. Ahh eczaneye gidebilsem bi fitil alıcam da alamıyorum işte. Kendimce olan imkanları değerlendiriyorum

I
Istedigimiz zaman pozitifleri istedigimiz zaman negatifleri seciyo bizim beynimiz. Hep pozitif rakamlari gorsek daha iyi aslinda. Sorma cok sinirimi bozdu barismayi dusunmuyorum.
Kontrolden ciktim, doktorun aramasini bekliyorum kuzu ogleden sonra aricak. Dozu artiricak gibime geliyo bakalim, folikuller daha kucukmus

Aynen öyle valla olumlu düşünüp rahat olsak olacak zaten bebiş belki de ah kuzum barışmadan napıcan çocuğu hiç mi barışmıcan çok haklısın ama bu dönemde ben de bir sürü şeye gıcık oluyorum olsun canım artırsın gerekirse bakalım ne diyecek

Benim ailemde cok var endometriosiz bilmem sana pozitif enerji gonderirmi. Iki kuzenim, iki halam babanem. Hepsininde cocuklari oldu tup bebeksiz. Ameliyatla sirf temizlediler ve hamile kaldilar.
Ozur dileyip yalvarmasini bekliyorum

Merhaba Bat 14 Şubat. 2 aydır istiyoruz listeye ekleyebilirseniz sevinirim minseo

Kızlar kist yokmuş, doktor regl olursan bu ay tedavi vermicem dedi normal devam etcez dedi. Rahim filmini sordum sen karar ver regl olursan bu reglin den sonra da çekebiliriz diğer reglinde de çekebiliriz dedi
Bu ay da klomen ve ovitrelle kullanmıştın dimi kuzum sen

Kızlar bugünde adetim gelmedi akşama daha var gerçi ama ne bi sancı ne bi ağrı hiç bişey yok en son ilişki sırasında sol kasığımda bi baskı hissetmiştim acaba o an bişey mi oldu anlamadım yaa merakta ediyorum

Canım fotoğrafı var mı? Bakalım istersen eğer hemen çıktıysa ve kendi çizgisi değilse olma ihtimali yüksek. Regl olacakmış gibi ağrı da olabilir çok olmadıkça.

Sizde ne gibi sikayetler oluyor benimde ayni sizin gibiyim endeskopide bise cikmiyor sanki.bogazimi skiyorlar ve surekli farenjit gbi.bogazim agrio geceleri kuruluk oluyor bogazimda sanki bogazima dizilio yediklerim.ocak aylarinda genelde daha cok oluyor sanki siz ne ilac kullaniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…