Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
yildizsavascisi yildizsavascisi canım bu arada regl olamamanın menapoz ile alakası yok pco da yumurtalar çatlamadan kiste döndüyse reglin gecikmiştir. Menapoz olsan hormon testlerinde çıkardı zaten

fiona13 fiona13 kuzu sırta vuran bir sağ böğür ağrısı. Çok çok kötü bir ağrı Allah düşmanıma vermesin. Miden de ağrıyor ve bulanıyor tabiki. Sakın geç kalma şüpheleniyorsan eğer bir genel cerrahiye görün. Ben geçen sene aralıkta kapalı ameliyat oldum safradan kurtuldum. Taşların böbrekteki gibi düşme şansı yok. Aksine kanala girerse daha çok ağrır. Ben iki sene boşuna çekmişim bu ağrıyı. Her akşam acillerde serumsuz atlatamayarak. Sen boşuna çekme.

Perşembe yada cuma adet olmazsam test yapıcam canım henüz belli değil ama tutmadı diye hissediyorum adet belirtilerim var çünkü hayırlısı bakalım.
aşılama ücreti + sperm yıkama 300 tl doktor ücreti 260 tl katater ücreti 80 tl canım masraflar bunlardı
Canım katater nerde kullanılıyor? birde test yaptınmı? güzel haberlerini bekliyoruz..morale ihtiyacımız var:)

Merhabe. Alternatif tıp olarak uyguladığınız neler var ne önerirsiniz. Ben de 40 yaşındayım para durumundan dolayı tüp bebeğe ben de sıcak bakmıyorum. Banö önerebileceğiniz neler yapabilirim.
Bu yaşta bizim yapmamız gereken en önemli şey sperm ve yumurta kalitesini arttırmak. Arı sütü, bal, polen ve propolis karışımını her sabah almak, eş için keçiboynuzu özü, e vitamini, çinko, yine e vitaminden zengin fındık, fıstık, kuruyemiş. Ben multi vitamin olarak regenesis max kullanıyorum, içinde hem folat hem de omega var. Bununla yetinmeyip omepa'yı da ara ara alıyorum. q10 takviyesi çok önemli. Bende pko olduğu için inositol alıyorum, sabah ve akşam olarak. Ayrıca araştırmalarım sonucunda çakşır kökü tozunun da etkili olduğunu öğrendim. Bir dönem aktardan eşim için suyunu aldım, birkaç şişe içti. Sonra ben kendim için tozunu aldım, balla karıştırıp macun yaptım, akşamları da bir tatlı kaşığı bundan alıyorum, bu macunu ovulasyona kadar kullanıyorum. Ayrıca aslan pençesi çayı içiyorum ovulasyona kadar. Bu ay mesela aslan pençesi çayını düzenli içmedim, aktardan hayıt suyu almıştım, onu kullandım. Hint yağı ile yumurtalık masajı yaptım bu ay yine ovulasyona kadar. Bu ay bel tutulması için fizyoterapiste gitmiştim, göbek çektirme de yaptırdım ona. Ayrıca yine bu ay ovulasyonda yakı da deneyeceğim. Akapunkturu henüz denemedim, çok olumlu yorumlar var, gelecek ay deneyebilirim. Bir de eşim testesteron arttırıcı deve dikeni bitkisi kullanıyor; Nature's Supreme Tribulus Terrestris. Ayrıca onun da günlük aldığı multi vitaminler var, arada q10 ve balık yağı alıyor. Aklıma gelenler bu şekilde.. Ben yaştan dolayı olumsuz düşünmüyorum.. Sonuçta kendimize iyi baktıktan sonra, altın yumurtaya da denk gelirsek bu iş tamam:KK66:

Kızlar bugün yumurtlama günüm ovü testini yaptım şimdi muhtemel dün başladı aksam koyulasmaya cızgı bugun pik yarında pik kalır muhtemel obur gun çatlar. Benim için dua edin lütfen bu sefer tutsun yumurta kalitelidir inşallah. Allah hiçbirimizi geri çevirmesin Yarabbim

Eklentiler

• 16106151423664734897784559703376.jpg
    16106151423664734897784559703376.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 33
Arkadaslar doktoro gorundum bugun doktor Sonuclarin iyi oldugunu soyledi adetin 5.gunu klomen kullanmaya basliyacakmisim bittikten sonrada gun asiri iliski dedi.bende madem sıkıntı yok klomene Greek varmi hocam dedim. Oda klomenle hamileligi hizlandirmak icin basliyoruz dedi cok kararsizim kizlar sizce klomeni kullanmalimiyim

Arkadaslar doktoro gorundum bugun doktor Sonuclarin iyi oldugunu soyledi adetin 5.gunu klomen kullanmaya basliyacakmisim bittikten sonrada gun asiri iliski dedi.bende madem sıkıntı yok klomene Greek varmi hocam dedim. Oda klomenle hamileligi hizlandirmak icin basliyoruz dedi cok kararsizim kizlar sizce klomeni kullanmalimiyim
Gebelik istiyorsan evet, ama beklemek benim için sıkıntı değil diyorsan kullanmayabilirsin

X