Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Adete yakın mı yaşadınız baya erken mi? Ay inşallah ya koltuk altıma doğru bir acısı varki yürürken tuta tuta yürüyorum özellikle bugun.
Yok ya cıdden acıyo dururken bile ilk defa yasıyorum boylr buse ınsallah gebelik vardr da oyüzdendir ilk defa bukadr yaklaşmış hissediyorum ya

Merak ediyorum acaba benim gibi son 5-6 gündür uykusu olupta göz kapakları düşercesine hemde uyuyamayan var mı acaba, her şeyi belirtiye bağlamak yanlış tabi ama nadir yaşadığım şeyler olunca insan bağdaştırıyor normalde olmayan şimdi olan şeyler yaşayan , misal diğer şeyler ise; boynum tutuldu belim de öyle ve hiç bir yorucu iş yapmadım, güzel de uyurum yatağımda rahattır, ağzımda yaralar çıktı hayatta çıkmaz, çöpün kokusuna midem bulandı resmen kemiklerim birbirine girdi öğürmektem baktım karnımın orda kan yuvası oluşmuş o öğürdüm ve acıdığım yerim ve bugün mutfağın lavabonun tüm borularını söktüm midem öğüre öğüre hepsini çamaşır suladım açıcı döktüm aşırı koku geliyordu normalde de yaparım bu işlemi bir kaç ay geçimce hiç bulanmaz midem bu kadar kokuyu almam ama kötü oldum,

Merak ediyorum acaba benim gibi son 5-6 gündür uykusu olupta göz kapakları düşercesine hemde uyuyamayan var mı acaba, her şeyi belirtiye bağlamak yanlış tabi ama nadir yaşadığım şeyler olunca insan bağdaştırıyor normalde olmayan şimdi olan şeyler yaşayan , misal diğer şeyler ise; boynum tutuldu belim de öyle ve hiç bir yorucu iş yapmadım, güzel de uyurum yatağımda rahattır, ağzımda yaralar çıktı hayatta çıkmaz, çöpün kokusuna midem bulandı resmen kemiklerim birbirine girdi öğürmektem baktım karnımın orda kan yuvası oluşmuş o öğürdüm ve acıdığım yerim ve bugün mutfağın lavabonun tüm borularını söktüm midem öğüre öğüre hepsini çamaşır suladım açıcı döktüm aşırı koku geliyordu normalde de yaparım bu işlemi bir kaç ay geçimce hiç bulanmaz midem bu kadar kokuyu almam ama kötü oldum,
Biyerde okumuştum biri yazısında hamile olduğunu öğrenmeden önce boynu tutulmuş belirti olarak yazmıştı

minseo minseo ben de senin gibi hiç belirti yok 😔 8 gün var reglime bende hiç belirti yok geçen ay ölüyordum göğüs ağrısı kasık ağrısından çatlatma iğnesi vuruldum herkes yazmış ağrım oldu sancım oldu akıntım oldu bende hiçbirşey olmadı seni şimdi o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten bu kadar belirsizlik olunca insan hiç şüphelenmiyormuş 😞

İns öyledir ama regli ağrılarım başladı gibi tüm.umutlarim suya düştü şuan 😔😔😭😭
Sizin gebelik olabilir bence. Ben günlerce adet oldum olacam diye gezdim. Normalde erkenden defalarca test yapardım. O ay ne de olsa adet oluyorum diye yapmadım. 3 4 gğn geçince yaptım kıpkırmızı çizgi çıktı çok sevinmiştim.

Kızlar ilk gebeliğimde çok koyu kırmızı çizgi çıktı. 2.gebeliğimde var la yok arası inceceik hayalet çizgi. 5 ssat sonra daha ince bir çizgi bir 5 saat sonra daha da koyu. Yani saatler bile etkiliyor. Bir de ilk yaptığımı gece uyumadan yapmıştım

Sizin gebelik olabilir bence. Ben günlerce adet oldum olacam diye gezdim. Normalde erkenden defalarca test yapardım. O ay ne de olsa adet oluyorum diye yapmadım. 3 4 gğn geçince yaptım kıpkırmızı çizgi çıktı çok sevinmiştim.
Hayırlısı canım bekleyecegim 3 gün kaldı regle belki 1 gün kala yaparım test

Bence de aşılama dazaten yine klomen çatlatma iğnesi kullandırıyor e benim eşimde sıkıntı yok aşılama yaptırmam normal ilişkiyle olacaksa olur yine zaten aşılama da tutma olasılığı %20 diyorlar ve ucuz bir işlem kesinlikle değil tüp bebek yaptırırım.. Bu arada tüp bebek fiyatları nasıl acaba 20bini buluyordur dimi

Bizde virüs kapmayalım diye markete bile gitmiyoruz herşeyi eve söylüyoruz kafayı yiyeceğiz az kaldı
Benim de 9 unda aşılamam yapıldı ama negatif sonuç aldık doktorum ister aşılamaya devam ederiz isterseniz tüp bebek olur illa tüp bebek olun demiyorum siz nasıl isterseniz dedi. Aşılamanın tutma olasılığı %25 bizde bunu bilerek belki nasip olur düşüncesi ile yola çıktık ama nasip olmadı. Aşılama stresini yaşamak istemediğimi söyleyerek bir dahaki ay tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse.
İstanbul Fulya bahçeci de yeni yıl fiyatı ile 14 bin geliyor

Hay Allah çok geçmiş olsun ama diş röntgeni çok ufak ve o bölgeyle hiç alakası yok sıkıntı olmayabilir. İnşallah rahatlarsın canım diş ağrısı çok fena ve gebelikte malesef çok diş sorunu çıkıyor.

Ah kuzum daha dört gün var dört gün kala kanda bile gözükmeyebilir diye düşünüyorum. İdrar testleri o kadar hassas değil ki hala. Tabi olmayabilir de ama olsa da çıkmayacaktır bütün Doktorlar yok yere moralinizi bozuyorsunuz diyor erken test yapatak

Hayırlı günler canım tünaydın 😍☀️

4 gün kala görenler çok azınlıkta canım zaten

İyi haftasonları fıstık 🥰 iyiyim ben ama arada hafif regl olacakmış gibi hissediyorum olmam inşallah. Sen nasılsın
Canim yapmadilar hamile olabilirim dedim diye. Zararliymis kesinlikle. Ben ilk düsügümden önce röntgen cektirdim düsük olmustu. Bilmiyodum hamile oldugumu o sira....

Ya kızlar bişe dıcem gogus uclarım dik ve elleyince acıyor ama cok hafif yanı dokunamayacak kadar degıl cok minik acıyor. İlk defa oldu acaba yoruldum felan dicem ama bilemedim yanı hıc kendımı bole ıncelememıstm
Benim ilk hamileligimde öyle olmustu aciOdu sonra gittikce artti dus alirken su degdikce acirdi tek belirtim oydu 😄

Kızlar bişey sorucam , yumurtalama zamanı herkeste bu beyaz yumurta akına benzeyen şeffaf akıntı oluyor mu ? Yoğun mu geliyor yoksa bir kez mi ?

Bu servikal sıvıda çok önemliymiş çünkü spermin hareketi için 🙄
Bende 3 gün sürüyo geneldw o akinti sonra kuruyo yumurtlama bitince

Eklentiler

• EE4327C7-5872-47EB-9B02-2AF8CC9B6544.jpeg
    EE4327C7-5872-47EB-9B02-2AF8CC9B6544.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 51
Günaydın kızlar, gece ne uyku uyuyabildim stresten ne bişe, rüyalar gördum yok pozıtıf çıkıyor test rüyamda sıze yazıyorum felan. Kac kere uyandım kımblır şimdi test yaptım negatif silik bi çizgi bile yok. İki gün kaldı adete ateşimde sabah kalkmadan 36.3 ayağa kalkınca 35.3 lere felan düşüyor, bu ay benden pes artık adeti beklicem

Bi çizgi oluştu hemen aslında ama benmi öyle görüyorum bilmiyorum daha gözümü açamadım sbah sabah atarım size çekebilirsem,geçen gördum sandıgım gibi degl ama sanki dur bakalım atarım belkı supelenirsem

X