Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uçları hassas ve göğsümün tamamı şiş dokununca acıyor üzerine yatınca şuan sütyen yok yatınca acıyor birde kasıklarıma ara ara ağrı giriyor sanki adet olacakmışım gibi canımUclarimi hassas? Benim hamileligimde cok aciOdu uclari dus alirken su deyince bile aciyodu yaniyodu yani
Yumurtlama yada adet dönemin mi canımYa arkadaslar bugün öglen titriyodun üsüyodum sindi sicak basiyo anlamadm gitti. Ayaklarkm yanio resmen
Eşin ve senin bir sağlık probleminiz yok anladığım kadarıyla.. yaşın da genç ne güzel.. lütfen darlamayın kendinizi.. kafa dağıtacak birşeyler bulmaya çalış dikkatini başka yöne ver bunun bir sürü yolu var emin ol yapabilirsin.. bu arada konuşmak kolay diye düşünme benimde bebeğim yok beklemedeyim sizler gibi ama söylediğim herşeyi kendimde uyguluyorum ve psikolojimi sağlam tutmaya çalışıyorum.. hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin AllahBencede görmek istedigimiz için görüyoruz
Evet bende onun farkındayım yavaş yavaş alışıyorum artık daha yeniyim ondan heralde
Çok haklısın kuzum ama insan bian engel olamıyor kendine
İnşallah bir an önce gelirler de çok bekletmezler biziEşin ve senin bir sağlık probleminiz yok anladığım kadarıyla.. yaşın da genç ne güzel.. lütfen darlamayın kendinizi.. kafa dağıtacak birşeyler bulmaya çalış dikkatini başka yöne ver bunun bir sürü yolu var emin ol yapabilirsin.. bu arada konuşmak kolay diye düşünme benimde bebeğim yok beklemedeyim sizler gibi ama söylediğim herşeyi kendimde uyguluyorum ve psikolojimi sağlam tutmaya çalışıyorum.. hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin Allah
Merhaba bende bu şekilde olmadı enfeksiyon sorunum vardır doktorda enfeksiyon tüplerini tıkamış olabilir dedi 1 yıldır korunmuyorduk onun için çekildim benArkadaşlar bi şey sorucam bilen varsa bilgi verebilir mi
Doktorlar ne kadar sürede rahim filmi istiyor klomen ve çatlatma iğnesinden sonra ilk deneme olumsuz olursa hemen isteniyor mu ?
Hmm anladım ben bunları kullandım da olmazsa ne uygular diye merak ettim bilmiyorum pekMerhaba bende bu şekilde olmadı enfeksiyon sorunum vardır doktorda enfeksiyon tüplerini tıkamış olabilir dedi 1 yıldır korunmuyorduk onun için çekildim ben
Genelde 35 yaş altına bir sene deneyin diyorlar, 35 yaş üstüne 6 ay. Bu süreçlerde gebe kalınmazsa, daha detaylı kontroller başlıyor, rahim filmi, sperm testi gibiArkadaşlar bi şey sorucam bilen varsa bilgi verebilir mi
Doktorlar ne kadar sürede rahim filmi istiyor klomen ve çatlatma iğnesinden sonra ilk deneme olumsuz olursa hemen isteniyor mu ?
Ben 25 yaşındayım bu klomen ve çalatma iğnesi kullandım bekliyorum olmazsa ne olur diye merak ediyorumGenelde 35 yaş altına bir sene deneyin diyorlar, 35 yaş üstüne 6 ay. Bu süreçlerde gebe kalınmazsa, daha detaylı kontroller başlıyor, rahim filmi, sperm testi gibi
Kaçıncı gündesin canımBen 25 yaşındayım bu klomen ve çalatma iğnesi kullandım bekliyorum olmazsa ne olur diye merak ediyorum
Adet olursan 2.günü gel olmazsan test yap gel dedi doktorum
İğne için yarın 1 hafta olucak geçen hafta Pazartesi yapılmıştıKaçıncı gündesin canım
Tahminimce bu ayın sonu gibidir reglin düzensizlik yaşamıyorsan. Muhtemel yani. Umarım seninledir bebişinKuzum kullanıyordum ovulasyon sonra saatleri kaçırdım diye bıraktım ama eşimle bu ay adetim aralığın 2 sinde bitmişti o zamandan beri bi dolu bir boş şeklinde değerlendirdik hiç aksatmadık ilk defa böyle düzenli birlikte olduk ondan acaba diyorum birde çörek otu bal tarçın kürü yaptım 12 gün
Bilginiz var mıydı kaçıncı gün demiştinizKaçıncı gündesin canım
Yok canım benim de ilk klomen kullanışım bana da 14. Gün adet olmazsan test yap pozitifse gel olursan 2. Ya da 3. Gün gel dedi bekliyorum bakalım son 4 benim deBilginiz var mıydı kaçıncı gün demiştiniz
Ya benden önce yapılmış inşALLAH güzel olur sonuçYok canım benim de ilk klomen kullanışım bana da 14. Gün adet olmazsan test yap pozitifse gel olursan 2. Ya da 3. Gün gel dedi bekliyorum bakalım son 4 benim de
Çocuk istediğimizden beri adetim düzensiZleşti kuzum ya troid rahatsızlığımda var oda etkiliyormuş adeti inşallah benimledir kuzucuğumTahminimce bu ayın sonu gibidir reglin düzensizlik yaşamıyorsan. Muhtemel yani. Umarım seninledir bebişin