-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
tamam canım ekliyorum mazeretin bitince okursunBende varım tabiki ama mazeretliyim canim ekle isteraen
tamam ekliyorum canım yok hepimiz toplam 1000 okuyoruz.Benide ekleyebilirsiniz günlük 1000 çok olmazmı umarım yetiştiririm günlük 100 olsa çok rahat olur listede aksama olmaz
tamam canım ekliyorum takipte kal lütfen yarın başlayacağız.Memnuniyetle canım :))
Canımcım hz ibrahim in duasındaki gibi toplu alsak olmaz mı? Çünkü günlük bildirim yapılması lazım bu şekilde ve o zor oluyor. ?tamam ekliyorum canım yok hepimiz toplam 1000 okuyoruz.
canım belirli bir sayı var bir kişi için 1000i tamamlayıp diğer arkadaşa öyle geçicez o yüzden günlük bildirim gerekiyorCanımcım hz ibrahim in duasındaki gibi toplu alsak olmaz mı? Çünkü günlük bildirim yapılması lazım bu şekilde ve o zor oluyor. ?
tamam canım ekliyorum takipte ol sabah başlayacağızBende katılmak istiyorum mümkünse
Tamam canımtamam canım ekliyorum takipte ol sabah başlayacağız
Tam canim saoltamam canım ekliyorum mazeretin bitince okursun
Ben de girmek istiyorum ama yoğunluktan aksatabilirimcanım belirli bir sayı var bir kişi için 1000i tamamlayıp diğer arkadaşa öyle geçicez o yüzden günlük bildirim gerekiyor
canım yazayım ben seni okuyamayınca söylersin ben senin yerine okurum bir nefes fazla olsunBen de girmek istiyorum ama yoğunluktan aksatabilirim
üstüme vebal kalsın istemiyorum
Allah şimdiden kabul etsin kızlar
Çok da aldım inşAllah altından kalkarım Allah ın izniylecanım yazayım ben seni okuyamayınca söylersin ben senin yerine okurum bir nefes fazla olsun
toplam 1000 tane okuyoruz canım suan okuyan 14 kişiyiz çok düşmeyecekÇok da aldım inşAllah altından kalkarım Allah ın izniyle
tamam canım ekliyorum aminBende katılmak istiyorum arkadaslar Allahım dualarımizi hayirlisiyla kabul etsin n