- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.437
- 33
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
[/QUOTE]
- HER GÜN 1 KİŞİYE TOPLAM 1000 TANE OKUYORUZ. HERKES 65 TANE @ftmclk 90 tane OKUYACAK.
MAZERETLİ OLANLARIN SAYISI PAYLAŞILACAK. ABDESTLİ OLARAK OKUNACAK.”
@ftmclk (FATMA) kardeşimizin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamile kalıp Rabbimizin razı olacağı kullardan olacak ,efendimiz alehisselatü vesselama layık ümmet olacak, Anne Babasına itaatkar olacak, Kurana ve İslama hizmetkar olacak sağlıklı,hayırlı,ahlaklı,imanlı,Kuranlı akıllı ,zeki salih ve saliha evlatlar
sahibi olması niyetiyle okuyoruz.Allah kabul etsin
1. @ftmclk
2. @Mirac46
3. @hayalalemiveben
4. @cibi35
5. @41EEEEE41
6.Dil-i bitab
7. @masal3487
8. @feride67
9.icroc
10. S srplmtmtk
11.Umutvar123
12. @Hayalimdi gercek oldu
13. @Vavin
14. @Shokella
15. @yassimin
16. A aselatilgan
17. @Meleekk3
LİSTE 02/04 Tarihine kadar alıma kapalıdır.
NOT: HERKES 01/04 Tarihinde saat 00.00 a kadar okuyup bildirim yapsın. MAZERETLİ OLANLAR (masal3487 ve hayalimdi gercek oldu) OKUMUYOR.
başka MAZERETLİ olan varsa söylesin lütfen.
[/QUOTE]
- HER GÜN 1 KİŞİYE TOPLAM 1000 TANE OKUYORUZ. HERKES 65 TANE @ftmclk 90 tane OKUYACAK.
MAZERETLİ OLANLARIN SAYISI PAYLAŞILACAK. ABDESTLİ OLARAK OKUNACAK.”
@ftmclk (FATMA) kardeşimizin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamile kalıp Rabbimizin razı olacağı kullardan olacak ,efendimiz alehisselatü vesselama layık ümmet olacak, Anne Babasına itaatkar olacak, Kurana ve İslama hizmetkar olacak sağlıklı,hayırlı,ahlaklı,imanlı,Kuranlı akıllı ,zeki salih ve saliha evlatlar
sahibi olması niyetiyle okuyoruz.Allah kabul etsin
1. @ftmclk
2. @Mirac46
3. @hayalalemiveben
4. @cibi35
5. @41EEEEE41
6.Dil-i bitab
7. @masal3487
8. @feride67
9.icroc
10. S srplmtmtk
11.Umutvar123
12. @Hayalimdi gercek oldu
13. @Vavin
14. @Shokella
15. @yassimin
16. A aselatilgan
17. @Meleekk3
LİSTE 02/04 Tarihine kadar alıma kapalıdır.
NOT: HERKES 01/04 Tarihinde saat 00.00 a kadar okuyup bildirim yapsın. MAZERETLİ OLANLAR (masal3487 ve hayalimdi gercek oldu) OKUMUYOR.
başka MAZERETLİ olan varsa söylesin lütfen.
Arkadaşım ben senin yerine okuyabilirim gönlün olursa .Cnm ben mazeretliym duruma göre yarın okuyablrm belki
Aa neden ya , ilk basta seni etiketledim halbuki, Hanifem katilmak istiyorsan yarin ki listeye ekleyeyim ben seniSaliha bana etiket gelmedi burdan
Canim listeyi sayida karisiklik olmasin diye kapattim bugun ,yarinki listeye katilabilirsin.Ben katılırım ama liste kapanmış yeni girdim kulübe dün akşam etiketleyip keşke aynı gün kapatmasaydin listeyi neyse nasip degilmis
Çok isterim hem deAa neden ya , ilk basta seni etiketledim halbuki, Hanifem katilmak istiyorsan yarin ki listeye ekleyeyim ben seni
Tamam canim ben kendiminkinden eksiltirim 9Okudum canım Yanlışlıkla 69 okudum
Tamam kuzum ekliyorumÇok isterim hem de
Cnm ben mazeretliym duruma göre yarın okuyablrm belki
Ben genelde sayısız okuyorum ya da 313 ama 1000 de güzel bir sayı uygundur :)Tamam kuzum ekliyorum,bu duanin sayilarini biliyor musun ben intermetten baktim da guvenemedim .
Okuyim hemenTamam canimRakika arkadsimizin yerine okumak ister misin 60 tane
Ben de sayisiz okumustum hep Rabbim niyetimizi kabul etsin.Ben genelde sayısız okuyorum ya da 313 ama 1000 de güzel bir sayı uygundur :)
Amin güzelim amin ❤Ben de sayisiz okumustum hep Rabbim niyetimizi kabul etsin.
Yarinki listeye katilabilirsin Canim ekliyorum seniListe tamam mı bende okumak isterim
Benin’de ekle CAnım mazreteliyim şuan