Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
26 aralıktan beri daha çok yeni öğrendik.. 7 ay oldu hamile kalamadım en son eşim göründü böyle bir problem çıktı.siz nr kadar süredir bebek istiyorsunuz
14 aydır deniyoruz olmadı canım tüplerim tıkalımı dedik film çekildim açık çıktı eşim bakıldı temmuz gibi sıkıntı gözükmedi meğerse labaratuvar kötü çıktı moralimiz bozuldu kimse doğru göstermiyor dedi boşa para verdik sonra eşim yine vereyim ben dedi daha yeni verdi tahlili 2 gün önce sonuç böyle çıktı umarım düzelir birde bende extra troid sorunu var 8.63 ten şuan 4.13 e düştü belki buda sebeptir yine ilaca devam edicem bakalım

yaa çok teşekkürler canım benim Allah razı olsun

Teşekkür ederim bilgilendirmen için. İmkanlarım dahilinde deneyeceğim.

Kızlar TD aslan pençesi çayını bırakayım mı. Yumurtlama haftasındaym ya. Yoksa devam edeyim mi. Normalde kürün yapılısında bir ay aralıksız devam dıyor ama.

Bunlar konusunda bilgim varda kendim hakkında bilgim yok amh 6.80 çıkmış tekrar baktım şubat 2020 de 5.22 imiş neden yükselirki durduk yere diğer hormonlar da iyi çıktı
Aslında yumurtalık rezervi değişmez canım aynı hastanede mi oldun amh testini?

Canım katater nerde kullanılıyor? birde test yaptınmı? güzel haberlerini bekliyoruz..morale ihtiyacımız var:)
Hastanenin karşısında medikalci vardı oradan aldık kuzum. Henüz test yapmadım bugün altıma kaçırdım sandım bir ara su gibi toz pembe akıntım oldu belki olurum bekleyeceğim yarında

Canım bak dirençli pco diye bi şey varmış hormonlar ultrason görüntüsü her şey normal oluyormuş amh dan alıyorlarmış 5 ve üzeri ise belli oluyormuş. Sana doktor bunla ilgili bi şey dedi mi?
İlk defa duyuyorum bunu. Amh bugün sonuçlandı dün doktorla konuştuğumda sonuçlanmamıştı. Bi kaç tahlil daha var sonuçlanmayan onlar da belli olsun arayıp sorayım en iyisi. Biraz da araştırayım. Teşekkür ederim canım sağol.

Bi sor canım bakalım ne diyecek doktor

Bende gebe kalmıyorum 2 oldu süt hormonum yüksek çıkıyor 25-30 arası
Sizin kaçtı acaba öğrenebilir miyim

Kızlar beta hcg çıktı. Cartedor

beklediğim 70 falandı sevindim görünce..haklı mıyum iyi mi acaba bugün tahmini regl günüm..İnşallah cumartesi 2 katı olur. Korkuyorum ama yapacak bir şey yok.

Amaaan canım soruları da bu akşam cevaplayayım minseo kimyasal düşük neyim olursa da önemli değil kaldığım yerden devam edeceğim tam gaz. Üzülmek yıkılmak yok eninde sonunda kucağımıza gelecek.

Bunlar konusunda bilgim varda kendim hakkında bilgim yok amh 6.80 çıkmış tekrar baktım şubat 2020 de 5.22 imiş neden yükselirki durduk yere diğer hormonlar da iyi çıktı
Benim de geçen sene 1,94 çıkan amh bu kasım ayında 2,56 çıktı, aynı hastanede verdim kan üstelik, belki laboratuvar değişmiştir, bu hormon artmıyor diye biliyorum bende, bir de bende tam tersi yumurtalıklar bakıp pko görünümü var gibi diyorlar, sonra hormon tahlillerinde bir sorun yok kilolu değilsin ve adetlerin düzenli deyip değildir diyorlar, bu nedir başına böyle bişey gelen var mı, pko görünümü varsa değildir ne dmk yani
Tebrik ederim hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah

Bünyesi nasıl yapılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…