- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Beni listeden çıkarırsan sevinirim canım çünkü başka arkadaşlara dualar aldım buna yetişemem kimsenin günahına girmek istemiyorum“HER GÜN 1 KİŞİYE TOPLAM 1000 TANE OKUYORUZ. HERKES 65 TANE @ftmclk 90 tane OKUYACAK.
MAZERETLİ OLANLARIN SAYISI PAYLAŞILACAK. ABDESTLİ OLARAK OKUNACAK.”
@ftmclk (FATMA) kardeşimizin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamile kalıp Rabbimizin razı olacağı kullardan olacak ,efendimiz alehisselatü vesselama layık ümmet olacak, Anne Babasına itaatkar olacak, Kurana ve İslama hizmetkar olacak sağlıklı,hayırlı,ahlaklı,imanlı,Kuranlı akıllı ,zeki salih ve saliha evlatlar
sahibi olması niyetiyle okuyoruz.Allah kabul etsin
ftmclk
@Mirac46 bildirim bekleniyor
H hayalalemiveben bildirim bekleniyor
cibi35 bildirim bekleniyor
4 41EEEEE41
Dil-i bitab
masal3487
feride67 bildirim bekleniyor
@icroc
@srplmtmtk
@Umutvar123
@Hayalimdi gercek oldu
@Vavin
Shokella bildirim bekleniyor
yassimin bildirim bekleniyor
A aselatilgan bildirim bekleniyor
M Meleekk3 bildirim bekleniyor
P pembehayaller06 Asagidaki yarin listede okuycaklar.
D darrbee
@glmserser
Rakika
nursevdi
O ozey2506
@hediye-i rahmet
LİSTE 02/04 Tarihine kadar alıma kapalıdır.
NOT: HERKES 01/04 Tarihinde saat 00.00 a kadar okuyup bildirim yapsın.MAZERETLİ OLANLAR (masal3487, hayalimdi gercek oldu, hediye-,rahmet, 41EEEEE41) OKUMUYOR.
başka MAZERETLİ olan varsa bildirsin lütfen .İSMİNİN YANINDAOLANLAR O GÜNKÜ DUAYI OKUYANLAR.
Tamam canimBeni listeden çıkarırsan sevinirim canım çünkü başka arkadaşlara dualar aldım buna yetişemem kimsenin günahına girmek istemiyorum
Ne zaman musait olursan.bekleriz canim ,surekli ekleme yapinca sayi karisiyor o yuzden kapattim listeyi yarindan itibaren ekleme yapicam.He listede yokum diye başkalarına dua almıştım sabah yanlış anlaşılmak istemem inşallah diğer listeye katılırım
Sağ ol canım anladım dualarım bitsin katılırım inşallah ben deNe zaman musait olursan.bekleriz canim ,surekli ekleme yapinca sayi karisiyor o yuzden kapattim listeyi yarindan itibaren ekleme yapicam.
Canım ben sabah yazmıştım bitirdim diye amaDil-i bitab
KuzumDil-i bitab cnm yarın okucam inşallah
Tamm canim ekleyeyim seni listeye biz fatma icin paylaştık okuyoruz sen yarinki arkadasimiza okursun takipte ol lutfen mazeretli degilsin de mi?
Ben varım
[/QUOTE]“HER GÜN 1 KİŞİYE TOPLAM 1000 TANE OKUYORUZ. HERKES 65 TANE @ftmclk 90 tane OKUYACAK.
@ftmclk (FATMA) kardeşimizin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamile kalıp Rabbimizin razı olacağı kullardan olacak ,efendimiz alehisselatü vesselama layık ümmet olacak, Anne Babasına itaatkar olacak, Kurana ve İslama hizmetkar olacak sağlıklı,hayırlı,ahlaklı,imanlı,Kuranlı akıllı ,zeki salih ve saliha evlatlar
ftmclk
H hayalalemiveben bildirim bekleniyor
4 41EEEEE41
Dil-i bitab
masal3487
feride67 bildirim bekleniyor
@icroc
@srplmtmtk
@Umutvar123
@Hayalimdi gercek oldu
@Vavin
A aselatilgan
D darrbee
Rakika
nursevdi
O ozey2506
@hediye-i rahmet
NOT: HERKES 01/04 Tarihinde saat 00.00 a kadar okuyup bildirim yapsın.MAZERETLİ OLANLAR (masal3487, hayalimdi gercek oldu, hediye-,rahmet, 41EEEEE41) OKUMUYOR.
başka MAZERETLİ olan varsa bildirsin lütfen .İSMİNİN YANINDAOLANLAR O GÜNKÜ DUAYI OKUYANLAR.
[/QUOTE]“HER GÜN 1 KİŞİYE TOPLAM 1000 TANE OKUYORUZ. HERKES 65 TANE @ftmclk 90 tane OKUYACAK.
ftmclk
H hayalalemiveben
4 41EEEEE41
Dil-i bitab
masal3487
feride67
@icroc
@srplmtmtk
@Umutvar123
@Hayalimdi gercek oldu
@Vavin
A aselatilgan
D darrbee
Rakika
nursevdi
O ozey2506
@hediye-i rahmet