- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Bende oyle canim o yuzden paylastim zatwn ekliyorum hemen.:)Çok faydasını gördüm bu duanın canım her fırsatta okurum :) beni de yaz listeye
Tamam canim ❤ kimin hangi duasinin kabul olacagini Rabbim bilir ☺Bende varım canım çok var dua topiğim ama buraya da yetişirim allahın izniyle:)
tamam canım listeye eklerim bitince okumaya başlarsınBen okumak isterim ama şuan mazaretliyim
Tm canim musait olunca beklerizCanim kusura bakma katilmayi cok isterdim ama okumam gereken cok dua ve kuran var o yuzden onlar bitince katilmayi cok isterim anlayisin icin tsk ederim
Elbette katilabilirsin cnim ekliyorum listeye.Dil-i bitab bende katila bilirmiyim?
Tama kuzum ekliyorum listeye.amin ecmainBende katilirim. Bu duayi biliyorum. Surekli okudugum zamanlarim oldu ve ciddi anlamda gonul ferahliğı veriyor kalpde Rabbim bizleri nefsine düsen kullarından eylemesin insallah
Anladim canim musait olusan her zaman katilabilrsin , amin cumlemizinDil-i bitab katılmak isterdim ama stresli bi işte çalışıyorum dönüşte ancak Meryem suresi dağılabiliyorum her fırsatta...
Gücüm yetmeyeceğinden katılamıcam
Allah dualarınızı kabul etsin hayırlı olsun
evet canım ekliyorum listeye. takipte ol lütfen yarın başlarızBende katılmak istiyorum her gün farklı biri için okuyacagiz dimi ne zaman başlarız
Tamam canımevet canım ekliyorum listeye. takipte ol lütfen yarın başlarız
tamam canım ekliyorum sabah başlarızKatılırım tabi inşaallah rabbim.hepimizin yüzünü güldürsün :*