yok tatlım üzme kendini boş yere kaç tüp bebek denemesi olduğu önemli değil gerekirse sebepsiz infertilim dersin yine yaparlar.burda bir doktor hanım 1. başarısızlığında hemen bu testleri yaptırdığını yazmış.yok sıkıntı olmadı 12 tüp kan verdim yaklaşık yalnız karyotip,mthfr gen mutasyonu birde o faktörlü olan gen testlerinin aç yada tok olması önemli değilde Ogtt diye bir test varya onun aç karnına yapılması lazım.açken ilk tüp kanı alıyorlar sonra eczaneden aldığın 75grlık şeker yüklemesi içeceği var onu içiyorsun,içtikten tam bir saat sonra bir tüp kan daha veriyorsun,bir saat sonra bir tüp daha veriyorsun,bir saat sonra bir tüp daha.yani toplamda 4 tüp kan veriyorsun bu test için.
benim bebişlerimin çok sağlıklı olduğunu söylemişlerdi teyzesi.iki tane birinci kalite 4.gün transferi.15yumurta toplanmıştı 13ü olgundu,12 döllendi.bu kadar yüksek döllenme ilk defa oldu bunda piezonun çok yararı oldu.Pgt yapıldı.3 tanesi iyi dediler iki tane transfer edildi kalan bir tanenin 5. gün gelişimi durmuş dondurmadılar.
bi arkadaşim senin deneme yi az görürrler dedi ondan şüpheye düşütüğm ama yaptrcam bi şekilde şekerime bakıldı canım yaptrabildiklerimin sonuçları güzel canım 12 tane döllenmiş süper canım poc hastası oldğm halde hep 9 toplandı 4 döllendi sonra hep 2 kaldı 1.tüp bebekde 2 tane transfer oldu 2. tüp bebek de 1 tane oldu maalesef az olduğu için 5.gün hiç olmadı
doktrlara kalsa 10cudan sonra araştrma yapacak yaaaa anlamıyolar bizİ
SEN ERA YI DA YAPTRCAKSIN DEMİ
BU ARDA BENİM HASTANE TERAPİ, DÜZENLEMİŞ ÇARŞAMBA GÜNLERİ GİDECEĞİM İNŞALLAH İYİ OLUR BUİLKİ HAFTAYA BAKALIM