- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
@Mirac46 sen mazeretli misin canim ayetl kursi sayfasında gordum eger oyleyse senin yerine bizler okuyalim.
Ewet canım hoşgeldin katıl tabiki ama yeni listeye ekler seni Saliha arkadaşımız ondan sonra başlarsın inşallah
Canim etiketini yeni gordum gunlluk kac tane okuyacağız
kişi sayısına göre canım toplam 1000 tane okuyoruz. ekleyeyim mi senideCanim etiketini yeni gordum gunlluk kac tane okuyacağız
Ekle canimkişi sayısına göre canım toplam 1000 tane okuyoruz. ekleyeyim mi senide
tamam canım ekliyorum takipte ol lütfen.Ekle canim
Tamam canim etiketler gelmiyor bana bazen okumaya başlıyor muyum hementamam canım ekliyorum takipte ol lütfen.
yok canım 3 arkadaş bildirim yapmadı henüz onlar yapınca sayıyı paylaşırız yarın sabah kesin sayıya bakıp okuyabilirsin etiketleri kontrol etmeye çalışıyorum gelir inşAllah.Tamam canim etiketler gelmiyor bana bazen okumaya başlıyor muyum hemen
Tamam canim olmadi ben surekli takip edeyim burayıyok canım 3 arkadaş bildirim yapmadı henüz onlar yapınca sayıyı paylaşırız yarın sabah kesin sayıya bakıp okuyabilirsin etiketleri kontrol etmeye çalışıyorum gelir inşAllah.
Ewet canım hoşgeldin katıl tabiki ama yeni listeye ekler seni Saliha arkadaşımız ondan sonra başlarsın inşallah
Simdi paylasiyorum canim listeyiNe zaman başlıycam inşaALLAH canım? Bide kaç tane okuyacam?
Simdi paylasiyorum canim listeyi