14 aydır deniyoruz olmadı canım tüplerim tıkalımı dedik film çekildim açık çıktı eşim bakıldı temmuz gibi sıkıntı gözükmedi meğerse labaratuvar kötü çıktı moralimiz bozuldu kimse doğru göstermiyor dedi boşa para verdik sonra eşim yine vereyim ben dedi daha yeni verdi tahlili 2 gün önce sonuç böyle çıktı umarım düzelir birde bende extra troid sorunu var 8.63 ten şuan 4.13 e düştü belki buda sebeptir yine ilaca devam edicem bakalım26 aralıktan beridaha çok yeni öğrendik.. 7 ay oldu hamile kalamadım en son eşim göründü böyle bir problem çıktı.siz nr kadar süredir bebek istiyorsunuz
yaa çok teşekkürler canım benim Allah razı olsunCanım üzlümeni gerektirecek büyük bişey yok sadece A+B dediği ileri hızlı ve yavaş hızlı olan kısım %43 üzerinde olması isteniyor. Sizin %30 proxeed plus hızı gayet güzel arttırıyormuş. Bu ay bizde alıcaz. Morfoloji de çok kötü değil moralini bozma sakın.
Teşekkür ederim bilgilendirmen için. İmkanlarım dahilinde deneyeceğim.Bu yaşta bizim yapmamız gereken en önemli şey sperm ve yumurta kalitesini arttırmak. Arı sütü, bal, polen ve propolis karışımını her sabah almak, eş için keçiboynuzu özü, e vitamini, çinko, yine e vitaminden zengin fındık, fıstık, kuruyemiş. Ben multi vitamin olarak regenesis max kullanıyorum, içinde hem folat hem de omega var. Bununla yetinmeyip omepa'yı da ara ara alıyorum. q10 takviyesi çok önemli. Bende pko olduğu için inositol alıyorum, sabah ve akşam olarak. Ayrıca araştırmalarım sonucunda çakşır kökü tozunun da etkili olduğunu öğrendim. Bir dönem aktardan eşim için suyunu aldım, birkaç şişe içti. Sonra ben kendim için tozunu aldım, balla karıştırıp macun yaptım, akşamları da bir tatlı kaşığı bundan alıyorum, bu macunu ovulasyona kadar kullanıyorum. Ayrıca aslan pençesi çayı içiyorum ovulasyona kadar. Bu ay mesela aslan pençesi çayını düzenli içmedim, aktardan hayıt suyu almıştım, onu kullandım. Hint yağı ile yumurtalık masajı yaptım bu ay yine ovulasyona kadar. Bu ay bel tutulması için fizyoterapiste gitmiştim, göbek çektirme de yaptırdım ona. Ayrıca yine bu ay ovulasyonda yakı da deneyeceğim. Akapunkturu henüz denemedim, çok olumlu yorumlar var, gelecek ay deneyebilirim. Bir de eşim testesteron arttırıcı deve dikeni bitkisi kullanıyor; Nature's Supreme Tribulus Terrestris. Ayrıca onun da günlük aldığı multi vitaminler var, arada q10 ve balık yağı alıyor. Aklıma gelenler bu şekilde.. Ben yaştan dolayı olumsuz düşünmüyorum.. Sonuçta kendimize iyi baktıktan sonra, altın yumurtaya da denk gelirsek bu iş tamam
Aslında yumurtalık rezervi değişmez canım aynı hastanede mi oldun amh testini?Bunlar konusunda bilgim varda kendim hakkında bilgim yokamh 6.80 çıkmış tekrar baktım şubat 2020 de 5.22 imiş neden yükselirki durduk yere diğer hormonlar da iyi çıktı
Bende ona şaşırdım zaten aynı hastane Acıbademde ikiside .Aslında yumurtalık rezervi değişmez canım aynı hastanede mi oldun amh testini?
Hastanenin karşısında medikalci vardı oradan aldık kuzum. Henüz test yapmadım bugün altıma kaçırdım sandım bir ara su gibi toz pembe akıntım oldu belki olurum bekleyeceğim yarındaCanım katater nerde kullanılıyor? birde test yaptınmı? güzel haberlerini bekliyoruz..morale ihtiyacımız var:)
Canım bak dirençli pco diye bi şey varmış hormonlar ultrason görüntüsü her şey normal oluyormuş amh dan alıyorlarmış 5 ve üzeri ise belli oluyormuş. Sana doktor bunla ilgili bi şey dedi mi?Bende ona şaşırdım zaten aynı hastane Acıbademde ikiside .
Canım inşallah yerleşmedir bu akıntıHastanenin karşısında medikalci vardı oradan aldık kuzum. Henüz test yapmadım bugün altıma kaçırdım sandım bir ara su gibi toz pembe akıntım oldu belki olurum bekleyeceğim yarında
İlk defa duyuyorum bunu. Amh bugün sonuçlandı dün doktorla konuştuğumda sonuçlanmamıştı. Bi kaç tahlil daha var sonuçlanmayan onlar da belli olsun arayıp sorayım en iyisi. Biraz da araştırayım. Teşekkür ederim canım sağol.Canım bak dirençli pco diye bi şey varmış hormonlar ultrason görüntüsü her şey normal oluyormuş amh dan alıyorlarmış 5 ve üzeri ise belli oluyormuş. Sana doktor bunla ilgili bi şey dedi mi?
Bi sor canım bakalım ne diyecek doktorİlk defa duyuyorum bunu. Amh bugün sonuçlandı dün doktorla konuştuğumda sonuçlanmamıştı. Bi kaç tahlil daha var sonuçlanmayan onlar da belli olsun arayıp sorayım en iyisi. Biraz da araştırayım. Teşekkür ederim canım sağol.
Inşallahhadi hayırlısı sonucunu 2 ay beklememiz gerekiyor aynı anda sonuçlara bakarız inş:)
Bende gebe kalmıyorum 2 oldu süt hormonum yüksek çıkıyor 25-30 arasıBende göğüsten sut gelme felan hıcbıse yok tek belırtim gebe kalamama ve sıvılcelerm vardı muhtemel onun yuzunden. İlactan snrada bı yan etkı gormedm . Bakalm ben doktora 1sene oldu dedim test yapsınlar diye cocuk dusuneli. Eğer bu ay olmazsa tedavıye baslarız dedı klomen felan sanırım. Eğer gerek kalırsa gder ona başlarım bir sene dolsun dıye beklemicem. İnş gerek kalmaz testte cıft cizgileri goruruzde
Benim de geçen sene 1,94 çıkan amh bu kasım ayında 2,56 çıktı, aynı hastanede verdim kan üstelik, belki laboratuvar değişmiştir, bu hormon artmıyor diye biliyorum bende, bir de bende tam tersi yumurtalıklar bakıp pko görünümü var gibi diyorlar, sonra hormon tahlillerinde bir sorun yok kilolu değilsin ve adetlerin düzenli deyip değildir diyorlar, bu nedir başına böyle bişey gelen var mı, pko görünümü varsa değildir ne dmk yaniBunlar konusunda bilgim varda kendim hakkında bilgim yokamh 6.80 çıkmış tekrar baktım şubat 2020 de 5.22 imiş neden yükselirki durduk yere diğer hormonlar da iyi çıktı
Tebrik ederim hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallahKızlar beta hcg çıktı.Cartedor
beklediğim 70 falandı sevindim görünce..haklı mıyum iyi mi acaba bugün tahmini regl günüm..İnşallah cumartesi 2 katı olur. Korkuyorum ama yapacak bir şey yok.
Amaaan canım soruları da bu akşam cevaplayayımminseo kimyasal düşük neyim olursa da önemli değil kaldığım yerden devam edeceğim tam gaz. Üzülmek yıkılmak yok eninde sonunda kucağımıza gelecek.
Eki Görüntüle 2761125
16 Ocak 2021Beklenen adet tarihinizi yazmanız gerekiyor
Benimde 2 sene arayla oldu. Birdaha olursa bende başlıycam Umarımm olmazCanım benim iki kimyasal arası 3 yıl var. O yüzden olabilir dedi doktor ancak bu sefer de kimyasal olursa ben gerekli tedavilere başlayacağım..senin üst üste mi oldu?
Bünyesi nasıl yapılıyor?Kızlar bugün yumurtlama günüm ovü testini yaptım şimdi muhtemel dün başladı aksam koyulasmaya cızgı bugun pik yarında pik kalır muhtemel obur gun çatlar. Benim için dua edin lütfen bu sefer tutsun yumurta kalitelidir inşallah. Allah hiçbirimizi geri çevirmesin Yarabbim
Benim 45 . Doktor önemli değil dedi hemen düşüyor diye sanırımBende gebe kalmıyorum 2 oldu süt hormonum yüksek çıkıyor 25-30 arası
Sizin kaçtı acaba öğrenebilir miyim