- 20 Eylül 2014
- 1.933
- 2.633
Kuzum bence esine testen sonra soyle. Ben oyle yapmayi dusunuyorum, cok sevindim senin adina insallah saglikla ilerler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bence esine testen sonra soyle. Ben oyle yapmayi dusunuyorum, cok sevindim senin adina insallah saglikla ilerler
Eşim 2 hafta yok yine.. Mesaj attım testin fotosunu, 'kimyasal silik bu' dedi geçti ben görevimi yaptım, daha ona bir şey demem.. Tamam ben de çok ümitli değilim de bu kadar emin olunmaz kiAdam da alıştı 2 kimyasalım var, doğasıya inanmayacak.Kuzum bence esine testen sonra soyle. Ben oyle yapmayi dusunuyorum, cok sevindim senin adina insallah saglikla ilerler
Ahhaaha niye oyle diyosunuz ya insallah bu sefer olucak, ben inaniyorumEşim 2 hafta yok yine.. Mesaj attım testin fotosunu, 'kimyasal silik bu' dedi geçti ben görevimi yaptım, daha ona bir şey demem.. Tamam ben de çok ümitli değilim de bu kadar emin olunmaz kiAdam da alıştı 2 kimyasalım var, doğasıya inanmayacak.
800 binden 3 milyona çıktı 3 ayda. Nasipte ne varsa artık çabalayacağız. Vitamin ve takviye bişeyler kullanmaya devam. Umarım istediğimiz gibi olur herşeyPolikistik aslında rezerv çok olduğu için bu tür tedavilerde bir nevi avantajda olabiliyormuş. Eşinizin değerleri takviye vitamin ve kürlerle yükseltilebilir. Sanırım gençsiniz de, 3 ayda değerler beslenme, vitamin ve kürlerle bayağı fark ediyormuş. Bir doktorla yetinmeyin, tavsiye aldığınız başka doktorlarla da görüşün.
Malesef oyle .. kalitesiz sperm döllense bile saglikli ilerlemiyor bu yüzden mikrocip tüp bebek sanirim en garantisi . Benim bebeğimde bir anormallik de yoktu ama bilinmez tabiHadi Allah yardımcın olsun her şey güzel ilerlesin inşallah
Sayı artırırılıyor ama Morfoloji ciddi bir sıkıntı bozuk sperm oranı yüksek ve onlardan biri döllenirse düşük ya da ölü doğum oranı yüksek yildizsavascisi arkadaşımız mesela 4 aylık ölü doğum yaptı ve sebebinin bu olduğu düşünülüyor... o yüzden bu noktada aşılama ve tüp bebek mantıklı bir seçenek çünkü spermler seçiliyor aslında tıbbın bize sunduğu çok güzel imkanlar bunlar.
Prolaktin benim epeydir yüksek. Takip ettiler, düşmedi sonra 50'nin üstüne çıkınca ilaca başlattılar. İlaçtan önce bir ay testere dişli aslan pençesi kürü yapmıştım. Şimdi ilaç kullanırken araya bitkisel bir şey karıştırmak istemiyorum. İnşallah işe yarar ilaç.Bir de prolaktin çok hassas bir hormon afadersiniz ilişki sırasında göğüse dokunulup haz alınca bile artar dedi dr. 50nin üstünde değilse çok problem etmeyin hayıt otu tohumu kullanmayı önermişlerdi ben 2 3 defa onu içtim ama bakalım bu ay nolcak
Bize erkek kaynaklı sorun için de aşılama önerdiler ama sayının 5 milyona çıkması lazımmış önce. Ben bendeki tek problem prolaktin sanıyordum ama TSH'da mı engel bilmiyorum. Şimdi o da takıldı aklıma. Doktorlar bir şey dememişti hiç. Bir de rahim filmi istediler ama onu henüz çektirmedimBugün eşimin doktoru üroloji uzmanı aşılamayı genelde kadına bağlı problemlerde yapıyoruz dedi. Tüp bebeği de erkek faktöründe yapıyoruz dedi. Tek problem prolaktinse dert etme kendi açından. Eşinin değerlerini yükseltmeye bakın. Biz bugün aktardan çobançökerten aldık onu kullanıcaz. İyi geliyormuş.
Solgar'ın folacin'inini kullaniyorumVitamin olarak inofolic combi kullanabilirsiniz. Pko'ya iyi geliyormuş. İçinde inositol ve folik asit var. Biraz pahallı olduğu için ben venatura'nın inositolünü kullanıyor, folik asiti de ayrı alıyorum, daha hesaplı oluyor.
Kaybınız için çok üzüldüm geçmiş olsun. Bundan sonrasında tüp bebek mi deneyeceksiniz? Yaşınız kaçtı?Malesef oyle .. kalitesiz sperm döllense bile saglikli ilerlemiyor bu yüzden mikrocip tüp bebek sanirim en garantisi . Benim bebeğimde bir anormallik de yoktu ama bilinmez tabi
İnşallah canımmProlaktin benim epeydir yüksek. Takip ettiler, düşmedi sonra 50'nin üstüne çıkınca ilaca başlattılar. İlaçtan önce bir ay testere dişli aslan pençesi kürü yapmıştım. Şimdi ilaç kullanırken araya bitkisel bir şey karıştırmak istemiyorum. İnşallah işe yarar ilaç.
Bize erkek kaynaklı sorun için de aşılama önerdiler ama sayının 5 milyona çıkması lazımmış önce. Ben bendeki tek problem prolaktin sanıyordum ama TSH'da mı engel bilmiyorum. Şimdi o da takıldı aklıma. Doktorlar bir şey dememişti hiç. Bir de rahim filmi istediler ama onu henüz çektirmedim
Dediğim gibi TSH tek başına engel mi bilmiyorum sadece gebelik öncesi ve sonrası kontrol altında tutulması gerektiğini biliyorum benimde ilk defa yükseldi burda daha tecrübeli arkadaşlar var o konuda. Rahim filmi her şekilde çekilecek zaten aşılama da ve tüp bebekte istiyorlarmış. İsterseniz çektirin aklınızda kalmasın.Prolaktin benim epeydir yüksek. Takip ettiler, düşmedi sonra 50'nin üstüne çıkınca ilaca başlattılar. İlaçtan önce bir ay testere dişli aslan pençesi kürü yapmıştım. Şimdi ilaç kullanırken araya bitkisel bir şey karıştırmak istemiyorum. İnşallah işe yarar ilaç.
Bize erkek kaynaklı sorun için de aşılama önerdiler ama sayının 5 milyona çıkması lazımmış önce. Ben bendeki tek problem prolaktin sanıyordum ama TSH'da mı engel bilmiyorum. Şimdi o da takıldı aklıma. Doktorlar bir şey dememişti hiç. Bir de rahim filmi istediler ama onu henüz çektirmedim
27 yaşındayım henüz yumurtlama takibi hic yapılmadı bir yıl oldu deniyoruz olmadı o yüzden yumurtlama takibi yapılacak uc ay olmazsa aşılama dedi doktor ama ben aşılama değil tüp bebek istiyorum olmazsa ama inşallah gerek kalmaz .. ki içimden geçen olmayacağı sanki nasip olmayacak bana anne olmak böyle görünce çocuk fotoğraflarını canim sanki ben bu hissi yaşayamayacagim gibi tuhaf bir his geliyor içimeKaybınız için çok üzüldüm geçmiş olsun. Bundan sonrasında tüp bebek mi deneyeceksiniz? Yaşınız kaçtı?
Bat 15 Ocak 10 aydır istiyoruzSelam canım yeni bat ve ne kadar istediğini yaz da listeye ekliyim seni tekrar
Evet öyleymiş. Reglimi bekliyorum. Bitince çekiliyormuş.Dediğim gibi TSH tek başına engel mi bilmiyorum sadece gebelik öncesi ve sonrası kontrol altında tutulması gerektiğini biliyorum benimde ilk defa yükseldi burda daha tecrübeli arkadaşlar var o konuda. Rahim filmi her şekilde çekilecek zaten aşılama da ve tüp bebekte istiyorlarmış. İsterseniz çektirin aklınızda kalmasın.
Yaşın genç daha öyle düşünme. Ben de morfolojiden dolayı pek ümit vermedikleri için beklemeden ve aşılamayı atlayarak tüp bebek mi denesem diye düşünmeye başladım. Öyle olumsuza şartlama kendini. Hangimiz ne yaşayacağız bilmiyoruz. İnsan beyni şartlandığı şeyle bedeni de etkilemeye programlı. İyi düşünelim iyi olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini27 yaşındayım henüz yumurtlama takibi hic yapılmadı bir yıl oldu deniyoruz olmadı o yüzden yumurtlama takibi yapılacak uc ay olmazsa aşılama dedi doktor ama ben aşılama değil tüp bebek istiyorum olmazsa ama inşallah gerek kalmaz .. ki içimden geçen olmayacağı sanki nasip olmayacak bana anne olmak böyle görünce çocuk fotoğraflarını canim sanki ben bu hissi yaşayamayacagim gibi tuhaf bir his geliyor içime
Merhabe. Alternatif tıp olarak uyguladığınız neler var ne önerirsiniz. Ben de 40 yaşındayım para durumundan dolayı tüp bebeğe ben de sıcak bakmıyorum. Banö önerebileceğiniz neler yapabilirim.Yaşın daha gençmiş canım, ben 40 yaşındayım:) ve yaşıma rağmen doğal yollarla deneme konusunda ısrarcıyım, ısrarcıyız eşimle. Daha doğrusu benim eşim tüp bebek işine karşı, bana kalsa ben de o tuzaklara çoktan düşmüştüm, aşılamalar, tüp bebekler havada uçardı sanırım, ben de yaşımdan dolayı acele ediyorum.. Biz de 20 aydır deniyoruz, ben her türlü alternatif tedaviyi araştırıp her ay birini uyguluyorum. Elbette nodern tıp, vakit kazanma ve başarıya ulaşma konusunda son derece kolaylıklar sunuyor, yadsımamak lazım.. Biz modern hayatla, şehirlerde vucüdumuzla, öz benliğimizle bağlantımızı kopardık.. artık bazı şeyler için çok geç olabilir ama inanç, meditasyon, yoga, akapunktur, karın masajları bu yöntemlerin hepsi çok etkili.. Tabi sağlıklı yaşam, düzenli uyku, düzenli birliktelik, doğru beslenme, az stres, çok hareket gerekli..
Merhaba , daha önceki yorumlarınızı okumadım ama bende 2 kimyasal geçirdim. Doktor konuyla ilgilihiç birşey söylemedi. Sana birşey dediler mi sebebiyle alakalı ya da bundan sonraki süreçle alakalıÇok sağol canım benim inşallah.. 2 kimyasal yaşayınca pek ümitli değilim ama desteğiniz çok iyi geldi... Sen ne yaptın canım ameliyat konusunu? Gün alabildin mi? Covid konusu netleşti mi?
Bende çok merak ediyorum hiç fikrim yokMerak ettim tüp bebek işlemleri fiyatı nedir acaba
Yaaa çok sevindim canım Rabbim sağlıkla ilerletsin inşaAllah