Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Merhaba , daha önceki yorumlarınızı okumadım ama bende 2 kimyasal geçirdim. Doktor konuyla ilgilihiç birşey söylemedi. Sana birşey dediler mi sebebiyle alakalı ya da bundan sonraki süreçle alakalı
Canım benim iki kimyasal arası 3 yıl var. O yüzden olabilir dedi doktor ancak bu sefer de kimyasal olursa ben gerekli tedavilere başlayacağım..senin üst üste mi oldu?

Çok sağol canım benim inşallah.. 2 kimyasal yaşayınca pek ümitli değilim ama desteğiniz çok iyi geldi... Sen ne yaptın canım ameliyat konusunu? Gün alabildin mi? Covid konusu netleşti mi?
Yok kuzum ya hic bi netlik yok henüz doktor bu ayin 22 sine çağırdı ama ara tatilin basi gidebilirsem memleketime gitmek istiyorum annemleri cok özledim yılda en fazla 2 defa görüyorum simdi ameliyat olup gidersem ne yaptığımı anlamam oraya gidince bisey yiyip icemicem bi sure zaten huzursuz edicem onlari da dönüp olmayı düşünüyorum sanirim ertelicem biraz hem o arada su kovidin negatife donmesi de kesinleşir belki

Yok kuzum ya hic bi netlik yok henüz doktor bu ayin 22 sine çağırdı ama ara tatilin basi gidebilirsem memleketime gitmek istiyorum annemleri cok özledim yılda en fazla 2 defa görüyorum simdi ameliyat olup gidersem ne yaptığımı anlamam oraya gidince bisey yiyip icemicem bi sure zaten huzursuz edicem onlari da dönüp olmayı düşünüyorum sanirim ertelicem biraz hem o arada su kovidin negatife donmesi de kesinleşir belki
Üzüldüm canım ama en azından annelerle moral bulursun. inşallah dönüşte tez vakitte sağlıklı şekilde ameliyatını olur ve müjdene kavuşursun. 🌺

Günaydın kızlar 🍒

Benim bu ay da negatif malesef... 3. Tedaviyi alıp almama konusunda kararsızım. Ama regl olursam cumartesi gideceğim doktora sanırım son kez deneyeceğim, 3. veya 4. De tutanlar okudum çünkü. Sonra rahim filmi çekileceğim.
Günaydın cnm test mi yaptın negatif mi cikti 😔batin yakin mi hem daha regl olmamışsın dur bakalım bekle bence .
3.tedaviye bence de devam et cnm zaten ilk 3 ten sonra olmayınca rahim filmi öneriyor genelde doktorlar bi daha şansını dene tabi ama sen yine de umudunu yitirme regl olmadan

Üzüldüm canım ama en azından annelerle moral bulursun. inşallah dönüşte tez vakitte sağlıklı şekilde ameliyatını olur ve müjdene kavuşursun. 🌺
Amin insallah cnm benim . O var bi de simdi sadece safra ameliyati olsam bebis için cok bekletmezler belki ama aynı ameliyatta reflu için de ameliyat edecekler belki bebis süreci biraz daha uzar gerci tam kesin karar verebilmis degilim mide ameliyati için cunku yaptırıp memnun olmayan cok kisi var keske yaptirmasaydim diye ama doktor biraz korkuttu benimkisi daha cok bogaz reflusu olduğu için zamanla yemek borusunda aşınma yapar kansere neden olur diye iki arada bir deredeyim endoskopiyle karar vereceğiz artik . Var mi etrafında boyle reflu ameliyati olup memnun olan cnm

Günaydın cnm test mi yaptın negatif mi cikti 😔batin yakin mi hem daha regl olmamışsın dur bakalım bekle bence .
3.tedaviye bence de devam et cnm zaten ilk 3 ten sonra olmayınca rahim filmi öneriyor genelde doktorlar bi daha şansını dene tabi ama sen yine de umudunu yitirme regl olmadan
evet tatlım sabah yaptım. bat ctsi görülüyor, beklicek bişey yok kuzum olsa çıkardı zaten rüya görmeye gerek yok :)

Amin insallah cnm benim . O var bi de simdi sadece safra ameliyati olsam bebis için cok bekletmezler belki ama aynı ameliyatta reflu için de ameliyat edecekler belki bebis süreci biraz daha uzar gerci tam kesin karar verebilmis degilim mide ameliyati için cunku yaptırıp memnun olmayan cok kisi var keske yaptirmasaydim diye ama doktor biraz korkuttu benimkisi daha cok bogaz reflusu olduğu için zamanla yemek borusunda aşınma yapar kansere neden olur diye iki arada bir deredeyim endoskopiyle karar vereceğiz artik . Var mi etrafında boyle reflu ameliyati olup memnun olan cnm
canım safra ağrısı nasıldı fiona13 fiona13 te benzer ağrılar yaşıyor da biz de safradan şüpheleniyoruz

canım safra ağrısı nasıldı fiona13 fiona13 te benzer ağrılar yaşıyor da biz de safradan şüpheleniyoruz
Cnm benim daha çok mideme vurdu diyebilirim afedersin surekli üstten gaz durumundayım şişkinlik yapti bende bi de bi kaç gün sirtimin sag ortasına doğru sancim oldu ve ben safrayi bilmediğim için kovid geçirdiğimden dolayi cigerlerimden bobreklerimden şüphe ederek gittim cigerde cok bisey görmedi ama safrada tas çıktı bu yapabilir dediler yani hala agri ondan mi tam kesin bisey yok ama belki mide agrim midemden sirt agrim hala kovidten bilemiyorum yani ben de ama ameliyat sart tas girince safraya iltihap yapma ihtimali var bu sefer de ameliyat riske girer dedi doktor ama yıllarca safra taşıyla bisey olmadan yaşayan var ama bikac hafta içinde iltihaplanip acillesen de var bir an önce olmak gerekiyor galiba

B bitkiselhayat güzelim seni listeye kan testinden sonra mı yazalım?
Aynen canım.. soruları cevaplamak için sabırsızlanıyorum😂 ama gebelik son bulursa çok üzülürüm diye havaya girmek istemiyorum. Bu akşam kan vereceğim güzel değerler çıkarsa sonuca göre yazayım.

Hiç yok canım benim ya çok üzüldüm iki ameliyat olayına😔. Benim düşüncem senin sağlığın her şeyden önemli..bir evladın var doktor böyle bir riskten bahsediyorsa göze almaya değmez gibi..

Kızlar günaydın valla ben akıllanmam daha 8 gün var regl donemine dayanamadim gittim test yaptim ve tabiki koca bir tek çizgi...

X