- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.309
- 498
Umudunu yitirme canım bizimde embiryolar hep 1. kaliteydi ama tutmuyordu, kalite falan hikaye tutacaksa kalitesiz yumurtalar bile tutuyao. Rabbim yeter ki ol desin.
Emin ol canım hepiniz anne olacaksınız ben inanıyorum. bir kaç yıl sonra bebeklerinizi konuşursunuz, benim tüp bebek muhabbeti yaptığım onlarca arkadaşımın hemen hepsi anne.
Korkma canım olacağı varsa olur bana hep derlerdi stresi bırak düşünme diye biliyorum çok zor insan 1 saniye bile unutamıyor içindeki her hücre bebek diye bağırırken sakin kalamıyorsun. Ama inan bana ben tamam vazgeçtim dediğim anda oldu birçok kişiden de duydum bunu. Kafanı rahatlatmanın bir yolunu bul tedavi süresince tek düşüncen bebek olmasın.inşallah bu sefer gelir yaramaz :)) Biz 6 yıllık evliyiz güya sebebsiz infertilite bizimki ama bence mutlaka bir sorun vardı. Çok araştırıldı ama birşey bulunamadı.
Özgülcüm sensin değil mi? İnan doğuma giderken ve her bebeğimi emzirdiğimde gruptan hamile kalmayanlara tek tek isimlerini söyleyerek dua ediyorum,sen de varsın bu listede. Yani hergün belkide 10 kere dualarımdasın inanıyorum Rabbim senin de yüzünü güldürecek.
Güzel dileklerin için saol canım Rabbim kimseye aratmasın çok zor günlerdi ama inan şimdi unuttum hepsini, inşallah en kısa zamanda Rabbim sizinde kucağınızı doldursun. Bizim görünen bir problem yoktu ama her doktor başka birşey söyledi. Biri fsh yüksek dedi,biri polip var dedi, biri tüplerde azda olsa yapışıklık var dedi,biri eşimin sperm değerlerini beğenmedi , hepsi birbirinin koyduğu teşhisin yanlış olduğunu söyledi,en son doktorum hiçbirşey yok dedi.Kısacası nasip değilmiş şimdi oldu.
herkes öyle diyo ama stresi bırakıp kafandan anne olmak düşüncesini atmak çok zor
tek başımayken çok fazla düşünmüyorum ama bebkli ortamlara girmek yanımda bebek muhabbeti yapılması çok üzüyo beni

8 yıl oldu bekliyorum her ayda azda olsa umut ediyorum belki rabbim bu ay göndermiştir mucizemi diye
bir görsen her duyduğumu yapıyorum şifa bulmak adına