üzüldüm canım benim çok zor bi durum benim eşimin amcasının oğlu 4 kere 6 aylık falan kaybetti olup kaybetmek daha acııı
3 sene ara verdiler hep derdi bi 7 aylık olsa hani, yaşar diye
hamileleikte yatardı hiç kalkmazdı
3 sene ara verdi
sonrea hamile kaldı ve 9 ay geçti hatta düşmedi sezaran olduu
demekki vakti o zaman mışşş
çok üzülünce onları aklıma getrmeye çalışıyorummm
nasipte varsa olacakkk diyeeeee
antikor testlerini yaptırdın mı canım?
ümitsiz olma ya ne hastaların tedavi edildiğini duyuyoruz.senin neden olmuyor canım?
canım kendinden bahsetsene yaş kaç neden olmuyooo
canim bende hamile kalsam eve kapali yasamak zorundayim vucudum cok hassas ufacik seyde yogun tepkiler veriyor.. korkarim bebisime birsey olur diye. elde avucta ne varsa tedaviyi dusunup ona gore hareket etmek zorundayiz canim
inş canım rabbım tez vakıtte bızlerede versın ben cok kotuyum cunkuuuuuuuuuuuuuudayanamıyorum yaaabebek görmeye ıkız görmeye anneler gunu gelıyo gecen sene yasadıklarım aklıma gelıyor ben bebeklerımı 2 mayısda kaybettım 1 mayıs gecesı allahım ne buyuk bır acıysı maaf oldum o sene anneme anneler gunun ktlu olsun dedım hungur hungur agladım kaynanama tel dedım hungur hungur agladımm bu sene demek ıstemıyorm ama yanlış anlarlarmı dıye dusunuyorm ooof ben ne zmaan anne olacam evlatlarımn mezarlarını zıyaret edecem
Yas 22, Esım azospermı cıktı sperm yokmalesef tek caremız tup bebek ama işte tedavı etme surecıne gececz doktorla randevumuz var hayırlısı bakalım
Yas 22, Esım azospermı cıktı sperm yokmalesef tek caremız tup bebek ama işte tedavı etme surecıne gececz doktorla randevumuz var hayırlısı bakalım
aminn canımm
bende annler günü gelmesin istyrum arama canım benmimmm sonuçta herkes durumu biliyorrrr
onlar cennete gitti annesi sana kızıyorlar annem üzülmesin diyeeee
canım üzülme ümitsiz vaka degılsın kı cok şükür tup bebekle sansınız var demsler ne guzel ıns ılk seferde kalırsın ve bebısını kucagna alırsın
ayynen canım benım maaf olmus durumdayız 4 senede en za 20bın gıttı ortada ne var koca bır hıç hı sadece ıkı bebek mezarımız var
dun gece yalvardım allahım neolur bırkez bebeklerımın suratını görim ruyamda ver ıkısınede kucagma onları bırkez olsun sarılım opim emzırım dedım kucagma bırkez bıle almadım okadar cok kızıyorum kı kendıme neden ısrar etmedm almadm yavrularımı kucagma neden onları yanımıza alıp odamızı kapatıp esımle sabaha kadar aglayıp öpup vedalasıp onları mezara öyle göndermedım dıye kendıme cok kızıyorum yok neymıs daha kotu olurmusum ya bundan daha kotusu varmı yaaaaaaaabirkez yandan gördm kuvezde yavrularımı okadar
hangısı tam olarak canım
canım yaşın genç hemde daha hiç bi tedavi olmamış
daha umutlu ol yolun başındasınnnn
bizimde tek şans tüp bebek sorun farklı sonuç aynııı
gönlünü ferah tut bi gidin randevuya doktr ne diyecek hele bi tedaviye başlaaaa
(( canimmm lutfenn okadarr karamsar olma.. gerci bende karamsarim.. Allahim hep bi yardim yolu cikartiyor..
kizlar bu tup bebek hakkimiz neden sinirli 2 tane ile ne sacma dimi.. iki defa denedin daha denemesende olur bebeksizligi kabul et demek istemisler sanki.. yurt disinda sinirsiz ve hic fark odemiyorsun hersey bedava ilac tedavi.. 3. hak nezaman cikacak biz 40 yasina gelincemi ozamanda yasa takiliriz..
bukadar onemli bir rahatsizlikta yalniz birakiliyoruz birde kadin haklari deniliyor ne yazik( yine sukurler olsun bizler bir sekilde ozelede olsa gidip tedavi oluyoruz ama parasizliktam issizlikten tedavi olamayan binlerce bayan var..
bu düşükler eşinin hücrelerine antikor üretmenden olabilir birde kan pıhtılaşmasından araştırdın mı?
benim de eşim azospermiydi tedavi olduk biraz çıkış var.doktorunuz kim
Evettyasım gec onun dısında bnmde problemlerım vardı prolaktınde adenom var onu bırazcık olsa kucultuk bebıs calısmalarına baslayalım derken bununla karsılastık. Randevumuz nısanın 30'u .. Rabbım burdakı ve ısteyen herkese nasıp etsın
bu düşükler eşinin hücrelerine antikor üretmenden olabilir birde kan pıhtılaşmasından araştırdın mı?
benim de eşim azospermiydi tedavi olduk biraz çıkış var.doktorunuz kim
randevu sonrası yaz canıımmmmm
gönlünü ferah tuttt iyi bi doktara gidin
Mutlaka yazarım hoş içimi dokebılecegım kımse yok etrafımda aılemede anlatamıyorummyurtdısında arap ulkesındeyım buranın devlet hastahanelerını begenıyorumm inşllhh olumlu bır tedavı olur bızler ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?