iş mi arıyorsunnn niye canım eşinle çık tabi ama kendinde gez dolaş evde sıkılma bu kadar coçuğun kaç yaşında
Yok canim is derken evde yapacak ev isi cikariyom kendime oyalanmak icinnn , canim ben yurt disinda oldugum icin cikmiyorum arap bir ulkedeyim arapcamda yok hos cocugumda yokkkkkkk keskeee olsaaaa(( cocuk hasretiyle yaniyorummm
evet canım benim okulda arkadaşım da hamile hatta ikiz ikinci denemede
canım ankarda kıyafet çok das benim gibi şişko olunca
acaba doktrla bi görüşsek mi ki aycan kafam çok akrışık şaşkınım ne yapacanm bilmiyorum eşimde diyorki bu dktrda bi daha deneyelimmm
yok canim is derken evde yapacak ev isi cikariyom kendime oyalanmak icinnn , canim ben yurt disinda oldugum icin cikmiyorum arap bir ulkedeyim arapcamda yok hos cocugumda yokkkkkkk keskeee olsaaaa(( cocuk hasretiyle yaniyorummm
yok ya o kadarda kilon yok abartıyosun bence.görüş ne kaybedersin canım belki farklı bi tedavi önerir.
hayır henüz onu düşünmedim ama dört aydır uğraşıyorum ikinci çocuğa ama olmuyo
cnm sendemi tup bebek yaptiracaksin..
dört ay kısa bi zaman canım olur inşallahhh
yok ya o kadarda kilon yok abartıyosun bence.görüş ne kaybedersin canım belki farklı bi tedavi önerir.
ben ev hanımıyım canım adanada nerde denedın?? istanbul bahcecı ne kadar ıstıyor canım ögrendınmı
patlıcanın yanına ne yaptın benimde yeşil fasülye var sadece yemek
evet canım 2 tüp oldu negatif bu 3. Tüp olacak
evet ama inşallah benden önce sana verır senın sorunun ne neden olmuyo cocugun
patlıcanın yanına ne yaptın benimde yeşil fasülye var sadece yemek
yok cnm tüp yapmıycam ikinci olmuyo sadece aman cnm olsun benım bitane var allahım sizlere versin benım onemli değilcnm cigim seni bilmezmiyim sende bizdensin ttatli nickli arkadasa yazmistim.. cocugum var yazmista ikinciyi tupmu yapacak onu merak etmistim..
doktor olur dıyomuCANIM BENİM POLİKİSTİK OVER VAR ONDAN OLMUYO rabbim herkese nasip etsin saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?