Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin gecmismiydi bat?Yok resimde belli edemdm belki bana öyle geliyor artık beklıcez umut sifira indi ztn
At hemen foto bakalım benim de çoook silik çıkmıştı yaBi çizgi oluştu hemen aslında ama benmi öyle görüyorum bilmiyorum daha gözümü açamadım sbah sabah atarım size çekebilirsem,geçen gördum sandıgım gibi degl ama sanki dur bakalım atarım belkı supelenirsem
Kuzum ben de fotoda görünsün diye çok uğraştım. Sen gördün mü peki göz yanılması olacağını sanmamSenin gecmismiydi bat?
29aralık bat benimSenin gecmismiydi bat?
Ya gördüm gibi yanı hemen gördum cnku blmıyorum ama resimde anca bukdr ayarlayabildim düşüyor kaliteKuzum ben de fotoda görünsün diye çok uğraştım. Sen gördün mü peki göz yanılması olacağını sanmam
Kizzz varya cizgiiYa gördüm gibi yanı hemen gördum cnku blmıyorum ama resimde anca bukdr ayarlayabildim düşüyor kalite
Ben gördüm boşuna umitlendirmiyim ama görüyorum birşeylerYa gördüm gibi yanı hemen gördum cnku blmıyorum ama resimde anca bukdr ayarlayabildim düşüyor kalite
Günaydın canım erken Olcam herhalde ben de hiç anlamadım başka bir regl belirtim de yok ysni böyle wcye gidip şok olduğum hiç olmadıHiç anlamadım Allah Allah erken adet oluyor olabilirmisin lekelenme gibimi
Günaydın canım bilemedim ya benim önceki döngülerime göre böyle hesaplıyor hep de böyle çıkıyor aslında ben de anlamadım düşük sayılmaz bence önce kesin hamile olmam lazım Allah korusun dış gebelik de olsa düşük de olsa daha ileride olması lazım. Test var kuzum ama çıkmaz diye yapmadım belki yarın bir kan veririm ama sanmıyorum hamile olacağımı yani bir şekilde reglin erken ve tuhaf gelmesi daha mantıklı şu anKuzum benim de dongum 30 günle 32 gün arası değişiyor uygulama 30 u gösteriyor yumurtladiktan tam.14 gün sonra regli oluyorum galiba ben düşük falan mı acaba test yapsana bı çıkar öyle bir şeyse Allah korusun
Evet canım hiç alakası olacağını sanmamıştım ama evrem92 de öyle demişti kendisiyle ilgili olabilir test yapmadım yarın belki kan veririm duruma göre diye düşündümCanım bu ay hsg çekilmiştin yanlış hatırlamıyorsam ondan olabilir. Ama varsa bi test yap bakalım
Yarın bakayım kuzum bugün wcye çıktım artık duruma göre en yarın bakarımErken yumurtlama olduğu için 30 u normal kuzum bence yada 31 olması lazım senin bence bı test yap
Ah canım ya neden böyle olduk ki sana demiştim hatta bence alakası yok nasıl etkisi olacak hsgmin falan diye. Biz zor oluyorduk da acaba o kanallar açılıp içerisi temizlenince daha mı kolay oldu anlamadım ama son adetim 3ü yan 23 24 gün döngü olması da inanılmaz kısa bence rahim yeterince kalınlaşmıyor demek ki nasıl tutunacak bebişAh bacım kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali.. benimde bat 30 aralık ama ben bu akşam wc ye gittim namaz için afedersin abdestten önce peçete koyuyorum o peçetede kahve leke gördüm normalde hep yumurtlamadan 14 gün sonra regl olurum ama 4 gün erken geldi bende hsg ye yordum
Olabilir canım açıkçası benzer şeyler yazanlar olabiliyor. Ama aslında benzer hormonal değişim adette de oluyor normalde olmaz diyorsan olabilir belkiYa kızlar göğüs uçlarımda elleyınce acıyor ama ellemeyince acı yok. Normalde acımaz yanı böyle. İlk defa oluyor Boyle bı belirti olabılırmı ama sadece elleyınce ve uçlarda
Hiç bilmiyorum canım ama enfeksiyon vs ise ürolojiye bir gidebilir de gebelikle ilgili sorun çıkacağını sanmıyorumKizlar spermogramda polinukler ne bileniniz varmi? 4 cikmis esimin bir cikicagina.
Internette intaap diyo
Herkeste olmak zorunda değil diye okumuştum.Kızlar bişey sorucam , yumurtalama zamanı herkeste bu beyaz yumurta akına benzeyen şeffaf akıntı oluyor mu ? Yoğun mu geliyor yoksa bir kez mi ?
Bu servikal sıvıda çok önemliymiş çünkü spermin hareketi için
Ayy eğer bebiş varsa o çamaşır suları falan çok zararlı fıstık aman dikkat et. Biraz bence bağışıklığın da düşmüş olabilir aft vs demişsin bence bağışıklık güçlendirici şeyler tüket hamilelik de füşürüyor bağışıklığı. Hadi inş bebiştendir tüm bunlarMerak ediyorum acaba benim gibi son 5-6 gündür uykusu olupta göz kapakları düşercesine hemde uyuyamayan var mı acaba, her şeyi belirtiye bağlamak yanlış tabi ama nadir yaşadığım şeyler olunca insan bağdaştırıyor normalde olmayan şimdi olan şeyler yaşayan , misal diğer şeyler ise; boynum tutuldu belim de öyle ve hiç bir yorucu iş yapmadım, güzel de uyurum yatağımda rahattır, ağzımda yaralar çıktı hayatta çıkmaz, çöpün kokusuna midem bulandı resmen kemiklerim birbirine girdi öğürmektem baktım karnımın orda kan yuvası oluşmuş o öğürdüm ve acıdığım yerim ve bugün mutfağın lavabonun tüm borularını söktüm midem öğüre öğüre hepsini çamaşır suladım açıcı döktüm aşırı koku geliyordu normalde de yaparım bu işlemi bir kaç ay geçimce hiç bulanmaz midem bu kadar kokuyu almam ama kötü oldum,
Çok geçmiş olsun. Ben ufacık bir cihazla ve o bölgede çektikleri için risk olmayacağını düşünmüştüm.Canim yapmadilar hamile olabilirim dedim diye. Zararliymis kesinlikle. Ben ilk düsügümden önce röntgen cektirdim düsük olmustu. Bilmiyodum hamile oldugumu o sira....
Valla insan kendini hazırlıyor hamile psikolojisine bende dünden beri regli belirtisi yaşıyorum sabah kalktım test yapmamak için direk lavobaya girdim yapmicam kendimizi yipratiyoruzGünaydın canım erken Olcam herhalde ben de hiç anlamadım başka bir regl belirtim de yok ysni böyle wcye gidip şok olduğum hiç olmadı
Günaydın canım bilemedim ya benim önceki döngülerime göre böyle hesaplıyor hep de böyle çıkıyor aslında ben de anlamadım düşük sayılmaz bence önce kesin hamile olmam lazım Allah korusun dış gebelik de olsa düşük de olsa daha ileride olması lazım. Test var kuzum ama çıkmaz diye yapmadım belki yarın bir kan veririm ama sanmıyorum hamile olacağımı yani bir şekilde reglin erken ve tuhaf gelmesi daha mantıklı şu an
Evet canım hiç alakası olacağını sanmamıştım ama evrem92 de öyle demişti kendisiyle ilgili olabilir test yapmadım yarın belki kan veririm duruma göre diye düşündüm
Yarın bakayım kuzum bugün wcye çıktım artık duruma göre en yarın bakarım
Ah canım ya neden böyle olduk ki sana demiştim hatta bence alakası yok nasıl etkisi olacak hsgmin falan diye. Biz zor oluyorduk da acaba o kanallar açılıp içerisi temizlenince daha mı kolay oldu anlamadım ama son adetim 3ü yan 23 24 gün döngü olması da inanılmaz kısa bence rahim yeterince kalınlaşmıyor demek ki nasıl tutunacak bebiş
Olabilir canım açıkçası benzer şeyler yazanlar olabiliyor. Ama aslında benzer hormonal değişim adette de oluyor normalde olmaz diyorsan olabilir belki
Hiç bilmiyorum canım ama enfeksiyon vs ise ürolojiye bir gidebilir de gebelikle ilgili sorun çıkacağını sanmıyorum
Herkeste olmak zorunda değil diye okumuştum.
Ayy eğer bebiş varsa o çamaşır suları falan çok zararlı fıstık aman dikkat et. Biraz bence bağışıklığın da düşmüş olabilir aft vs demişsin bence bağışıklık güçlendirici şeyler tüket hamilelik de füşürüyor bağışıklığı. Hadi inş bebiştendir tüm bunlar
Çok geçmiş olsun. Ben ufacık bir cihazla ve o bölgede çektikleri için risk olmayacağını düşünmüştüm.
Evet canım haklısın yapa yapa daha kötü oluyor ben de öyle negatif görmektense yapmamayı tercih ediyorum hepValla insan kendini hazırlıyor hamile psikolojisine bende dünden beri regli belirtisi yaşıyorum sabah kalktım test yapmamak için direk lavobaya girdim yapmicam kendimizi yipratiyoruz
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin bazen geceleri düşünmekten 3 e 4e kadar uyuyamıyorum kendimizi yipratiyoruz Allah bizim için doğru zamanı biliyorEvet canım haklısın yapa yapa daha kötü oluyor ben de öyle negatif görmektense yapmamayı tercih ediyorum hep
Evet canım aynen öyle hayırlısı hayırlı zamanda olsun inşallahHakkımızda hayırlısı olsun hepimizin bazen geceleri düşünmekten 3 e 4e kadar uyuyamıyorum kendimizi yipratiyoruz Allah bizim için doğru zamanı biliyor
Bişe olmuş işte bende akıl sır erdiremedim.. yumurtlama olduğu gün hsg de çekildim diye bu ay olur herhalde diye ümitlenmiştim ama sonraki günlerde belirti olmayınca adet olacağımı biliyordum, bilsem bile üzdüGünaydın canım erken Olcam herhalde ben de hiç anlamadım başka bir regl belirtim de yok ysni böyle wcye gidip şok olduğum hiç olmadı
Günaydın canım bilemedim ya benim önceki döngülerime göre böyle hesaplıyor hep de böyle çıkıyor aslında ben de anlamadım düşük sayılmaz bence önce kesin hamile olmam lazım Allah korusun dış gebelik de olsa düşük de olsa daha ileride olması lazım. Test var kuzum ama çıkmaz diye yapmadım belki yarın bir kan veririm ama sanmıyorum hamile olacağımı yani bir şekilde reglin erken ve tuhaf gelmesi daha mantıklı şu an
Evet canım hiç alakası olacağını sanmamıştım ama evrem92 de öyle demişti kendisiyle ilgili olabilir test yapmadım yarın belki kan veririm duruma göre diye düşündüm
Yarın bakayım kuzum bugün wcye çıktım artık duruma göre en yarın bakarım
Ah canım ya neden böyle olduk ki sana demiştim hatta bence alakası yok nasıl etkisi olacak hsgmin falan diye. Biz zor oluyorduk da acaba o kanallar açılıp içerisi temizlenince daha mı kolay oldu anlamadım ama son adetim 3ü yan 23 24 gün döngü olması da inanılmaz kısa bence rahim yeterince kalınlaşmıyor demek ki nasıl tutunacak bebiş
Olabilir canım açıkçası benzer şeyler yazanlar olabiliyor. Ama aslında benzer hormonal değişim adette de oluyor normalde olmaz diyorsan olabilir belki
Hiç bilmiyorum canım ama enfeksiyon vs ise ürolojiye bir gidebilir de gebelikle ilgili sorun çıkacağını sanmıyorum
Herkeste olmak zorunda değil diye okumuştum.
Ayy eğer bebiş varsa o çamaşır suları falan çok zararlı fıstık aman dikkat et. Biraz bence bağışıklığın da düşmüş olabilir aft vs demişsin bence bağışıklık güçlendirici şeyler tüket hamilelik de füşürüyor bağışıklığı. Hadi inş bebiştendir tüm bunlar
Çok geçmiş olsun. Ben ufacık bir cihazla ve o bölgede çektikleri için risk olmayacağını düşünmüştüm.
Bende gördüm bi çizgi var hafiften.. yarın tekrar yap bakalım koyulaşma olucak mıYa gördüm gibi yanı hemen gördum cnku blmıyorum ama resimde anca bukdr ayarlayabildim düşüyor kalite
Ay gerçektenmiBende gördüm bi çizgi var hafiften.. yarın tekrar yap bakalım koyulaşma olucak mı
Dimi insan umut ediyor olasılık artıyor denilince. Ben de umutluydum ama son haftaya girince ben de umudumu kaybettim gibi. Yine de üzülüyoruz gerçekten ben ilk defa böyle görünce şok da oldum çok ilginç devamı da gelmedi bakalım neyin nesiydi acaba. Yine de ğzülmeyelim canım hayırlısı hayırlı zamanda olsun inşallahBişe olmuş işte bende akıl sır erdiremedim.. yumurtlama olduğu gün hsg de çekildim diye bu ay olur herhalde diye ümitlenmiştim ama sonraki günlerde belirti olmayınca adet olacağımı biliyordum, bilsem bile üzdü
Ay demeyin ellerim tıtredı heyecandan. Anca rengiyle oynayınca bukdr cıktıKizzz varya cizgii
Hadi inşallah anlıcaz salı günüBen gördüm boşuna umitlendirmiyim ama görüyorum birşeyler
Yani boşuna umitlendirmiyim ama gözüküyor birşeylerHadi inşallah anlıcaz salı günü