- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
Kuzum senin regli 29u değil bence 30u çünkü yumurtlama yine aynı günler oldu belki ondan böyle az cikiyordurHadi inşallah anlıcaz salı günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum senin regli 29u değil bence 30u çünkü yumurtlama yine aynı günler oldu belki ondan böyle az cikiyordurHadi inşallah anlıcaz salı günü
Tatlım benimki de buna çok yakındı yaa ben de gördüm. Benim beta çok düşüktü belki 1 gün önce çıkmazdı hayali bi olsa. Senin de öyledir belki. İmkanın varsa özel acile git kan ver bakalım. Ya da dayanabilirsen yarın bi daha yap ama benim 2-3 gün hep hayali çizgi çıktı. Daha bugün rahat görünüyor çizgi. Bak dün regl günümdü. Dünküyle bugünkünü koyayım ne demek istediğimi anlarsınYa gördüm gibi yanı hemen gördum cnku blmıyorum ama resimde anca bukdr ayarlayabildim düşüyor kalite
Ay inşallaj benimde iki gün kaldı regliye heyecanlandmTatlım benimki de buna çok yakındı yaa ben de gördüm. Benim beta çok düşüktü belki 1 gün önce çıkmazdı hayali bi olsa. Senin de öyledir belki. İmkanın varsa özel acile git kan ver bakalım. Ya da dayanabilirsen yarın bi daha yap ama benim 2-3 gün hep hayali çizgi çıktı. Daha bugün rahat görünüyor çizgi. Bak dün regl günümdü. Dünküyle bugünkünü koyayım ne demek istediğimi anlarsın
O ustteki kadar bile çizgi yok bende ama anca kör olunca gorulebılıyor suan teste baktım göremiyorum heyecanlandm glba ya smdı doktora gitsem eşim heveslncek yoksa üzülcek. Salı bat günüm salı tekrar edeyim varsa belkı o sekilde bile olsa çıkar. Ama olmasa görmezdiniz ya of heyecanlandm fazlacaBak üstteki dün regl günümde. Hala ne kadar silikti gördün mü? Bence sende de gebelik olabilir. Heyecanlandım bişeyler yap
Benimde gelmedi ama vücudumu tanıyorum bugün az az gelir diğer gün normale döner... hayırlısını beklemekten başka çare yokDimi insan umut ediyor olasılık artıyor denilince. Ben de umutluydum ama son haftaya girince ben de umudumu kaybettim gibi. Yine de üzülüyoruz gerçekten ben ilk defa böyle görünce şok da oldum çok ilginç devamı da gelmedi bakalım neyin nesiydi acaba. Yine de ğzülmeyelim canım hayırlısı hayırlı zamanda olsun inşallah
Belkide ya i nşallahhKuzum senin regli 29u değil bence 30u çünkü yumurtlama yine aynı günler oldu belki ondan böyle az cikiyordur
Canm bende görüyorum hafiften var adetine ne kadar var?Ya gördüm gibi yanı hemen gördum cnku blmıyorum ama resimde anca bukdr ayarlayabildim düşüyor kalite
Bence bekle sali günü tekrar yap test koyulasirsa hamilelik var ve süper ilerliyo demekO ustteki kadar bile çizgi yok bende ama anca kör olunca gorulebılıyor suan teste baktım göremiyorum heyecanlandm glba ya smdı doktora gitsem eşim heveslncek yoksa üzülcek. Salı bat günüm salı tekrar edeyim varsa belkı o sekilde bile olsa çıkar. Ama olmasa görmezdiniz ya of heyecanlandm fazlaca
Canım ben 5.gün gecikmede kan testine gittim 0.1 çıktı değer. Bugün 7.gün gecikme oldu hala regl olamadım. Doktorum söktürücü için bir hafta daha bekleyelim dedi. Sanırım geç döllenme ihtimalim var hala. Duygularım karmakarışık ya sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorumKızlar beni güncelleyin
@Sevgi0817 17.12.2020 12 AY GECİKME @Rojda56 18.12.2020 13 AY GECİKME @Zuzum67 20.12.2020 48 AY YENİ TARİH VERECEK Dilhansah 21.12.2020 16 AY GECİKME @cukulatam 22.12.2020 17 AY GECİKME @Ihlamuragaci37 22.12.2020 13 AY GECİKME @flowerc 22.12.2020 3 AY ?????????
İnşallahhhhhBence bekle sali günü tekrar yap test koyulasirsa hamilelik var ve süper ilerliyo demek
Benim tahmınıme göre 2yada 3gun en fazla.Canm bende görüyorum hafiften var adetine ne kadar var?
Silik testlerle beni çok kandırdı, iyice koyulaşmadan çok umutlanmamak lazım sanırım. İnşallah vardırYa gördüm gibi yanı hemen gördum cnku blmıyorum ama resimde anca bukdr ayarlayabildim düşüyor kalite
Tamam canim bir kac gün sonra test yaparım da hiç ne hissiyat var ne belirti bakalımD Duhanin annesi canım günaydın, iğnenin etkisi 10. Gün geçti
O üstteki regl günümde yaptığım. Bi de 2 gün öncesini düşün tamam öyle yap o zaman daha emin olursun, hayal kırıklığı da yaşamanı istememO ustteki kadar bile çizgi yok bende ama anca kör olunca gorulebılıyor suan teste baktım göremiyorum heyecanlandm glba ya smdı doktora gitsem eşim heveslncek yoksa üzülcek. Salı bat günüm salı tekrar edeyim varsa belkı o sekilde bile olsa çıkar. Ama olmasa görmezdiniz ya of heyecanlandm fazlaca
Hiç belli olmaz canım belirtisiz hamile kalan bir çok kadın varTamam canim bir kac gün sonra test yaparım da hiç ne hissiyat var ne belirti bakalım
Bende oynanmıs resmde goruyorum normal elimde tutunca suan goremedım mesala stres yaptım ondan sanırım bakalm inş benimledir yanılmıyorumdur:))O üstteki regl günümde yaptığım. Bi de 2 gün öncesini düşün tamam öyle yap o zaman daha emin olursun, hayal kırıklığı da yaşamanı istemem
Aynen oyle bende ilk defa cıktı ama bakalım bekleyip görücez varsa kısmette koyulasir yoksa yapacak bişe yokSilik testlerle beni çok kandırdı, iyice koyulaşmadan çok umutlanmamak lazım sanırım. İnşallah vardır
Bu fiyat herşey dahil mi ilaç vs çok bilgim yok ama 14bin çok iyi bir fiyatBenim de 9 unda aşılamam yapıldı ama negatif sonuç aldık doktorum ister aşılamaya devam ederiz isterseniz tüp bebek olur illa tüp bebek olun demiyorum siz nasıl isterseniz dedi. Aşılamanın tutma olasılığı %25 bizde bunu bilerek belki nasip olur düşüncesi ile yola çıktık ama nasip olmadı. Aşılama stresini yaşamak istemediğimi söyleyerek bir dahaki ay tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse.
İstanbul Fulya bahçeci de yeni yıl fiyatı ile 14 bin geliyor