- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
Bende de son 2Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah ben 2 3 gün test yapmayacağım 10 tane test almıştım 3 tane kaldı kendimi fazla kaptirmisim
Bende de son 2
Tatlım yaa son günlerde haber veren ben olduğumdan resmen sayfalarca aradım bana yazmışsın da ben cevap vermemiş miyim diyegerçekten sana yazdığım cevabı bulamadım. Alıntı yapmayı beceremiyorum teker teker cevap yazmaya çok zorlandım o gün. İyi niyetin, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Gerçekten gözden kaçırmışım galiba. Hiçbişeyi cavpsız bırakmam, hele ki böyle bir konuda.. Yazmazsam içime dert olurdu. Kusuruma bakma
Canım çok araştırdım ben evet normalde her kadında olur akıntı hele ki adet öncesi ama bende hiç böyle her gün her gün olmazdı hemde şeffaflık var arada o yüzden hamileliktendir diye umutlamdırdı bu durum beni üzülmem inşallah, modum çok düşük bu aralar hiç bir şey yapasım yok,aklım aslında galiba devamlı hamilelikte, belirsizlik yoruyor zihnimi, eşimi düşünüyorum, başka şeyleri düşünüyorum ,test falan bile almadım gidip uygulama pazartesiden itibaren başla diyor testlere, dışarı asla çıkmıyorum, bir sürü almam gereken şey var almıyorum, giyecek hiç bir şey kalmadı çamaşır yıkamaktan mahvoldu hepsi, evde ki tüm kaseleri bardakları kırdım pandemide her gün evde olunca her şeyi indirdim kaldırdım, müdürümüz okula çağırdı, oraya da gidesim yok, keşke sonu güzel bitse bu ayın, 2020 bitmeden güzel bir haber alsak,İnşallah kuzum
Ben bana birşey söylüyorsa görürsem yazarım zaten kuzum belki gözlerinden kaçırmış olabilirler ins gebeliktendir bende araştırayım bi
Ayy hadiii kizzz inşallah
Benim iki gündür olan kasık ve bacak ağrısı geçti, regl den 1 gün önce başlar tekrar. KlasikBenim sağ kalçada bacağa vuran ağrım başladı yarım saattir buda klasik regli öncesi ağrım
Hayır benim doktorum bana 2 ay da iğne vermedi yumurtalarım çok büyük diye. Zaten kendiliğinden çatlıyordu hepsi
İnşallah canım ya. Benim ilk defa bu kadar yoğun oldu normalde beyaz akıntım olurdu ama 1 damla yada su gibi olurdu ondan şüphelendm biraz bakalım hayırlısıCanım çok araştırdım ben evet normalde her kadında olur akıntı hele ki adet öncesi ama bende hiç böyle her gün her gün olmazdı hemde şeffaflık var arada o yüzden hamileliktendir diye umutlamdırdı bu durum beni üzülmem inşallah, modum çok düşük bu aralar hiç bir şey yapasım yok,aklım aslında galiba devamlı hamilelikte, belirsizlik yoruyor zihnimi, eşimi düşünüyorum, başka şeyleri düşünüyorum ,test falan bile almadım gidip uygulama pazartesiden itibaren başla diyor testlere, dışarı asla çıkmıyorum, bir sürü almam gereken şey var almıyorum, giyecek hiç bir şey kalmadı çamaşır yıkamaktan mahvoldu hepsi, evde ki tüm kaseleri bardakları kırdım pandemide her gün evde olunca her şeyi indirdim kaldırdım, müdürümüz okula çağırdı, oraya da gidesim yok, keşke sonu güzel bitse bu ayın, 2020 bitmeden güzel bir haber alsak,
Benimde 1 gün önceden olmuş geçen ay not almışım ins regli habercisi değildirBenim iki gündür olan kasık ve bacak ağrısı geçti, regl den 1 gün önce başlar tekrar. Klasikiki gündür göğüs hassiyetim vardı o da geçti bugün
Bende olmuştu sonra bi hafta sonra öğrendim hamile olduğumuKızlar birşey soracağım bilgisi olan yardım etsin lütfen böyle krem yapısında bembeyaz ve biraz fazla akıntı normal mi ilk defa böyle birşey yaşıyorum ? Regli oldum sandım bembeyaz krem gibi akıntı geldi
Yok canım karından gördükVajinal ultrasonla bakılmıştır. O zaman kız
Herkesin kırılganlığına saygı duyuyorum. Herkes zor süreçlerden geçiyor çünkü. Ben o ağırlıktan kurtulayım daanladım canım doğrudur oluyor öyle bende bazen iki kere yazıyom bazen yazamıyom, site değişmiş bide galiba,herhalde alınganlığım üstümde ama sadece sana demedim başka sayfalara da yazmıştım sen alınma hamişsin hamileler üzülmez kırılmaz annedir kutsaldır
O zaman tam tersi kuzumYok canım karından gördük
Bata kaç gün var? Benim de yumurtlamadan sonra başladı göğüs şişmesi ilk defa erkenden başladı ağırlar böyle değişik bir doluluk var 2 gündür de uçları acıyor yanıyor dikleştiler. Benim 1 2 ocak batım.
Canım beniö her iki gebeliğimde de göğüs hassasiyeti doluluğu dikleşmesi yaşadım, o yüzden belirti olabilir İnşaAllah öyledirBenim 29 Aralık bat
Canım Allah yardımcın olsun, hem senin iş temponda yoğun hiç dinlenemiyorsun belki onunda bir dolmuşluğu vardır, düştüğün sıkıntıdan Allah kurtarsın İnşaAllah. Uzaklaşmak her zaman iyi gelirKızlar iyiyim sıkıntı yok. Sadece psikolojik olarak iyi hissetmiyorum sanırım bunda ilacın da etkisi var. O yüzden biraz sosyal medya detoksu yapıyorum. Dünden beri karşıma çıkıp canımı çok sıkan şey oldu üst üste hiç beklemediğim 2 kişinin hamilelik haberini aldım falan derken üst üste geldi. İyi hissetmiyorum yani kısacası. Sadece bebek olayı değil başka konularda da anksiyetimi tetikleyen şeyler var yine ailemden birini kaybetme korkusu bürüdü içimi bu his çok modumu düşürüyor. Lütfen umudunu kaybetme vs. Gibi yorumlar yapmayın o noktayı çoktan aştım çünkü bazı şeylerin umut ile uzaktan yakından alakası yok. Beni benimle aynı şeyi yaşayanlar anlayacak.
İnşallah öyledir şişkinlik yok hafif elleyınce acı bide bi taraf dik hepCanım beniö her iki gebeliğimde de göğüs hassasiyeti doluluğu dikleşmesi yaşadım, o yüzden belirti olabilir İnşaAllah öyledir
İns öyledir ama regli ağrılarım başladı gibi tüm.umutlarim suya düştü şuanBende olmuştu sonra bi hafta sonra öğrendim hamile olduğumu
Adete yakın mı yaşadınız baya erken mi? Ay inşallah ya koltuk altıma doğru bir acısı varki yürürken tuta tuta yürüyorum özellikle bugun.Canım beniö her iki gebeliğimde de göğüs hassasiyeti doluluğu dikleşmesi yaşadım, o yüzden belirti olabilir İnşaAllah öyledir
Yok yok öyle büyük bür durum yok ama azıcık alındım hormonal herhalde :)Herkesin kırılganlığına saygı duyuyorum. Herkes zor süreçlerden geçiyor çünkü. Ben o ağırlıktan kurtulayım daçünkü istemeden kırmaktan çok korkarım, çok da dert ederim. Teşekkür ederim allahım misliyle sizlere de yaşatsın
Hayırlısını iste her zaman allahtanİns öyledir ama regli ağrılarım başladı gibi tüm.umutlarim suya düştü şuan