Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
At hemen foto bakalım benim de çoook silik çıkmıştı ya

Kuzum ben de fotoda görünsün diye çok uğraştım. Sen gördün mü peki göz yanılması olacağını sanmam
Ya gördüm gibi yanı hemen gördum cnku blmıyorum ama resimde anca bukdr ayarlayabildim düşüyor kalite

Eklentiler

• IMG_20201227_082526_9~8.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 83
Hiç anlamadım Allah Allah erken adet oluyor olabilirmisin lekelenme gibimi
Günaydın canım erken Olcam herhalde ben de hiç anlamadım başka bir regl belirtim de yok ysni böyle wcye gidip şok olduğum hiç olmadı

Günaydın canım bilemedim ya benim önceki döngülerime göre böyle hesaplıyor hep de böyle çıkıyor aslında ben de anlamadım düşük sayılmaz bence önce kesin hamile olmam lazım Allah korusun dış gebelik de olsa düşük de olsa daha ileride olması lazım. Test var kuzum ama çıkmaz diye yapmadım belki yarın bir kan veririm ama sanmıyorum hamile olacağımı yani bir şekilde reglin erken ve tuhaf gelmesi daha mantıklı şu an
Canım bu ay hsg çekilmiştin yanlış hatırlamıyorsam ondan olabilir. Ama varsa bi test yap bakalım
Evet canım hiç alakası olacağını sanmamıştım ama evrem92 de öyle demişti kendisiyle ilgili olabilir test yapmadım yarın belki kan veririm duruma göre diye düşündüm
Erken yumurtlama olduğu için 30 u normal kuzum bence yada 31 olması lazım senin bence bı test yap
Yarın bakayım kuzum bugün wcye çıktım artık duruma göre en yarın bakarım
Ah canım ya neden böyle olduk ki sana demiştim hatta bence alakası yok nasıl etkisi olacak hsgmin falan diye. Biz zor oluyorduk da acaba o kanallar açılıp içerisi temizlenince daha mı kolay oldu anlamadım ama son adetim 3ü yan 23 24 gün döngü olması da inanılmaz kısa bence rahim yeterince kalınlaşmıyor demek ki nasıl tutunacak bebiş
Ya kızlar göğüs uçlarımda elleyınce acıyor ama ellemeyince acı yok. Normalde acımaz yanı böyle. İlk defa oluyor Boyle bı belirti olabılırmı ama sadece elleyınce ve uçlarda
Olabilir canım açıkçası benzer şeyler yazanlar olabiliyor. Ama aslında benzer hormonal değişim adette de oluyor normalde olmaz diyorsan olabilir belki
Kizlar spermogramda polinukler ne bileniniz varmi? 4 cikmis esimin bir cikicagina.
Internette intaap diyo
Hiç bilmiyorum canım ama enfeksiyon vs ise ürolojiye bir gidebilir de gebelikle ilgili sorun çıkacağını sanmıyorum
Herkeste olmak zorunda değil diye okumuştum.
Ayy eğer bebiş varsa o çamaşır suları falan çok zararlı fıstık aman dikkat et. Biraz bence bağışıklığın da düşmüş olabilir aft vs demişsin bence bağışıklık güçlendirici şeyler tüket hamilelik de füşürüyor bağışıklığı. Hadi inş bebiştendir tüm bunlar
Canim yapmadilar hamile olabilirim dedim diye. Zararliymis kesinlikle. Ben ilk düsügümden önce röntgen cektirdim düsük olmustu. Bilmiyodum hamile oldugumu o sira....
Çok geçmiş olsun. Ben ufacık bir cihazla ve o bölgede çektikleri için risk olmayacağını düşünmüştüm.

Valla insan kendini hazırlıyor hamile psikolojisine bende dünden beri regli belirtisi yaşıyorum sabah kalktım test yapmamak için direk lavobaya girdim yapmicam kendimizi yipratiyoruz

Valla insan kendini hazırlıyor hamile psikolojisine bende dünden beri regli belirtisi yaşıyorum sabah kalktım test yapmamak için direk lavobaya girdim yapmicam kendimizi yipratiyoruz
Evet canım haklısın yapa yapa daha kötü oluyor ben de öyle negatif görmektense yapmamayı tercih ediyorum hep

Bişe olmuş işte bende akıl sır erdiremedim.. yumurtlama olduğu gün hsg de çekildim diye bu ay olur herhalde diye ümitlenmiştim ama sonraki günlerde belirti olmayınca adet olacağımı biliyordum, bilsem bile üzdü

Dimi insan umut ediyor olasılık artıyor denilince. Ben de umutluydum ama son haftaya girince ben de umudumu kaybettim gibi. Yine de üzülüyoruz gerçekten ben ilk defa böyle görünce şok da oldum çok ilginç devamı da gelmedi bakalım neyin nesiydi acaba. Yine de ğzülmeyelim canım hayırlısı hayırlı zamanda olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…