Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bilior musun hemen hemen herkes senin yaşadıklarını yaşuyordur, benim kız kardeşim de çok çocuk istediğimi eşimin rahatsız olduğunu biliyor,kendisinin 2 tane sağlıklı kızı var, benle ne zaman konuşsa konu çocuğa geliyor ve bana hep ay ben 3. Yü yapcam galiba diyor, dedim biraz daha dur seninkiler hem küçük hemde benim olsun annem hem sana hem bana gelmek zorunda kalmasın azıcık destek olsun benim ilk benim olacak,yanımda kimsem yok onun görümcesi kaynanası herkes yanında, annemin de yardım edeceği yok biliyorum oda bu süreçte bana hiç anlayışlı değil hem benden hem eşimden ötürü olmuyor bizim biliyorum ben ona da anlattım ama hala diyor ki sen niye bir şey yapıyon bırak kocan tedavi olsun sen gitme onun yüzünden olmuyor anne diyorum onun yüzünden olmasına sevinelim mi yani nedir, sonuçta biz bir aileyiz bizim olmuyor çocuğumuz, kendimden başka kimsem yok eşim bile pes ediyor, allah yardımcımız olsun senin benim tüm isteyenlerin, stresten saçım kalmadı,
Seninde durumun kötüymüş kuzum kardeşlere bak vallahi aynı kafadalar anlamıyorum üzülmemizden zevk mi alıyorlar nedir yani yaramızı neden kanatırlar biz zaten kendi içimizde neler yaşıyoruz nelerle boğuşuyoruz ne savaşlar veriyoruz insan biraz vicdanlı olur merhametli olur

Özel degilse eşin neden tüp bebek istemiyor tüm zorluğu yaşayan kadın orda da her zamanki gibi fizyolojik olarak da psikolojik olarak da erkekler için bir zorluğu yok
çok sordum bu soruyu kendisine, dediği şey şu; ben çocuğumun laboratuvar ortamında yapay bir şekilde oluşturulmasını istemiyorum diyor.. bir de etrafımızda tüp bebek denemiş ve başarısız olmuş çok fazla çift var, bunu görüp tüp bebek için para tuzağı diyor

Gynisitol ve inofolic hep denedim ama bende işe yaramıyor canim ya pko etkisi fazla sanirim bilmiyorum
Alternatif tedavileri de araştır canım, bende pko olmadığı için bu konuda fazla bilgim yok, genelde okuduklarım pkolular daha kolay hamile kalabiliyormuş, önemli olan o yumurtayı sağlıklı bir şekilde olgunlaştırıp döllenmesini sağlamak.. umarım tedavin en kısa sürede cevap verir

Günaydın arkadaşlar herkese 🖤etiketlediğim çoğu kişiden dönüş alamıyorum regl oldu mu, olmadı mı bilgi gelmiyor. Aktif olmayan, dönüş yapmayan arkadaşları listeden çıkarmak durumundayım. Zaten liste yeterince uzun, onca işimin arasında tek tek uğraşıp herkesi ekliyorum ama bat sorunca cevap verilmiyor 🙂 lütfen aktif olmayacak, listeye isim verip takibini yapmayacak arkadaşlar listeye eklenmeyi talep etmesin. Bizim derdimiz listeyi uzatmak değil, aktif şekilde birbirimizin durumunu takip edip haber alabilmek ✌️
Rica etsem beni de listeye ekleyebilir misiniz? BAT 30 Ocak. İstediğim süre 20 AY. Aktif olarak dönüş yapacağım, söz veriyorum. Şimdiye kadar hep forumları okumakla yetiniyordum, artık her konuda aktif olma zamanı geldiğine inanıyorum :KK66:

Rica etsem beni de listeye ekleyebilir misiniz? BAT 30 Ocak. İstediğim süre 20 AY. Aktif olarak dönüş yapacağım, söz veriyorum. Şimdiye kadar hep forumları okumakla yetiniyordum, artık her konuda aktif olma zamanı geldiğine inanıyorum :KK66:
Tamamdır canım👍

Alternatif tedavileri de araştır canım, bende pko olmadığı için bu konuda fazla bilgim yok, genelde okuduklarım pkolular daha kolay hamile kalabiliyormuş, önemli olan o yumurtayı sağlıklı bir şekilde olgunlaştırıp döllenmesini sağlamak.. umarım tedavin en kısa sürede cevap verir
Soğan Kürü falan denedim de olmadı canım en iyisi ilsc tedavisi ile yumurtlama takibi inşallah vesile olur

Ya inşallah canım bu yıl bizim yılımız olur inşallah da hamile kalır sağlıkla kucağımıza aliriz
İnşallah canım ya, düşündükçe bile gözlerim doluyor.. Ben geçtiğimiz Mayıs ayında bir kimyasal yaşadım.. İlk defa çift çizgiyi görmüştüm, o mutluluğu anlatamam.. ama işte artık dersimi aldım, keseyi, kalp atışını görmeden kesin gözüyle bakmamak gerekiyor.. sonrası çok büyük üzüntü oluyor.. galiba şu süreçte en çok sabretmeyi, soğukkanlı olmayı öğrenmemiz gerekecek.. Hepimiz için hayırlısı olsun canım..

İnşallah canım ya, düşündükçe bile gözlerim doluyor.. Ben geçtiğimiz Mayıs ayında bir kimyasal yaşadım.. İlk defa çift çizgiyi görmüştüm, o mutluluğu anlatamam.. ama işte artık dersimi aldım, keseyi, kalp atışını görmeden kesin gözüyle bakmamak gerekiyor.. sonrası çok büyük üzüntü oluyor.. galiba şu süreçte en çok sabretmeyi, soğukkanlı olmayı öğrenmemiz gerekecek.. Hepimiz için hayırlısı olsun canım..
Ben de 2019 Kasım da dört buçuk aylık oğlumu kaybettim cok zordu hala durup durup ağlıyorum

Benimde sat 8. Aralikti test yaptinmi? Bende kasik agrisi var gögüs ucu hassasiyeti. Senin bat dündü ozaman benim gibi tahminen?
TEST YAPMADIM CANIM KORKUYORUM NEGATİF CIKARSA DIYE COK HAFİF KASIK AĞRIM VAR PAZARTESİYE KADAR BEKLEYEYIM DIYORUM OLMAZSA KAN TESTI VEREYIM DIYORUM

Ben de 2019 Kasım da dört buçuk aylık oğlumu kaybettim cok zordu hala durup durup ağlıyorum
Çok, çok zor olmalı, çok üzüldüm.. ben bir kimyasal yüzünden kendime uzun süre gelemedim.. Allah daha kötüsünü vermesin.. Hayırlısı böyleymiş diye düşünmek gerekiyor.. kader, kısmet böyleymiş, doğacak zamanı henüz gelmemiş.. İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur.. bu arada kaç yaşındasın canım?

Benim bat 9 ocak ben dün de bugünde evde test yaptım negatif, bilmiyorum erken mi ama ümit mi edeyim peşini bırakayım mı aradayım valla 🙄 pco olduğu için gecikmeler olabiliyor haliyle ,ama hep bir ümit hali 😪

Çok, çok zor olmalı, çok üzüldüm.. ben bir kimyasal yüzünden kendime uzun süre gelemedim.. Allah daha kötüsünü vermesin.. Hayırlısı böyleymiş diye düşünmek gerekiyor.. kader, kısmet böyleymiş, doğacak zamanı henüz gelmemiş.. İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur.. bu arada kaç yaşındasın canım?
28 yaşındayım canım kaybimin üstünden bir yılı geçti istiyorum ama nasip olmadi henüz

Bazı arkadaşlarımın paylaşımlarını okudum da , insanlar ne kadar garip bencil ve empati yeteneğinden bir haber yaşıyorlar 🙄🙄 birde en yakınlarımız dediğimiz çevremizden geliyor bu darbeler.Ne diyeyim ki Allah akıl ihsan etsin , üzülmemek elde değil ama herkese insani değerler bahşedilmiyor 😌 Biz yolumuza bakalım 🌹

çok sordum bu soruyu kendisine, dediği şey şu; ben çocuğumun laboratuvar ortamında yapay bir şekilde oluşturulmasını istemiyorum diyor.. bir de etrafımızda tüp bebek denemiş ve başarısız olmuş çok fazla çift var, bunu görüp tüp bebek için para tuzağı diyor
Kuzenimin esinde sperm yoktu o kadar azdı ki en iyi proflar bile tüp bebekte bile olasılık düşük tarzı cümleler kurmuşlar o kadar umutsuz gittiler istanbulda memorial e ilki olmadı ikincide çok şükür ikizleri oldu. Denemeden göremeyiz şu laboratuvar olayı da onyargili. olumlu örnek varsa esini o ortamlara sokabilirsin. Eğer vucutta dogal yolla birlesme saglanamiyorsa tupte birlesmesinin sakıncası yok zaman kaybetmek daha kötü sakince konuş ins ikna olur

X