- Konu Sahibi EU1
-
Slm Arkadaşlar. Benimde 9 Yildir Olmuyor. Ilk Aşilamam Tutmadi.2, Yaptirdim Bugün 7.gün Bekliyoruz Bakalim Testler Ne çikacak.
rabbim her isteyene herkese versin inşaallah amin
bu güzel duaların için teşekkürler bizede amin demek düşer AMİİİİİİİİİİİİİİNSelam kızlar
Bede tüpbebeğe başalyacam. Bu yoldaki hergese bol şans diliyorum. Allah hepimizinde önündeki zorlukları kaldırsın. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Rabbim çok büyük. İnançımızı yitirmeden devam etmek lazım. Allah hepimizinde sabrımızı büyük versin. Bir yerde insan bazan tükendiğini hissediyor.Bugün benim olduğum gibi. Kendini bir boşluğa atıyorsun. Düşeceğin yer görünmüyor ama. Yarrabbim sen hepimizede yardım et.
Sara nur 6 aylik olmussun canim benim ne guzell,ne cabuk gecti zaman,allah hayirlisiyla kizimi dogurdum haberlerini okumayida nasip etsin,allahim hayirlisiyla kucagina versin minik kusunu,darisida bizlere olsun insallah.
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar bu ay tedavi görmedim ama doktorum ilaçların etkisi devam edebilir demişti şimdi adetimin 15.günü ve kahve rengi kan geldi çok korktum daha önce hiç böyle birşey olmadı bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazın
slm elif.. bu ay tedavi görmedim derken ne demek istedin yani tüp bebek denedin sonuç negatif çıktı ve adet gördün..durum bumu?eğer böyleyse ,benimde sonucum negatif çıktı bugün adetimin 16.günü hala k.rengi akıntım var doktorum normal dedi ilaçlarla rahimi kalınlaştırdıkları için uzun sürebilir ama 16-17 günü geçerse haber ver dediler sende doktorunla görüş bence nolur nolmaz..ben evvelsi gün kontrole gittim muayene etti ve sorun yok zaten adetin de bitmek üzere dedi..Doktorunla görüşmende fayda var..
2 Şubatta aşılama yaptırdım 16 sında tahlil yaptırıcam.16 sından sonra da regle olma ihtimalim var mı?
Eğer gebe kalmazsa 16 sından önce regl.olursun dediler tahlil gününden sonraya da reglem kalabilir mi?
Bekleyemiyorum bu süreyi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?