Mutlaka yazarım hoş içimi dokebılecegım kımse yok etrafımda aılemede anlatamıyorummyurtdısında arap ulkesındeyım buranın devlet hastahanelerını begenıyorumm inşllhh olumlu bır tedavı olur bızler ıcın
pıhtılaşma var zaten kromozomlara bakıldı temız cıktı canımm butun hormon tahlıllerı yapıldı bana sadece pıhtılasma cıktı
Gercekten mııı ınsallh bızde de cıkıs gerceklesırrr Allahım yaa .. Ben yurtdısındayım malesef zaten ıcımdekı umıtsızlıkte gurbette olusumdanda kaynaklanıyorr. Tedavı surecınızı anlatırmısınız bana umut olursunuz belkıde !
inş canım allah yardımcın olsunn allah emeklerını yemesınn
bu düşükler eşinin hücrelerine antikor üretmenden olabilir birde kan pıhtılaşmasından araştırdın mı?
benim de eşim azospermiydi tedavi olduk biraz çıkış var.doktorunuz kim
Evettyasım gec onun dısında bnmde problemlerım vardı prolaktınde adenom var onu bırazcık olsa kucultuk bebıs calısmalarına baslayalım derken bununla karsılastık. Randevumuz nısanın 30'u .. Rabbım burdakı ve ısteyen herkese nasıp etsın
pıhtılaşma var zaten kromozomlara bakıldı temız cıktı canımm butun hormon tahlıllerı yapıldı bana sadece pıhtılasma cıktı
(( canimmm lutfenn okadarr karamsar olma.. gerci bende karamsarim.. Allahim hep bi yardim yolu cikartiyor..
kizlar bu tup bebek hakkimiz neden sinirli 2 tane ile ne sacma dimi.. iki defa denedin daha denemesende olur bebeksizligi kabul et demek istemisler sanki.. yurt disinda sinirsiz ve hic fark odemiyorsun hersey bedava ilac tedavi.. 3. hak nezaman cikacak biz 40 yasina gelincemi ozamanda yasa takiliriz..
bukadar onemli bir rahatsizlikta yalniz birakiliyoruz birde kadin haklari deniliyor ne yazik( yine sukurler olsun bizler bir sekilde ozelede olsa gidip tedavi oluyoruz ama parasizliktam issizlikten tedavi olamayan binlerce bayan var..
sebebi pıhtılaşmadır o zaman ama bu bahsettiğim hormon testi falan değil bağışıklık sistemi bozukluğu ancak immünolojide yaptırabilirsin
mikrotese oldu eşim hiç bişey bulunamadı yıllar sonra Kaan hoca prengly iğne ile tedavi önerdi 6ayda çıkış oldu.kaan Aydos netten mail gönder ordan size yardım eder
devlete 40 defa mail attım başbakalığa sizde atınnnn
3. hak çıksınnnnn
yutr dışında insan yerine koyalar
bizim ülkemizde ise öylee değillll
ama ne kaadar basvuru olursa o kadar iyi
one canımm testın adı ne tam olarak bana baya bır test yapıldıda bakım testlerıme kandamı yapılıyor
canım 3 hak çıkmış ama devletin karşıladığı yüzdeyi düşürmüşler yani aynı şey olmuş.
ah canım bide uzaktasın ama inanki anneye anlatılmıyor çünkü o da üzülüyor herkese anlatılacak bi dert değilll
bende burdaki arkadaşlara herşeyi anlatıyorummm
morel destek oluyoruzzz birbirimize
sebebi pıhtılaşmadır o zaman ama bu bahsettiğim hormon testi falan değil bağışıklık sistemi bozukluğu ancak immünolojide yaptırabilirsin
mikrotese oldu eşim hiç bişey bulunamadı yıllar sonra Kaan hoca prengly iğne ile tedavi önerdi 6ayda çıkış oldu.kaan Aydos netten mail gönder ordan size yardım eder
canım ben daha 10 gün önce sordum hacettepe hastanesine çıkmadı dedi
Anlatılmıyor oda uzulecek ve burdan oraya kadar uzulmesıne razı gelemem. Bu durumda da sureklı nedne yapmıyorsunuz dıyıp duruyor, en kucuk kızının yuregındekı bu buyuk uzuntuyu, buruklugu bılmiyorkııbende katıldım aranıza bundan sonra hep burdayım
canım tabiiii benim maksadım topik falan değil tanıdığım durumunu bildğim
derdimi anlatacağımm derdini dinleyeceğim arkadaşlarımın olmasııııııııı
saolsun aycanım bacım beni hiç bırakmaaaaazzz
tam olarak yasalaşmamış demek ki.
kanda bakılıyor ama adlarını bende hatırlamıyorum faktör 5 leiden vardı bi tane
Anlatılmıyor oda uzulecek ve burdan oraya kadar uzulmesıne razı gelemem. Bu durumda da sureklı nedne yapmıyorsunuz dıyıp duruyor, en kucuk kızının yuregındekı bu buyuk uzuntuyu, buruklugu bılmiyorkııbende katıldım aranıza bundan sonra hep burdayım
Cok guzell rabbım hayırı bır sekılde tamamına erdırsınn :) esim kan tahlılerını yaptı bır lh dusuk cıktı bıraz bırde fsh hormon tahlılını yapmamıslar doktorda bu durumda bırsey dıyememıs tekrar yaptırmaya gondermıs ıste haftaya yapacak ınsallh, ben kaan aydosu arastırmıstım bırde eşime danısıyım netten maılle bıze yardımcı olursa coks sevınırız ..
yardım eder canım para falanda istemez Türkiye de en başarılı infertilite uzmanı.lh için nohut kürü,fsh içinde keçiboynuzu kürü duymuşsundur kesin ama
demekki canım benimmmm ben dört gözle onu bekliyorummmm
mthr c677 mthfr a1298, aptt,antıtrombın 3 at plazma,antı kardıyolıpın ıg lupos antıkogulan taraması ,faktor v leıden ,proteın c ,proteın s,diger fsh felan bakıldı bundan baska ne var kı pıhtılaşma bunlarda cıktı
😊 bendeeee
proxombin 2 faktör vardı birde.baya detaylı bir araştırma yapmışsın sende.inşallah tek sorun şu pıhtılaşmadırda iğnelerle hamileliğini atlatıp kavuşursun
canım tabiiii benim maksadım topik falan değil tanıdığım durumunu bildğim
derdimi anlatacağımm derdini dinleyeceğim arkadaşlarımın olmasııııııııı
saolsun aycanım bacım beni hiç bırakmaaaaazzz
KIMIN MAKSADI TOPİG TOPİG NIYE ACILIR SENN DERDIN O AYNI DERDI YASAYANLARLA DERTLERIMIZI PAYLAŞIP RAHATLAYALIM BIRSEYLER ÖGRENELIM YOKSA NE İŞİM VAR BENIM BURDA DİMİBEN TOPİGME GİDİYORUMM DERMİŞİMMM
KIMIN MAKSADI TOPİG TOPİG NIYE ACILIR SENN DERDIN O AYNI DERDI YASAYANLARLA DERTLERIMIZI PAYLAŞIP RAHATLAYALIM BIRSEYLER ÖGRENELIM YOKSA NE İŞİM VAR BENIM BURDA DİMİBEN TOPİGME GİDİYORUMM DERMİŞİMMM
haklısın canımmm benim bazı yerler çok kalabalık ark kurmak zor oluyo ondan dedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?