Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ya kızlar göğüs uçlarımda elleyınce acıyor ama ellemeyince acı yok. Normalde acıkmaz yanı böyle. İlk defa oluyor Boyle bı belirti olabılırmı ama sadece elleyınce ve uçlarda
Bata kaç gün var? Benim de yumurtlamadan sonra başladı göğüs şişmesi ilk defa erkenden başladı ağırlar böyle değişik bir doluluk var 2 gündür de uçları acıyor yanıyor dikleştiler. Benim 1 2 ocak batım.

Ya kızlar göğüs uçlarımda elleyınce acıyor ama ellemeyince acı yok. Normalde acımaz yanı böyle. İlk defa oluyor Boyle bı belirti olabılırmı ama sadece elleyınce ve uçlarda
Benim şu anda öyle kuzum. Sadece ellersem hafif ağrı var. Zaten normalde hiç olmazdı. Olabilir yani ☺️

Ay inşallah yaaa. Sabahtan beri böyle. Yanı normalde acımaz. Oyle gece hasar alacak bı maçta yoktu.😂😂 Ay suan tek elle tutulu belırtım ay lütfen ya .
İnşallah öyledir tatlım. Ben önceki aylarda resmen minciklerdim var mı azcık da olsa ağrı diye, hiçbişey olmazdı. Umarım belirtidir kuzum 🙏

İnşallah öyledir tatlım. Ben önceki aylarda resmen minciklerdim var mı azcık da olsa ağrı diye, hiçbişey olmazdı. Umarım belirtidir kuzum 🙏
Benim ilk defa acıyor. Sadece uclar elleyınce ama aşırı değil. İnceden de kasık sızım var okdr. Kasık onemli degılde gogus supheye dusurdu. Sbah test yapcam bakalım iki gün kalıyor yarın

Kızlar iyiyim sıkıntı yok. Sadece psikolojik olarak iyi hissetmiyorum sanırım bunda ilacın da etkisi var. O yüzden biraz sosyal medya detoksu yapıyorum. Dünden beri karşıma çıkıp canımı çok sıkan şey oldu üst üste hiç beklemediğim 2 kişinin hamilelik haberini aldım falan derken üst üste geldi. İyi hissetmiyorum yani kısacası. Sadece bebek olayı değil başka konularda da anksiyetimi tetikleyen şeyler var yine ailemden birini kaybetme korkusu bürüdü içimi bu his çok modumu düşürüyor. Lütfen umudunu kaybetme vs. Gibi yorumlar yapmayın o noktayı çoktan aştım çünkü bazı şeylerin umut ile uzaktan yakından alakası yok. Beni benimle aynı şeyi yaşayanlar anlayacak. 🙏
Bazen teselli duymak bile insanı sinir ediyor dimi ya ben de sadece bende oluyor diye düşünüyordum. Evet kuzum her acı her üzüntü öyle kişiye özel ki bir başkası tam olarak anlayamaz hiçbir zaman. Konuşmak paylaşmak istediğin an burada olduğumuzu bil sadece... Umarım yeni yıl bizim yılımız olur artık 🙏

X