canımm tedavi içinb startmı verdinn ne oldu mustafa bahceci kararmı değiştirdin son anda..
çok sevindim başlamanıza.. histereskopi biliyorsun benimde çok yaptırmak istediğim birşey olmazsa bu tedaviden sonra kesin yaptıracağım.. inşallah tertemizzz çıkacak rahmin canım..
tedavi çok parlak değil canım 4 yumurtadan 2 tanesi gelişim gösterdi.. bu yumurta rezerv azlığıda sonradan başıma bela oldu.. çok önemli bi kadın hastalığı bence aynen pko gibi kurtulamıyorsun.. ne yaparsan yap sayı asla değişmiyor.. yaşla ilgili bazı şeyler canım o yüzden ellerinizi çabuk tutun tedaviler için.. 29 yaşındayken benimde 10 tane toplanıyordu.. eşimin değerleri zaten dipte ne olacak bilmiyorumm artık hayırlısı diyorum:)
canımm ben seni asla etkilemek istemem sadece yaşadıklarımı çok yüzeysel anlattım ama sende biliyorsun bu doktor konuları çok çok çelişkili.. birimizin sevdiği doktoru öbürümüz nefretle anıyor:)) ama halit beyle murat berksoyda benim yaşadıklarımı yaşayan çok hasta var anlattıklarım kadarda anlatmadıklarım var..
Seval Hanım için tedavi olmadığım için kötü birşey diyemem canım. yeri banada çok yakın gittim görüştüm ama ben artık butik tarzdaki merkezlere gidecek gücü kendimde göremiyorum.. hem psikolojik hemde maddi olarak.. o konuda tüm sabrımı halit beylere harcadım ikinci bir o tarzda merkez beni korkuttu biraz.... belki önden kötü tecrübelerim olmasaydı Seval Hanıma gidebilirdim..
lenfosit aşısını görüşmeye gitmiştim o gün hemen bana bir test yapıp bünyemin bu aşıya ihtiyacı varmı 1-2 içinde dönseydi daha çok içim ısınacaktı ama o tarzda yaklaşmadı direk olacaksın şeklinde yaklaştı buna bana bakarak nasıl karar verdi anlamadım.. lenfositten
vazgeçtim canım yaptırmayacağım
embriyologla görüştüm bu tedavide imsi uygulaması yapılacak kesin olarak.. tabi o aşamaya gelirsem:)

doğru diyorsun canım önden test yaptırmadan direk karar verilmemesi gerekli..
aminn canım benimm çok sağol.. hep berabercee..