Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kizlar merhabaaaaaa danismak istedifim bi konu var .
Benm adet dongum 25 26 gunde bir.
yumurtlamamda 12. 13. cok nadir oluyo.
adetim 10 gun suruyo ve temizlenip iskiye girmem 11.gunu buluyo.
Yani benim degerlendirecegim 3 yada 4 gun var sizce iliski sıklıgı bu 3 4 gun her gun mu olmali gun asirimi nedersinz bu konuda😏😏

• KAÇ YAŞINDASIN? ➔32
  • KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔2 YIL
  • İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔Evet
  • KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK 1
  • KAYBIN VAR MI? ➔2 kimyasal
  • REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔evet
  • EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔amh düşüklüğü vardı bende ama eşimin problemlerini bilmiyoruz test yapmadı.
  • KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ Bu ay arı sütü kullandım ilk kez, 15 gün çok pahalıydı aman dedim bırajtım:) sabahları aç karna polen ile karıştırıp yedim. Eşim zaten keçiboynuzu özü kullanıyordu.
  • HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔hayır
  • OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔Aslında yapmadım.13.gün yumurtluyorum geçen aylarda. Bu ayda öyle zannettim ve o günleri değerlendirdim. 16.gün öylesine yaptım pik gördüm, 19 gün silikleştiğini görmek için yaptım silikleşmediğini iki çizginin eşit olduğunu gördüm:))
  • HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ burada @Random33 e teşekkür etmek istiyorum. 2 gün ilişki bir gün boş hiç denememiştim ondan okudum ve regl 11.günü başlayarak 18.güne kadar 2 gün ilişki bir gün boş yaptım.
  • BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ 5 gün kala göğüs ağrım başlamıştı. Normalde regl olmadan önceki gün kesilirdi ama bu sefer arttı ve gece yatış pozisyonundan dolayı uyanıp durdum. Halka genişlemesi oldu ama beni zibilyon kez yanılttığı için ona yormadım:)) bu ay idrar yolu enfeksiyonu ve covid olmuştum o yüzden her şeyi o ikisine yorduğum için beni test yapmaya iten sadece göğüslerimdi.
  • ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔ batımı tam bilmesem de tahmini 2 gün önce.
  • BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔ Hani diyorlardı ya kafanızdan atınca oluyor.. Derdim böyle bir şeyi İNSAN NASIL KAFASINDAN ATABİLİRRR😀 tabi ki ayın her günü aklımdaydı valla hiç atamadım ama acaba gebe miyim diye, oldu mu diye hiç düşünmedim.. Ovulasyon net değildi, covid oldum, antibiyotik kullandım, röntgene girdim 2 kere, arı sütü 3 ay kullanımda işe yararmış 😕demem o ki kızlar bir arı sütü gerçeğini Dr ile deneyin, ikincisi kafanızda gebelik olur olmaması bence çok zor :) ama onu düşünürken hayatınızı kaçırmayın. Kıyıda dursun bir şekilde buluyor. Benim bu ay kıyıdaydı mesela.. Bir de minseo minseo gerçekten o kadar güzel kalpli ve narin bir enerjin var ki başlık altına da böyle kocaman yürekli kadınları çekmişsin.. Ne olursa olsun Enerjimizi, neşemizi kaybetmeyelim. Rabbim buradaki tüm kadınlara nasip etsin inşallah 💙

Aslında çok uzun yazmıştım, bu kısaltılmış hali😎
Nasıl mutlu oluyorum bu güzel röportajları okurken anlatamam😍 Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım🌺 Darısı bizlerin başına😇

Yani benim degerlendirecegim 3 yada 4 gun var sizce iliski sıklıgı bu 3 4 gun her gun mu olmali gun asirimi nedersinz bu konuda😏😏
10 gün regl olmak için çok uzun bir süre değil mi döngün de kısaymış üstelik, hiç hormon testi yaptırdın mı?

10 gün regl olmak için çok uzun bir süre değil mi döngün de kısaymış üstelik, hiç hormon testi yaptırdın mı?
Canım benim de 10 gün, ilk iki üç gün yoğun sonra günlük pedler ile devam ediyordum. Kahverengi hafif lekenme şeklinde.. o yüzden de doktora gittim. Kist vs yoktu smear testi de verdim o da çıkmadı. Normal demişti.

fiona13 fiona13 cnm benim stres mide hastalıklarının en büyük yardımcısı zaten mide hastalıklarının temelinde hep stres var ben de iki yıl önce ilk mide rahatsızlığım çıktığı zaman cok stresli bi donemdeydim ve aynı senin dediğin gibi basladi aşırı bi gaz sanki afedersin gegirsem rahatlicak gibi olurdum fakat rahatlayamiyordum bir şişlik hazimsizlik vardi gecen ay covid geçirdiğimden beri yine ayniyim çünkü yine stres yaptım hem hastalik stresi hem de tayin stresi derken ama benim sırtıma cok vurdu agri bu yüzden gittim dahiliyeye ama ben cigerlerden böbreklerimden suphelenirken safra tasi cikti gerci hala da emin değilim safra taşlarından mj başka biseyden mi agrim ama midem fena hala sen de bi görün bakalım en azindan safra degilse midem dersin ona yonelirsin gecmis olsun kuzum Rabbım sifa versin. Tüp bebeğe de adim atmışsınız insallah hakkınızda hayırlısı olsun tez zamanda sevindirici haberlerini aliriz 🥰😘😊

B bitkiselhayat cnm benim tahlil sonucunu gördüm simdi iyi cikmis bence degerin bat gününe göre normal geldi yani bana kotu dusunme artik ne olur yarın bi kan daha ver belli olur zaten onda da .Rabbım kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı bir gebeliğin olsun inşallah 😊🥰😍

B bitkiselhayat cnm benim tahlil sonucunu gördüm simdi iyi cikmis bence degerin bat gününe göre normal geldi yani bana kotu dusunme artik ne olur yarın bi kan daha ver belli olur zaten onda da .Rabbım kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı bir gebeliğin olsun inşallah 😊🥰😍
Canım çok teşekkür ederim 😊 inşallah dediğin gibidir ama kaset testler koyulaşmıyor aynı kaldı.. Yarın akşam görücem bakalım.. Allah sizden razı olsun eşimden göremediğim desteği burda görüyorum. 😔

Ahahaha😂 yok canım ama sorun şu ki kaset testlerim koyulaşmıyor sanki.. O yüzden ben de hazırlanıyorum yıkılışa🙂
Bu şekilde düşünürsen öyle olur kendi beyninle öyle olmasını emrediyorsn cnkü. İçini ferah tutt daha yenidir anca.yarin kanda anlarsın zaten.

Canım çok teşekkür ederim 😊 inşallah dediğin gibidir ama kaset testler koyulaşmıyor aynı kaldı.. Yarın akşam görücem bakalım.. Allah sizden razı olsun eşimden göremediğim desteği burda görüyorum. 😔
Cnm esin de bence sen çok umutlanma ne olur ne olmaz diye yapiyor bunu onu da anlayabiliyorum benim esim gibi bence o da hemen kesinlik kazanmadan sevinemiyor demekki .
Kaset testlerin hep ayni marka mi peki cnm

Bu şekilde düşünürsen öyle olur kendi beyninle öyle olmasını emrediyorsn cnkü. İçini ferah tutt daha yenidir anca.yarin kanda anlarsın zaten.
Halıda olan bu sabah diğeri 13 ocak akşamı.. Dediğin gibi canım daha kaset test yapmayayım yarın netleşsin..

Eklentiler

• IMG_20210115_083017.jpg
    IMG_20210115_083017.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20210113_175154.jpg
    IMG_20210113_175154.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 53
Cnm esin de bence sen çok umutlanma ne olur ne olmaz diye yapiyor bunu onu da anlayabiliyorum benim esim gibi bence o da hemen kesinlik kazanmadan sevinemiyor demekki .
Kaset testlerin hep ayni marka mi peki cnm
Aynı canım.. Öyle tabiki ama destek de arıyor insan.. Yarın netleşsin bakalım. Çok teşekkür ederim ❤️❤️

Canım benim döngüme çok benziyor 11.gün ile 18.günler arası iki gün ilişki bir gün boş yaptım ben bu ay. Şuan bir aksilik olmazsa gebe gibiyim😂 eşine keçiboynuzu özü ver sabahları aç karna.. Bir de böyle dene istersen.

X