Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Göğüs hassasiyetim var sadece benim... o da zaten adet belirtisi de olabilir ☺️ İnşallah gelmez de güzel haberler veririz hepimiz 💗
Benim hiçbir belirtim yok hafif kasık ağrısı ve ara ara giren bel ağrısı haricin göğsüm geçen ay daha fazla ağrıyordu şimdi hiçbirşey yok
Merhaba malesef ben elendim 2020yi bebeksiz kapatıyorum umarım sizden güzel haberler gelir
inşallah 🤲🤲🤲
Kuzum günaydın, inşallah hayırlı haberler veririsz. Ben yarın bekliyorum bugün bile olabilir diye uyandım yataktan, acayip bir kasık batması ve gaz hali var. Gazman gibiym. Göğüslerim fos ama hiç dolgunluk falan yok. Ama hasta olacakmışım gibi hissediyorum kendimi
inşallah olmazsın canım haberdaret bizi
Maalesef canim ben de geçen ay çok dinlemiştim vücudumu hem adet günü gelene kadar zaman geçmedi hem de iyice abartıp yıkıldım i yüzden bu ay çok düşünmüyorum inş klomen şifa olmuştur diye umut ederek bekliyorum💜 sen de var mı canım belirti hayırlısı olsun hepimiz için
yok canım bende de hiç belirti yok

İlk gebeliğim düşükle sonuclandı, dusukten sonra test yaptırdım, onun sonucu da yenı cıktı, yarın gorusecez Doktorumla, ıgne veya ılac kullanımı olacak buyuk ıhtımalle
Hayirlisi olsn en azindan ortaya cikmasi iyi canim rabbim tekrar hanilelik nasip etsin en kisa zamanda insallah

A ayb
Kızlar Bugün üçüncü beta testimi yaptım ilki 134 geçen hafta salıydı ikincisi geçen hafta cuma 273 ve Bugün yaptım 573 doktor usg ile hep alttan hep üsten baktı kese gözükmedi çarşamba günü tekrar çağırdı beta testi için yavaş ilerliyor dedi dış gebelik için bir kaç defa daha yapıcam dedi dua edin bana çarşamba kese gözükür umarım
Canim ne yaptin bugün test yapilacakti merak ettm seni

Selam kızlar..
30 Aralık batdaşlarım hepimizi bu ay pas geçti sanırım😔 Ben içimizden illa biri müjdeli haber verir diyordum kendimce ama olmadı sanırım😔😔 aaa bidakka S sedanur4004 sen test yaptın mı
Henüz yapmadım canım çok fazla bel ve kalça ağrım var kasıklarıma da sızı giriyor bugün olurum dedim olmadım 😔 belki 15 16 pikti 17 si catladiysa yarın olurum diye düşünüyorum bekliyorum
kızlar kan pıhtılaşması testinden anlayan var mı yarın doktora gideceğiz gerçi ama ben sabredemiyorum bugün geldi test sonucum

minseo minseo canım sen yaptırdın mı 6'lı panel testini

S sedanur4004 kuzum test yaptın mı merak ediyoruz :KK49:
1 ine kadae olmazsam 2 ocakda test yaparim heralde canım ama olurum gibi ağrılarım var

Henüz yapmadım canım çok fazla bel ve kalça ağrım var kasıklarıma da sızı giriyor bugün olurum dedim olmadım 😔 belki 15 16 pikti 17 si catladiysa yarın olurum diye düşünüyorum bekliyorum

1 ine kadae olmazsam 2 ocakda test yaparim heralde canım ama olurum gibi ağrılarım var
Belli olmaz canım inşallah hayırlısı olsun 💐

Benim hiçbir belirtim yok hafif kasık ağrısı ve ara ara giren bel ağrısı haricin göğsüm geçen ay daha fazla ağrıyordu şimdi hiçbirşey yok

inşallah 🤲🤲🤲

inşallah olmazsın canım haberdaret bizi

yok canım bende de hiç belirti yok
Şu belirti aramalardan sanırım hiç birimizi hiç bir zaman vazgeçemeyeceğiz :/

Canım sonuç 923 çıktı , yine doktor dedi az artmış milim milim ilerliyormuş Cumartesi tekrar yapacağım o güne kadar 1800 gelmesi lazım dedi kese gözükmezse cumartesi günü de ona göre konuşuruz artık dedi
Hmmm Evet cok fazla yükselmemis malesef.... hayirlisi olsun canm ya üzülme

Yumurtlamq günlerini tkaip ediyomusun? Akintina göre misal yada ovulasyon testleri kullaniyormusun
Ovulasyon testi bi dönem kullandım, artık kullanmıyorum ama vücudumun verdiği tepkilere göre yumurtlama günümü hissedebiliyorum, kasık ağrısı oluyor özellikle.

Kızlar yazdm ama gitmemis heralde ya telefonum manyadı. Cok guvendıgım bı doktora geldım alttan muane de hersey yolunda bır cmlik bile kist yok dedi. E2 fsh ıh prolaktin testı istedi, ıns yenı yılda bereketiyle bebıs gelsın sana dedı cok tatlıydı. Insılunı sordum suan ıcın bunlar yeterlı gerek gorursem yumurtalıklarn calismasnı engelleyen bse vsrsa bkcz dgerlerne dedı

X