Canım İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde kesinlikle refakatçi yazmıyor. Ama polisin insiyatifine bağlı olabilir. En kötü eşine de bir randevu alıp sonra iptal edebilirsiniz belki.. çok geçmiş olsun şimdiden
Canım nasıl çıktı sonuçların? Hangi mutasyonlar var görüntüsü varsa atabilir misin?
Selam canım olmadı valla bu ay bereketsiz çıktı
Neyse ki erken tespit edildi iyi ki ilk düşükte yaptırdın canım. Hiç merak etme şimdi kontrol altında ilerlersin ve bebeğin sağlıkla büyür. Ben bu hastalığı annemden biliyorum ve annemin iki sağlıklı çocuğu oldu biri benim. Doktorlar hayret etti nasıl hiç düşük olmadı nasıl sağlıklı doğum yaptınız diye çünkü hiç ilaç kullanmamış bilinmiyormuş. İkimiz de erken doğduk sadece. Ama eğer pıhtılaşma eğilimin varsa Allah korusun bu başka hastalıklar için de risk oluşturabiliyor. O nedenle gebelik dışında da hematoloji bölümünde takip olmanı tavsiye ederim. Bir de bende tüm mutasyonlar olmamasına rağmen Dr bana gebelik öncesi coraspin ve gebelik olur olmaz da clexane iğne kullanılmalı demişti. Sana öncesinden kullanman gereken bir şey demişler miydi yoksa gebelik olunca mı başlanacak dendi?