2 gun sonra diye biliorumHormon testlerinin sonucu aynı gün çıkıyormu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gun sonra diye biliorumHormon testlerinin sonucu aynı gün çıkıyormu acaba
10. günde hormon etkisi olabilir mi ?Asilamanin 10. Gununde beta hcg baktirdim 15.1 çikti. Sonuc nedir sizce
???10. günde hormon etkisi olabilir mi ?
iğne vurulduysanız diyorum etkisi devam ediyo olabilir
Canım benim insülin direncim 13.6 normal mi acaba senin kac ti ?1 yıldır istiyoruz de. 5 6 ay diyince ciddiye almıyorlar geçiştiriyorlar. Ben o hatayı yaptım o yüzden insülin direncim olduğunu aylar sonra öğrendim.
Aşılamanın 11.günü 27 cıkmıstı degerım, iğnenin 13.günü oluyordu,.. Bence var.. ama 2 gun sonrası onemlı sızın ıcınAsilamanin 10. Gununde beta hcg baktirdim 15.1 çikti. Sonuc nedir sizce
İnsülin mi, yoksa direnc mı 13.6???Canım benim insülin direncim 13.6 normal mi acaba senin kac ti ?
Catlatma ignesinin 12. Gunu ama asilamamin 10. Gunu bugunAşılamanın 11.günü 27 cıkmıstı degerım, iğnenin 13.günü oluyordu,.. Bence var.. ama 2 gun sonrası onemlı sızın ıcın
Bence varCatlatma ignesinin 12. Gunu ama asilamamin 10. Gunu bugun
Evet simdi tekrar baktim insülin direnc falan yazmiyorİnsülin mi, yoksa direnc mı 13.6???
2.5 üstü direncli demek
İnsülin ve glikoz degerini carpıp 405 e bölün, 2.5 ustu ise direncli olurEvet simdi tekrar baktim insülin direnc falan yazmiyor
Ins canmBence var
Evet 3.2 lerde bir sey cikti tesekkur ederim ❣İnsülin ve glikoz degerini carpıp 405 e bölün, 2.5 ustu ise direncli olur
Çok teşekkür ederimAmin canım inşallah çıkmaz dua ederim sana bol bol inşallah sende işe yarar hamile kalırsın benim sol tüp kapalı tutmadı işte daha yaptırmadım sen rahat gir anestezi varya kasma olayı da yok inşallah rabbim emeğini boşa çıkarmaz
Direnciniz var, cok yuksek deıl ama dıkkat etmeniz gerek, ıntertten araştırın dusurmek ıcın nelere dikkat etmeliyim diye, gecmıs olsunEvet 3.2 lerde bir sey cikti tesekkur ederim ❣
Anladım teşekkür ederim bakalım Bizim ki ne dicekRahim filmimde sorun görmediği için doktorum bir hafta sonra ilişkiye devam edebilirsiniz korunmasız demişti canım
Haklısınız dikkat etmek lazimDirenciniz var, cok yuksek deıl ama dıkkat etmeniz gerek, ıntertten arastırdım dusurmek ıcın nelere dikkat etmeliyim diye, gecmıs olsun
İnsülin direnci 13,6 ise çok yüksek açlık insülin değerin olabilir mi o?Canım benim insülin direncim 13.6 normal mi acaba senin kac ti ?
Kuzum aşılama diyor amaiğne vurulduysanız diyorum etkisi devam ediyo olabilir
Açlık evet simdi sonuclarim cikti insülin 13.6 yaziyor anlamadim bende saolsun arkadar yardim etti carpip boldum falan 3.2 lerde cikti yani unsilin direncim aslinda 3.2 lerde oluyorİnsülin direnci 13,6 ise çok yüksek açlık insülin değerin olabilir mi o?