O zaman kullan canım klomen harici ne verdi?Evet canım istiyorum 50 mg klomen sabah aksam bide yumurta gelistirici bir ilac yazdi doktor isi hizlandirmak icinmis
Canım yumurta gelistirici diyor inositol sa nirim take a okunmuyor doktorun yazisiO zaman kullan canım klomen harici ne verdi?
Canım valla tebrik ederim ben bunu bir başaramadım. Sabahtan yapıp işe gitmeyikızlar bız sabah işe gitmeden bırlıktelık yaşadık. şimdi testte pik goruyorum ya, bugun aksam bırlıktelık olmasın yıne dımı yarını değerlendiriyim dimi? yarın akşamdan sonra çatlamaya başlar gıbı dusunuyorum
Canım valla tebrik ederim ben bunu bir başaramadım. Sabahtan yapıp işe gitmeyibence bu akşama gerek yok spermler in gelişmesi lazım.. Yarın akşam ama mutlaka
aslında yat asağı beee derdim ama gözüm kapalı aklıma sabah yapılan ılıskı kaliteli dıye duymuştm o geldi hemen uyandmCanım valla tebrik ederim ben bunu bir başaramadım. Sabahtan yapıp işe gitmeyibence bu akşama gerek yok spermler in gelişmesi lazım.. Yarın akşam ama mutlaka
Takviye vermiş canım aynen inşallah faydası olur bakalım kullanmaya başlaCanım yumurta gelistirici diyor inositol sa nirim take a okunmuyor doktorun yazisi
Artık yarın olsun bence hatta pik 2 gün sürerse yarını boş geç çatlamada değerlendir sperm sayısı azalmamış olur 1 gün ara ilekızlar bız sabah işe gitmeden bırlıktelık yaşadık. şimdi testte pik goruyorum ya, bugun aksam bırlıktelık olmasın yıne dımı yarını değerlendiriyim dimi? yarın akşamdan sonra çatlamaya başlar gıbı dusunuyorum
Aynen ben de asla yapamıcağım tek şeyCanım valla tebrik ederim ben bunu bir başaramadım. Sabahtan yapıp işe gitmeyibence bu akşama gerek yok spermler in gelişmesi lazım.. Yarın akşam ama mutlaka
tamam ozaman yarın testi ataarım size öğlen ,bide akşam yaparım hala pikse ılıskı olmaz baktım sılınıyor ozaman değerlendiririmTakviye vermiş canım aynen inşallah faydası olur bakalım kullanmaya başla
Artık yarın olsun bence hatta pik 2 gün sürerse yarını boş geç çatlamada değerlendir sperm sayısı azalmamış olur 1 gün ara ile
Aynen ben de asla yapamıcağım tek şey
Insallah canım cok saol cvp verdigin icinTakviye vermiş canım aynen inşallah faydası olur bakalım kullanmaya başla
Artık yarın olsun bence hatta pik 2 gün sürerse yarını boş geç çatlamada değerlendir sperm sayısı azalmamış olur 1 gün ara ile
Aynen ben de asla yapamıcağım tek şey
Bu yolda çekilen her çile kıtsaldıraslında yat asağı beee derdim ama gözüm kapalı aklıma sabah yapılan ılıskı kaliteli dıye duymuştm o geldi hemen uyandm
Aminn inşallahhh seninde inşalllahh sağlıkla ilerlesinBu yolda çekilen her çile kıtsaldırben de duydum onu inşallah canım her şey yolunda şekilde sperm yumurtaya kavuşur
Çok üzgünüm umutluydum senin için hayırlısı boşa kürek cekiyoruz gibi hissetmeye başladım Allahim güç ver2 gün kaldı kuzucum olsa çıkardı
Amin canım amin onca emek çaba allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyimÇok üzgünüm umutluydum senin için hayırlısı boşa kürek cekiyoruz gibi hissetmeye başladım Allahim güç ver
Ben anlamıyorum amakızlar merhaba çok morali bozuk eşimin böyle sorunu olan varmıydı bakabilir misiniz?doktor hareket zayıf ve morfoloji sınırda demiş proxceed plus kullan 3 ay demiş kullanan varmı
Sayı morfoloji iyi sadece ileri hareketliliği düşük. Benim eşimde morfoloji ve hareketlilik düşük. Bize de dr ferula plus verdi 3 ay deneyin dedi.kızlar merhaba çok morali bozuk eşimin böyle sorunu olan varmıydı bakabilir misiniz?doktor hareket zayıf ve morfoloji sınırda demiş proxceed plus kullan 3 ay demiş kullanan varmı
siz ne zamandır kullanıyosunuz canımSayı morfoloji iyi sadece ileri hareketliliği düşük. Benim eşimde morfoloji ve hareketlilik düşük. Bize de dr ferula plus verdi 3 ay deneyin dedi.
26 aralıktan berisiz ne zamandır kullanıyosunuz canım
Canım üzlümeni gerektirecek büyük bişey yok sadece A+B dediği ileri hızlı ve yavaş hızlı olan kısım %43 üzerinde olması isteniyor. Sizin %30 proxeed plus hızı gayet güzel arttırıyormuş. Bu ay bizde alıcaz. Morfoloji de çok kötü değil moralini bozma sakın.kızlar merhaba çok morali bozuk eşimin böyle sorunu olan varmıydı bakabilir misiniz?doktor hareket zayıf ve morfoloji sınırda demiş proxceed plus kullan 3 ay demiş kullanan varmı
Bunlar konusunda bilgim varda kendim hakkında bilgim yokBen anlamıyorum amaZeymuss0103 bilgili bu konuda