Amiin canım.inşallah hayırlısıyla pozitif olur bu denememizde Bi kızımız bir oğlumuz olur bir daha hiç uğraşmayız.Ben tekrar eylülde deneyeceğim,eşimin doktoru mail attı az önce chriomon iğne kullanacakmış eşim.Testlerimizin sonucundan birbirimizi haberdar edelim.bu hafta sonu histereskopi olmayı düşünüyorum.diğerlerini devlette yaptırırım artık.
Ben neden tutmuyor onu araştıracam önümüzdeki ay adetliyken tahlil vereceğim beni neler bekliyor bilmiyorum ama bunu bilmek istiyorum. Yumurtlamada sorun yok, eşimde sorun yok tüpler tıkalı sadece :/ Rabbim hepimize güç versin... sen ne durumdasın arkadaşım....
merhaba canım adetliyken hangi tahlilleri vericeksin merak ettim 15 gün önce doktorumla görüştüm öncesin de ne yapılacaksa yapalım bu benim çünkü 3.denemem olcak dördüncü için ne maddi ne manevi gücüm yok tükendim doktorum öncesinde yapıla bilecek pek birşey yok dedi(( 7 martta sadece bu testiHOXA-10 yapalım dedi. ARKADAŞLAR ERA TESTİ VAR MIŞ BİLGİSİ OLAN VAR MI Bİ UMUT ÇOK MERAK EDİYORUM???????
Cnm era embriyo transferi esnasında yapılan birşey tutması için rahimde alınan dokuda embriyoyu geliştirme gibi biraz fazla maliyeti olduğunu duydm ama hangi merkezlerde var bilmiyorum. Benim yaptırmayı istediklerim bağışıklık sistemi, kan pıhtılaşması ve kromozom tahlilleri. 3 başarısız denemeden sonra bakılıyormuş bunlara benim 4 oldu sende bunları yaptır boşuna yıpranma canım bence
benimde 2 tane başarısız oldu era testi ni yaptıran birisini duymadım henüz senin yaptırdığın diğer testler kandamı bakılıyor bende öyle düşünüyorum başka bi hastanede yaptırsam bu testleri doktorum gerek görmedi çünkü sen HOXA-10 yaptırdın mı benim doktorum sadece onu dedi
Bilmiyorum onu cnm ben yaptırmadım benim Dr. İstemedi birşey onun i̇lgisiz tavrı yüzünden boşuna 4. Denemem oldu dondurulmuşlarla bu başarı olabilir dedi daha önce histereskopi temiz çıkmıştı çünkü ama ben araştırdım araştırma hastahanesinde yapılan bu testleri yaptırmaya çalışıcam adetliyken gideceğim sonraki süreç nasıl gelişecek bilmiyorum sadece kan yetmez sanırım
bende bi doktorum ile görüşüceğim 7 martta bunu yaptırayım da ben histereskopi yaptırdım canım hastane süreçlerini yaz canım birbirimizle paylaşalım senin neler hissettiğini anlıyorum çünkü aynı hissler bende de var birbirimizden bilgi alırız cook öptüm seni
Muhakkak yazarım canım, bende martın 15 den soaraya denk gelecek gidişim muhtemel o zaman detaylı yazarım süreçleri sevgiler cnm bende öpüyorum
tamam canım ozamana kadar kendine çok iyi bakera testi hakkında kimse pek birşey bilmiyo tüp bebek için bi umut aslında
Dondurulmuşlar ile transfer topiğinde bu tedavi ile ilgili şeyler okumuştum oraya bi yaz istersen evet Era güzel bir yöntem ama sanırım pahalı
Dondurulmuşlar ile transfer topiğinde bu tedavi ile ilgili şeyler okumuştum oraya bi yaz istersen evet Era güzel bir yöntem ama sanırım pahalı
Hayırlı olsun inşaallah çok iyi sonuçlar alırsın benide bilgilendirirsen sevinirim canım...doktorla konuştuk genetik,hsg ve immünolojik testleri yapmaya karar verdik benim yönlendirmelerimle.bugün başlıycam testleri yaptırmaya hayırlısı bakalım.sen neler yaptın ha bu arada bizim kulübü biliyormuş doktor biz hiç bahsetmedik o kızarak hele kk varmış insanlar birbirini çok yanlış yönlendiriyor orda diye konuştu tabi bizde savunmaya geçtik.
doktorla konuştuk genetik,hsg ve immünolojik testleri yapmaya karar verdik benim yönlendirmelerimle.bugün başlıycam testleri yaptırmaya hayırlısı bakalım.sen neler yaptın ha bu arada bizim kulübü biliyormuş doktor biz hiç bahsetmedik o kızarak hele kk varmış insanlar birbirini çok yanlış yönlendiriyor orda diye konuştu tabi bizde savunmaya geçtik.
mrhb canım benimde 2 tüp deneme başarısız doktorum ile konuştum 3.den önce herhangi bi test istemedi ama ben yaptırmak istiyorum bir daha yıkılmak istemiyoruuumsenin demi tüp bebek
Merhaba! yazdıklarını yeni okudum.Eğer bebek istiyorsan sabretmek ve sakin olmak zorundasın.Bu süreçte yıkımlar hep olur.Ama her son aslında bir başlangıçtır.2 kere denemeden hiç birşey olmaz.Ben 12. denemede kızıma kavuştum.Neler yaşadığımı anlatsam, inanamazsın.Yapacağın şey sabretmek ve yılmadan çaba göstermek.Unutma bu çok zorlu bir süreç.Ne kadar çok denersen şansın o kadar artar.Allah başka bir dert vermesin.Bol bol dua ve tevekkül.Bu şekilde 8 yıl uğraştım.Sonuç 1.5 yaşında dünyalar güzeli bir evlat...Rabbim sizede nasip edecektir.Ya sabır Allah deyin ve devam edin.Sevgiler.....
Hayırlı olsun inşaallah çok iyi sonuçlar alırsın benide bilgilendirirsen sevinirim canım...
Bende o testleri yaptıracam cnm sen nerede yatırtıyorsun ve maliyeti nedir? Ben adet dönemimi bekliyorum... O tahliller için adetli mi olmalı yoksa temiz mi elimizde tahlil veriyor mu kromozom için?? Demek Dr. Biliyormuş :)))
tabiki devlette yaptırıyorum özelde her biri için 200le 300arası alıyorlar devlette ücretsiz.adetliyken değil normal gidiyorsun zaten hepsi nerdeyse genetik olduğu için tok karnına verebilirsin çoğunu.sadece prolaktin,tgl falan gibi hematolojiden yaptırılacak testler aç olacakmış onun için yarın tekrar 4tüp kan açken vericem.birde şeker yüklemesi falan mı ne yapılacakmış bu testlerden önce yarın doktoru arayıp öğrenip yapıp gidicem.yaklaşık 12 tüp kan alıyorlar.hayırlısı inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?