- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
Koskoca 8 gün yapmamış say kendiniKızlar günaydın valla ben akıllanmam daha 8 gün var regl donemine dayanamadim gittim test yaptim ve tabiki koca bir tek çizgi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koskoca 8 gün yapmamış say kendiniKızlar günaydın valla ben akıllanmam daha 8 gün var regl donemine dayanamadim gittim test yaptim ve tabiki koca bir tek çizgi...
Çok hoşsun bende böyleydim o kadar çok istiyoruz ki hayır çıkacağı halde ya tutarsa diyoruz. İnşallah nasip olur bu ayKızlar günaydın valla ben akıllanmam daha 8 gün var regl donemine dayanamadim gittim test yaptim ve tabiki koca bir tek çizgi...
canım 8 gün varsa da çıkmaz zaten :)Kızlar günaydın valla ben akıllanmam daha 8 gün var regl donemine dayanamadim gittim test yaptim ve tabiki koca bir tek çizgi...
minseo inanır mısın iyice psikolojim bozuldu herkesin çocuğu oldu bir ben kaldımyildizsavascisi canım bu arada regl olamamanın menapoz ile alakası yok pco da yumurtalar çatlamadan kiste döndüyse reglin gecikmiştir. Menapoz olsan hormon testlerinde çıkardı zaten
canım yalnız değilsin bak gir kaç tane hamile kalmaya çalışanların topiği var hepimizin şuan derdi o zaten olmayınca olmuyorminseo inanır mısın iyice psikolojim bozuldu herkesin çocuğu oldu bir ben kaldım
Zamani gelince rabbim sanada hayırlı nur gibi bir evlat nasip etsin insallahminseo inanır mısın iyice psikolojim bozuldu herkesin çocuğu oldu bir ben kaldım
Nerden anladin negatif olduğunu daha bat a var seninGünaydın kızlar
Benim bu ay da negatif malesef... 3. Tedaviyi alıp almama konusunda kararsızım. Ama regl olursam cumartesi gideceğim doktora sanırım son kez deneyeceğim, 3. veya 4. De tutanlar okudum çünkü. Sonra rahim filmi çekileceğim.
hadi hayırlısı sonucunu 2 ay beklememiz gerekiyor aynı anda sonuçlara bakarız inş:)Bu ay da ben ailemin yanina gidiyorum bu kürü 2 ay uygulayacagim bu ay gebelik denemeyecegiz
Canım katater nerde kullanılıyor? birde test yaptınmı? güzel haberlerini bekliyoruz..morale ihtiyacımız var:)Perşembe yada cuma adet olmazsam test yapıcam canım henüz belli değil ama tutmadı diye hissediyorum adet belirtilerim var çünkü hayırlısı bakalım.
aşılama ücreti + sperm yıkama 300 tl doktor ücreti 260 tl katater ücreti 80 tl canım masraflar bunlardı
Bu yaşta bizim yapmamız gereken en önemli şey sperm ve yumurta kalitesini arttırmak. Arı sütü, bal, polen ve propolis karışımını her sabah almak, eş için keçiboynuzu özü, e vitamini, çinko, yine e vitaminden zengin fındık, fıstık, kuruyemiş. Ben multi vitamin olarak regenesis max kullanıyorum, içinde hem folat hem de omega var. Bununla yetinmeyip omepa'yı da ara ara alıyorum. q10 takviyesi çok önemli. Bende pko olduğu için inositol alıyorum, sabah ve akşam olarak. Ayrıca araştırmalarım sonucunda çakşır kökü tozunun da etkili olduğunu öğrendim. Bir dönem aktardan eşim için suyunu aldım, birkaç şişe içti. Sonra ben kendim için tozunu aldım, balla karıştırıp macun yaptım, akşamları da bir tatlı kaşığı bundan alıyorum, bu macunu ovulasyona kadar kullanıyorum. Ayrıca aslan pençesi çayı içiyorum ovulasyona kadar. Bu ay mesela aslan pençesi çayını düzenli içmedim, aktardan hayıt suyu almıştım, onu kullandım. Hint yağı ile yumurtalık masajı yaptım bu ay yine ovulasyona kadar. Bu ay bel tutulması için fizyoterapiste gitmiştim, göbek çektirme de yaptırdım ona. Ayrıca yine bu ay ovulasyonda yakı da deneyeceğim. Akapunkturu henüz denemedim, çok olumlu yorumlar var, gelecek ay deneyebilirim. Bir de eşim testesteron arttırıcı deve dikeni bitkisi kullanıyor; Nature's Supreme Tribulus Terrestris. Ayrıca onun da günlük aldığı multi vitaminler var, arada q10 ve balık yağı alıyor. Aklıma gelenler bu şekilde.. Ben yaştan dolayı olumsuz düşünmüyorum.. Sonuçta kendimize iyi baktıktan sonra, altın yumurtaya da denk gelirsek bu iş tamamMerhabe. Alternatif tıp olarak uyguladığınız neler var ne önerirsiniz. Ben de 40 yaşındayım para durumundan dolayı tüp bebeğe ben de sıcak bakmıyorum. Banö önerebileceğiniz neler yapabilirim.
Hala bekliyorum kırmızıları henuz regl olmadim canimKızlar ne durumdasınız, regl olanlardan yeni tarih bekliyorum
@Sinoplu17 10.01.2021 12 AY GECİKME laura522 12.01.2021 49 AY daydream34 13.01.2021 3 AY @ciklettt 14.01.2021 26 AY @serrabk 14.01.2021 18 AY @PpAaSs 14.01.2021 14 AY
2 gün kaldı kuzucum olsa çıkardıNerden anladin negatif olduğunu daha bat a var senin
Gebelik istiyorsan evet, ama beklemek benim için sıkıntı değil diyorsan kullanmayabilirsinArkadaslar doktoro gorundum bugun doktor Sonuclarin iyi oldugunu soyledi adetin 5.gunu klomen kullanmaya basliyacakmisim bittikten sonrada gun asiri iliski dedi.bende madem sıkıntı yok klomene Greek varmi hocam dedim. Oda klomenle hamileligi hizlandirmak icin basliyoruz dedi cok kararsizim kizlar sizce klomeni kullanmalimiyim
Evet canım istiyorum 50 mg klomen sabah aksam bide yumurta gelistirici bir ilac yazdi doktor isi hizlandirmak icinmisGebelik istiyorsan evet, ama beklemek benim için sıkıntı değil diyorsan kullanmayabilirsin