ben haziran temuz gibi dusunuyorum.ben hale hic bi test yapmadim,ama arasdryorum.kur falanda uyquluyorum.insalah gerek kalmaz tub bebeye.
inşallah canım benim bende soğan suyu içiyorum aynı zamanda düşünüyoruz inşallah gerek kalmaz tatlım bi bakmışız hamileyiiizz
sen ne kürü uyguluyorsun tatlım
ben kendim icir,esim kecibuynuzu iciyor.bi kalksada spermler hic gerek kalmazdida .rabim yardim etsin.canim sende sorun kimde.:
bende canım malesf polikstik over var eşimde problem yok sizin spermler sanırım sorun( bizim emryoda güzel ama olmuyyoo maleseff yaaa şaştık kaldık bide tek ebryoydu bunda 2 olacak bakalım
insalah bu safer olur canim.sperm kalitesizliyinde malesef ebiryolarim okadarda iyi olmyor.bana 4 tane transfer oldu .sonuc neqativ.rabim verdiyinde 1tanesiylede olur.
çok haklısın tatlım bi tane yada on tane olmayınca olmuyooo RABBİM ol diyecek olacak
tatlım bizim ebryo çok güzel di olmdı inanki ona hiç takılma
2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar
2014 te bütün umutları tükenmiş ama tek bir umudu tüp bebek olan arkadaşlar gelin birlikte dertleşelim birlikte bu yoldan geçelim ..
birbirimize umut olalım ... tedavilerimizi paylaşalım.... çok zorlu bir süreç maddi manevi bunu biliyorum birlikte yürüyelim bu yolda sizleri bekliyorum ....[/COLOR][/FONT]
evet haqlisin canim.sanirim ben stres cok yapdim o aralar.ya canim bi sey soracam,tub bebek yapmadan adetime 2,3 gun kala olurdum,simdi adetimde 4,5 gun keciyor sonra basliyo kanamam.sende oyle olurmusun.aklima takilyor.
canim yazini nasil krmizi edebiliyosun.merak etdim.:44:
Benim dr. Adetliyken gel dedi oda takriben 12_13 gün sonra... Zeynep Kamile gideceğim ben tahliller için artık hayırlısı denemeyi de herşey yolunda giderse haziran gibi istiyorum
nerdeyse hayaalini bile kuramiyorummm:'' '(
inşallah en kisa zamanda hayırlısiyla saglicakla nasip olur diyorum mm
stres yapma canım benim bak ben sana engüzel örneğim herşey bahane doktorum söyledi bi hastasının tek embiriyo olmuş çünkü tek yumurta gelişmiş hamile kalmış Rabbim ol demiş olmıuşadetin böyle olma sebebi tüp bebek için kullandğın ilaçlardan olabilir 15 gün önce hoca ile görüşmeye gittik en erken 2 ay sonra yapıyorum tekrar tüp bebek dedi vücut anca toparlanıyormuşş adet olmasan sorunduda oluyorsuun sonuçtaa
hsg mi çekecekler,hsg adetliyken çekilmezse daha iyi olurmuş bi internette araştırsana.bende ankara ünv de adetliyken çektirmiştim ama kk daki forumda falan herkes normal zamanda çektirmiş.çünkü adetliykenki gelen kanlar parçalar hsg sıvısıyla tüplere karın boşluğuna gidebilirmiş.
ne bileyim ya ben hep daha erken oluyodum simdi boyle olunca aklima takdim.insalah bi dahaki safer stres yapmam.
ne bileyim ya ben hep daha erken oluyodum simdi boyle olunca aklima takdim.insalah bi dahaki safer stres yapmam.
canım benim doktorum OHOX10 testini istedi cuma günü ona gideceğim sen den aldığım testler için de haftaya giderim .canım ben ankaradayım ankara bahçecimi era testini bende düşüyorum şansımız ne kadar artarsa o kadar iyi tatlım benim emriyo kaliteli oluyo ama olmuyyoo tutmuyoooben
ben 3.tüp bebeği haziran temmuz gbi düşünüyorum sen nezaman yaptrçaksın birbirimizi haberdear edelim çok öptmm
arkadaşlar bende sizdenim 4 boş hayal,sizler neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?