Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Döngün karışıksa uygulamalar ile hiç zaman harcama canım yumurta takibi ile devam et

Aynı doktorla mı devam edeceksin? Öyle derse daha düşünmüyoruz, biraz daha denemek istiyoruz diceksin🙂
Heh tamam aynen ıyı oldu dedıgın oyle derim Ya doktoru tanıyorum bıkac kısıden duymuştum bikere gıtmıstım ıyı muane etmıstı felan ama daha kistim yoktu ozaman. heralde bı sure onla giderim kotu bişe çıkmaz ise

Döngün karışıksa uygulamalar ile hiç zaman harcama canım yumurta takibi ile devam et

Aynı doktorla mı devam edeceksin? Öyle derse daha düşünmüyoruz, biraz daha denemek istiyoruz diceksin🙂
Yumurta takibi de yapıyordum normalde canım bu ay almadım, ama artık anlayabiliyorum akıntı oluyor ateşim çıkıyor ve karnım yoğun ağrıyor, ikidir tutuyor testlerle bu belirtiler ben de bu ay almadım Aksine test almak insana büyük bir strese sokuyor ben test kullanırken su içmeyi unuttum ay iyice enfeksiyon olacaktım susuzluktan, o yüzden bu uygulamalar bana ortalama döngü çıkartıyor iki yıldır hangi tarihler de adet olmuşum görüyorum ilişki günlerini kaydediyorum hem kaydediyorum bilgilerimi karşılaştırma yapıyorum, ateşini ölçüp kaydediyorum güZel bir zararını görmedim,

Kuzu kendi döngün karışıksa hep doğru göstermiyor
Bilmem ben de doğru tuttu , döngümün kendi içerisinde bir düzeni var aslında yani bir ay olup 3 ay olmuyorum gibi bir düzensizlik değil benim ki bu ay 35 günde olduysam diğer ay 40 günde bir yılda 11 kere adet oluyorum yani, durumum o kadar da vahim değil şuan, ileride ne olur bilmiyorum ama

Kızlar benim adet döngüm kimi 31 gün bu ay 34 gun oldu mesala değişiyor cunku yumurtlama gunum degısıyo her ay. Ama 34gunu gecmez. Ama yumurta catladıgı günden sonra tam 14.gun adet oluyorum şaşmıyo hıc. Genellikle 14 . gün olunurmus ya zaten. Ama döngüm yumurtlama degıstıgı ıcın farklı .. sıkıntımı bu? Kistim yok

Mesela bak canım flo uygulamasıma göre ben o gün zirve yaşamışım gerçekten de o gün akıntım ağrım vardı ve ben bu uygulamayı yeni yükledim silmiştim verileri saklamış , bana ortalama çıkarmış, GeminiWoman GeminiWoman minseo minseo

Eklentiler

• 08DECBEC-427E-4029-959B-0E9C5EBD78DA.png
    08DECBEC-427E-4029-959B-0E9C5EBD78DA.png
    400,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 2D644664-FB20-4335-8E26-22F337536CD1.png
    2D644664-FB20-4335-8E26-22F337536CD1.png
    396,8 KB · Görüntüleme: 32
Bilmem ben de doğru tuttu , döngümün kendi içerisinde bir düzeni var aslında yani bir ay olup 3 ay olmuyorum gibi bir düzensizlik değil benim ki bu ay 35 günde olduysam diğer ay 40 günde bir yılda 11 kere adet oluyorum yani, durumum o kadar da vahim değil şuan, ileride ne olur bilmiyorum ama
Pco varsa düzensizlik normal canım

Mesela bak canım flo uygulamasıma göre ben o gün zirve yaşamışım gerçekten de o gün akıntım ağrım vardı ve ben bu uygulamayı yeni yükledim silmiştim verileri saklamış , bana ortalama çıkarmış, GeminiWoman GeminiWoman minseo minseo
Bide test yaparak kullan bakalım pik olduğu gün yumurtlama var diyecek mi uygulama

Pco varsa düzensizlik normal canım
Her pko olan düzensiz olmuyor her pko olan aynı değil bildiğim kadarıyla bende hafif düzey, zaten be zaman benek düşündüm o zaman bozuldu adetlerim o zamana kadar bilmiyordum pko olduğunu 25 yıldır düp düzenliydi zaten troit hormonlarım da sıkıntı var oda kontrol altında doktor bana zaten demişti 6 ay 1 sene içinde düzelir,

Bide test yaparak kullan bakalım pik olduğu gün yumurtlama var diyecek mi uygulama
Dedi evet diğer aylarda denedim bu 4. Ayım tamamen bu konularla ilgilendiğim buraya da yazmıştım geçen ay karnım ağrıdı test yaptım doğru uygulama da o gün pik gösteriyordu ortalama 20- 28 gün arası yumurtlama oluyor döngüye göre hesap yapıyor uygulama mesela 40 gün se 25. Gün gibi bayağı araştırdım bu konuyu,

Her pko olan düzensiz olmuyor her pko olan aynı değil bildiğim kadarıyla bende hafif düzey, zaten be zaman benek düşündüm o zaman bozuldu adetlerim o zamana kadar bilmiyordum pko olduğunu 25 yıldır düp düzenliydi zaten troit hormonlarım da sıkıntı var oda kontrol altında doktor bana zaten demişti 6 ay 1 sene içinde düzelir,
Doğrudur canım bende okuduğum kadarıyla dedim

Doğrudur canım bende okuduğum kadarıyla dedim
BAzı doğru bilinen yanlışlar var canım burda da karşılaşıyorum, denk gelirsem bildiğim bir konuysa bilgi veriyorum, mesela pko olup zap zayıf yengem var, ya da pko olup hiç tüylenmesi olmayan kuzenim var , yani her insan her beden farklı, bakalım bu süreçleri bu kadar iyi bilmek ne işe yarıyor dersen hiç😂 bilmemek en güzeli bir öğretmen olarak diyorum ki her bildiğiniz size daha fazla sorumluluk katıyor derste de öğrencilere derdim soru sordukça sınav da çıkacak konular artıyor arkadaşlar haberiniz olsun

Kızlar benim adet döngüm kimi 31 gün bu ay 34 gun oldu mesala değişiyor cunku yumurtlama gunum degısıyo her ay. Ama 34gunu gecmez. Ama yumurta catladıgı günden sonra tam 14.gun adet oluyorum şaşmıyo hıc. Genellikle 14 . gün olunurmus ya zaten. Ama döngüm yumurtlama degıstıgı ıcın farklı .. sıkıntımı bu? Kistim yok
2-3 günlük fark düzensizlik sayılmıyor sıkıntı olmaz benim de 25 ve 27 arası değişir mesela yazın 25 günde olurum kışın 27

BAzı doğru bilinen yanlışlar var canım burda da karşılaşıyorum, denk gelirsem bildiğim bir konuysa bilgi veriyorum, mesela pko olup zap zayıf yengem var, ya da pko olup hiç tüylenmesi olmayan kuzenim var , yani her insan her beden farklı, bakalım bu süreçleri bu kadar iyi bilmek ne işe yarıyor dersen hiç😂 bilmemek en güzeli bir öğretmen olarak diyorum ki her bildiğiniz size daha fazla sorumluluk katıyor derste de öğrencilere derdim soru sordukça sınav da çıkacak konular artıyor arkadaşlar haberiniz olsun
Aynen canım her hastalık herkeste başka şekilde ortaya çıkıyor. Bizde öğreniyoruz işte :)

Merhabalar benim fikrinizi almaya ihtiyaç duyduğum bir sürecim var yardım ederseniz çok sevinirim. Ben 8 aralıkta regl oldum 4 gün sürdü bitti. Femera kullanmaya başladım. 14 Aralık’ta doktora gittim 23 mm bir yumurtam olduğunu söyledi ve 14 Aralık akşam iğne oldum. O hafta hep ilişki oldu son ilişki 20 Aralık sonra olamadı işlerden dolayı. Bu sabah 14. Gün oluyor iğneden sonra erken ve normal kaset test yaptım ikisi de negatif ben bu ay erken yumurtladım normalde adet tarihim 5 Ocak ama erken yumurtlama olunca o da şaşar diye düşündüm yani şu an iğne üzerinden 14 gün geçti negatif ama adeti referans alırsak adete 1 hafta var kafam çok karıştı deneyimli arkadaşlar bir akıl verirse çok sevinirim.
Erken gebelik testi markası: clear pink early.
Yok mu fikri olan? 😔

X