- 18 Aralık 2019
- 1.018
- 982
Yediğimiz içtiğimiz şeylerden mi yoksa nazar dan mı neden oluyor bilmiyorum rabbim sağlıkla nasip etsin isteyen herkeseKalbi durdu iki bebeğin de. Genetik test de normal çıktı hiç bir sorun yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yediğimiz içtiğimiz şeylerden mi yoksa nazar dan mı neden oluyor bilmiyorum rabbim sağlıkla nasip etsin isteyen herkeseKalbi durdu iki bebeğin de. Genetik test de normal çıktı hiç bir sorun yok
Ben yaptırmıstım canımKızlar pıhtılaşma testi yaptıran varmıydı aramızda?
Cok gecmiş olsun İnşallah tez zamanda bebişinize kavısursunuz8 ve 6.haftalarda.
İlkinin kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum ikincisinde kimyasal oldu
Sonucunuz ne çıktı?Ben yaptırmıstım canım
Aminn inşallah canımYediğimiz içtiğimiz şeylerden mi yoksa nazar dan mı neden oluyor bilmiyorum rabbim sağlıkla nasip etsin isteyen herkese
Benim resmi olarak konan bi tanı yok canım ultrason ile bakmadı doktor insülin direncim olduğu için pco olur dedi hormonlarım lh ve fsh 4 ve 5 değerlerinde normal çıktı sadece macun yedim ben yumurtlamaya yardımcı olsun diyeSelam size yazmistim sizde macun tavsiye etmistiniz siparis verecem tabi ne zamana gelir belli degilde siparisten sonra sizdede polikistik vardi degilmi bi de hormonlariniz nasildi macundan sonra hormon degerlerinize baktirdinizmi macunla beraber baska bisey kullandinizmi sadece macunmu
Mthfr 677 heterezigot paı1 homozigotSonucunuz ne çıktı?
Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olsun. Kimse evlat hasreti çekmesin inşallahCok gecmiş olsun İnşallah tez zamanda bebişinize kavısursunuz
Benim mthfr 1298 ac polimorfizmi heterezigot önemli değil dedi doktorMthfr 677 heterezigot paı1 homozigot
Benimkide polimorfizm olarak geciyor 2 tane doktor önemli 2 tanesi önemsiz buldu ama ben riske atamam 2 kaybım olduğu için öğrendiğim an iğneye baslıcamBenim mthfr 1298 ac polimorfizmi heterezigot önemli değil dedi doktor
İnşallah bi daha kayıp yaşamayızBenimkide polimorfizm olarak geciyor 2 tane doktor önemli 2 tanesi önemsiz buldu ama ben riske atamam 2 kaybım olduğu için öğrendiğim an iğneye baslıcam
İnşallah canım, ama sende bi kaç doktorun daha fikrini al derim. Cünkü pıhtılşma testi yapmadan kaybı olduğu için iğne veren doktorlar var Ama bazı doktorlarda cok karsı iğneye gerek yok diyo. Tek doktorun fikriyle kalmamak lazımİnşallah bi daha kayıp yaşamayız
Aynen canım bende aynı şeyi düşümdüm bikaç doktora daha danışıcam sonuçlarlaİnşallah canım, ama sende bi kaç doktorun daha fikrini al derim. Cünkü pıhtılşma testi yapmadan kaybı olduğu için iğne veren doktorlar var Ama bazı doktorlarda cok karsı iğneye gerek yok diyo. Tek doktorun fikriyle kalmamak lazım
Yakında bizde onlar kadar bilgili olucaz az kaldıKeşke topikte bi kadın doğum uzmanı bide genetik doktoru olsaydı tüm sorularımıza cevap alırdık
Aynen ya yaşadıklrımız sağılsun herseyi öğretiyor bizeYakında bizde onlar kadar bilgili olucaz az kaldı
Şimdi ben sabaha kadar bu konuyla ilgili bütün yazılanları okuycam meselaAynen ya yaşadıklrımız sağılsun herseyi öğretiyor bize
Bizim sonuçlar benziyor şu anda aspirin kullanıyor musun canımİnşallah canım, ama sende bi kaç doktorun daha fikrini al derim. Cünkü pıhtılşma testi yapmadan kaybı olduğu için iğne veren doktorlar var Ama bazı doktorlarda cok karsı iğneye gerek yok diyo. Tek doktorun fikriyle kalmamak lazım
Evet canım coraspin ve omega 3 kullanıuorum omeganında kan sulandırma etkisi varBizim sonuçlar benziyor şu anda aspirin kullanıyor musun canım
Kıyamam ya, keske hiç birimiz sabahlara kafar bunları düşünmek zorunda kalmasak bazen düşünğyorum cocuguna hiç ilgi gösteemeyen bakmayan cocuk istemeyen insanların hemen oluyor ardı ardına biz neden böyle oluyoruz diye işte ama vardır bi hayır diyorumŞimdi ben sabaha kadar bu konuyla ilgili bütün yazılanları okuycam mesela