Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ya gördüm gibi yanı hemen gördum cnku blmıyorum ama resimde anca bukdr ayarlayabildim düşüyor kalite
Tatlım benimki de buna çok yakındı yaa ben de gördüm. Benim beta çok düşüktü belki 1 gün önce çıkmazdı hayali bi olsa. Senin de öyledir belki. İmkanın varsa özel acile git kan ver bakalım. Ya da dayanabilirsen yarın bi daha yap ama benim 2-3 gün hep hayali çizgi çıktı. Daha bugün rahat görünüyor çizgi. Bak dün regl günümdü. Dünküyle bugünkünü koyayım ne demek istediğimi anlarsın

Bak üstteki dün regl günümde. Hala ne kadar silikti gördün mü? Bence sende de gebelik olabilir. Heyecanlandım bişeyler yap ☺️🙈

Eklentiler

• IMG_20201227_102138.jpg
    IMG_20201227_102138.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 90
Tatlım benimki de buna çok yakındı yaa ben de gördüm. Benim beta çok düşüktü belki 1 gün önce çıkmazdı hayali bi olsa. Senin de öyledir belki. İmkanın varsa özel acile git kan ver bakalım. Ya da dayanabilirsen yarın bi daha yap ama benim 2-3 gün hep hayali çizgi çıktı. Daha bugün rahat görünüyor çizgi. Bak dün regl günümdü. Dünküyle bugünkünü koyayım ne demek istediğimi anlarsın
Ay inşallaj benimde iki gün kaldı regliye heyecanlandm

Bak üstteki dün regl günümde. Hala ne kadar silikti gördün mü? Bence sende de gebelik olabilir. Heyecanlandım bişeyler yap ☺️🙈
O ustteki kadar bile çizgi yok bende ama anca kör olunca gorulebılıyor😁 suan teste baktım göremiyorum heyecanlandm glba😀 ya smdı doktora gitsem eşim heveslncek yoksa üzülcek. Salı bat günüm salı tekrar edeyim varsa belkı o sekilde bile olsa çıkar. Ama olmasa görmezdiniz ya of heyecanlandm fazlaca😁

Dimi insan umut ediyor olasılık artıyor denilince. Ben de umutluydum ama son haftaya girince ben de umudumu kaybettim gibi. Yine de üzülüyoruz gerçekten ben ilk defa böyle görünce şok da oldum çok ilginç devamı da gelmedi bakalım neyin nesiydi acaba. Yine de ğzülmeyelim canım hayırlısı hayırlı zamanda olsun inşallah
Benimde gelmedi ama vücudumu tanıyorum bugün az az gelir diğer gün normale döner... hayırlısını beklemekten başka çare yok

O ustteki kadar bile çizgi yok bende ama anca kör olunca gorulebılıyor😁 suan teste baktım göremiyorum heyecanlandm glba😀 ya smdı doktora gitsem eşim heveslncek yoksa üzülcek. Salı bat günüm salı tekrar edeyim varsa belkı o sekilde bile olsa çıkar. Ama olmasa görmezdiniz ya of heyecanlandm fazlaca😁
Bence bekle sali günü tekrar yap test koyulasirsa hamilelik var ve süper ilerliyo demek

Kızlar beni güncelleyin :KK66:

@Sevgi0817 17.12.202012 AYGECİKME
@Rojda56 18.12.202013 AYGECİKME
@Zuzum67 20.12.202048 AYYENİ TARİH VERECEK
Dilhansah Dilhansah 21.12.202016 AYGECİKME
@cukulatam 22.12.202017 AYGECİKME
@Ihlamuragaci37 22.12.202013 AYGECİKME
@flowerc 22.12.20203 AY?????????
Canım ben 5.gün gecikmede kan testine gittim 0.1 çıktı değer. Bugün 7.gün gecikme oldu hala regl olamadım. Doktorum söktürücü için bir hafta daha bekleyelim dedi. Sanırım geç döllenme ihtimalim var hala. Duygularım karmakarışık ya sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum

O üstteki regl günümde yaptığım. Bi de 2 gün öncesini düşün ☺️ tamam öyle yap o zaman daha emin olursun, hayal kırıklığı da yaşamanı istemem

O üstteki regl günümde yaptığım. Bi de 2 gün öncesini düşün ☺️ tamam öyle yap o zaman daha emin olursun, hayal kırıklığı da yaşamanı istemem
Bende oynanmıs resmde goruyorum normal elimde tutunca suan goremedım mesala stres yaptım ondan sanırım bakalm inş benimledir yanılmıyorumdur:))

Benim de 9 unda aşılamam yapıldı ama negatif sonuç aldık doktorum ister aşılamaya devam ederiz isterseniz tüp bebek olur illa tüp bebek olun demiyorum siz nasıl isterseniz dedi. Aşılamanın tutma olasılığı %25 bizde bunu bilerek belki nasip olur düşüncesi ile yola çıktık ama nasip olmadı. Aşılama stresini yaşamak istemediğimi söyleyerek bir dahaki ay tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse.
İstanbul Fulya bahçeci de yeni yıl fiyatı ile 14 bin geliyor
Bu fiyat herşey dahil mi ilaç vs çok bilgim yok ama 14bin çok iyi bir fiyat

X