- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
saol canım poc var bende 5 yıldır olmuyo
inşallah benim de hayellerim gerçek olurrrrr
çok korkuyorum anne olmak ya hayelse diye
yok maleseffff ama çok istiyorummmmm
anladım canım.. inşallah olucak sıkma cnını zor biliyorum ama stres yapmamaya özen göster... stres bunun en önemli nedeni..
üzülme eminim allah birgün sanada hayırlısından bi bebek nasip edicek innnnnnnnnnnnşallaah
inşallahhhh nolur bana dua etttt bu dünyadan evladım olmadan göçersem gözüm açık giderimmm
inşallahhhh nolur bana dua etttt bu dünyadan evladım olmadan göçersem gözüm açık giderimmm
Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın başta ben olmak üzere tüm evlat isteyenlere versin.. Hergün dua ediyorum canım.. vardır Rabbimin bir bildiği ona sığındım bekliyorum
öyle söyleme allah coooooooooooook büyük kaç senedır cocugun olmuyo
5 senedir olmuyo
eşime hep öyle diyorum o da kızıyo ama elimde değil
üzülme noolursun allahım hem yar hemde yardımcın olsun
aminn saol canım benim ALLAH razı olsunn hangi şehirdesin neler yaparsın
istanbul atasehırdeyım ev hanımıyım ev işinden başka hıçbı gunluk falıyetım yok cok sıradan bı hayatım var pekı sen
özür dilerim ben cıkmak zorundayım allah senın yardımcın olsun kendıne cok ıyı bak
istanbula bahçeciye gideceğiz inşallah.memurum,sen ne iş yapıyorsun?
ultrasonda kanalların geçişine,sperm damarlarının olup olmadığına bakıyorlar testisin içinde herhangi Bi yapısal bozukluk varmı diye bakıyorlar yani.fsh ye niye bakmazlar ki garip valla en önemli hormonlarmış bu fshyle lh.
mrhb kızlarrr nasılsınız:
evet buda benim garibime gitti iste haftaya gidip tekrar yaptiracak bakalim hayirlisi
merhaba iyiyim tesekkurler sen nasilsin :)
canımm aklımda bu konu şu tedavimde olumsuz sonuçlanırsa yaptıracağım..
Süleymaniye benden nedense istemedi ama onlarında istediği kişiler oluyormuş arkadaşımdan istemişlerdi histereskopi.. acaba rahatsızlık sebebine göremi hareket ediyorlar raporu verirkende anlamadımki..
sende birşey çıkmamasına sevindim cnm..
bende iyiyim canım günün nasıl geçtiii
aman canim evde oturmakla kendime ev isi aramakla geciyor sadece bugunum degil butun gunlerim ole :)) esim cikarmasa evden cikmiyorum canim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?