Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
İyiyim canım yaa kanama devam ediyor işte. Kontrole gittim dün 5 gün daha devam ederse mutlaka haber ver dedi hala koca pıhtılar varmış rahimde. Israrla kimyasal diyen adam her kontrolde kürtaja gerek var mı diye bakıyor. Kimyasalda kürtaj mı olur Allah aşkına kendiyle çelişiyor belli işte düşük olduğu.
Pazartesi Adana'daki doktoruma gideceğim. Bakalım test falan isteyecek mi ne dicek?
Aaa o zaman senin düşük oldu ya o kadar pıhtı olması hala normal gelmedi bana mutlaka başka doktora da git içerde parça kalmaması lazım
En umutsuz vaka benim bu topikte kimselere vermem 😂
Ah kızlar gelin sarılalım 🤗

Kızlar günaydın 🙏 herkese iyi hafta sonları. Bu ay gerçekten içim kıpır kıpır önceki kötü tecrübelerimin hiiç birini düşünmemeye çalışıyorum. Bu ay inanıyorum yeni yıl hepimize uğurlu gelecek ve beklenen adet tarihlerimizde çift çizgiyi koyu bir şekilde göreceğiz inşallah 💖💖🌈🌈❤❤💓💓😇

Aaa o zaman senin düşük oldu ya o kadar pıhtı olması hala normal gelmedi bana mutlaka başka doktora da git içerde parça kalmaması lazım

Ah kızlar gelin sarılalım 🤗
Evet kuzum ben başından beri eminim düşük olduğuna zaten. Pazartesi gidicem işte kafam rahat etsin artık.

Kızlar merhaba dünden önce gece ilişkiden birkaç saat sonra akıntıyla karısık pembelik geldi. 1.5-2 gün oldu daha da bisey gelmedi. Normal battan 1 gün sonra oldu böyle. Testler negatif. herhalde sökülecektir ama bir ümit acaba mı diyorum? bu ay gün aşırı ilişki oldu yumurtlamami bilmiyorum zaten adetim de duzensiz oldugu için dünkü akintıya kadar ilişki oldu. Bu 4.denememiz ben de yoruldum artik bu konuyu dusunmekten

Kızlar bugün reglının 12.günü ovü testim. Yumurtlama günlerim genellikle 16. 19.fün felan oluyor değişiyor heray ama ilk defa 12.gün bukadar koyu gördüm sanırım genellikle bu tarihlerde bukadar koyu olmazdı bi iki güne pik olur gibi. TD aslan pençesi çayı işe yaramış olabilir mi acaba

Eklentiler

• IMG_20210109_141456_5~2.jpg
    IMG_20210109_141456_5~2.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 59
Benim doktorum prolaktin için adetli olman önemli değil dedi.sabah aç karnına ve uyandıktan sonra1saat geçmesi gerekiyormuş
Şeyi de çok merak ediyorum, yumurtalama döneminde prolaktin ne kadar yükselir? göğüsler o ara çok ağrıyor ya adete yakın yani o günlerdeki prolaktin yüksekliği çoksa yumurta çatlamıyor mu? Geçen ay acayip sancım olmuştu tek göğüsten süt geldi anladım yükseldiğini. doktor prolaktin 10lara düşerse hamile kalırsın dedi.

Adetime 5 gün var bu test ovulasyon testi tekrar mi yumurta olacak ben anlamadım bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20210109_215627.jpg
    IMG_20210109_215627.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 49
Şeyi de çok merak ediyorum, yumurtalama döneminde prolaktin ne kadar yükselir? göğüsler o ara çok ağrıyor ya adete yakın yani o günlerdeki prolaktin yüksekliği çoksa yumurta çatlamıyor mu? Geçen ay acayip sancım olmuştu tek göğüsten süt geldi anladım yükseldiğini. doktor prolaktin 10lara düşerse hamile kalırsın dedi.
İnanın bu konuda bir bilgim yok ama dediğiniz gibi bendede baya hassasiyet oluyor şişme oluyor süt yada sıvı gelmiyor benden

X