Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim hamdolsun genetige gitti benim embryolar onlardan gelcek iyi haberleri bekliyorum dün gittiler 15-20 gün sürcekmiş bahçeci fulyada yaptırdık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gebelik çizelgem hoşuma gittigi için silmedim 4. Denemem düşükle sonuçlandı
Slm kızlar nasılsınız
bende oğlum olsun ütü öğreticem yazık evlenince bari kıza yardım etsin.en yorucu,en bıktırıcı iş benim için ütü.ilk evlendiğimde dağ gibi biriktirip yapıyordum yapmak istemediğim için.sonra ağlaya ağlaya saatlerce bitirmeye çalışıyordum.
ay canım çok üzüldüğm bende centrumda yaptım ilk tüpü embryolar sağlılı denildi fakat değilmiş çok üzüldüm
kan tahliline bile para alıyorlar tek düşünceleri para sebünin hissetğin önemli değil
üzülme canım benim şimdi gezsin tvlerde ALLAH BÜYÜK
YAPTIKLARININ CEZASINI ELBET GÖRECEK
canim zorla tuple bebek yapacagiz onuda yorduracanmi bosver utu ogrenmesin.. miniss embriyolarimiz zaten hayata tutunurken bile cok zorlu yollardan geciyorlar..:))
benim esim hicbir konuda yardim etmez aksam 20.30 da isten geldigimde bile yardim etmez..(
bunun birde obur dunyasi var cnm bosverelim gecmisi diyorum ben artik... gelecek insallah bebislerimizi getirecek..
yoksa yasanilan kotu tecrubeleri cok dusunursem kafayi yerim..
5. Deneme sorun eşimde sperm azlıgı yaşım 31 anasınıfı ögretmeniyim
canim zorla tuple bebek yapacagiz onuda yorduracanmi bosver utu ogrenmesin.. miniss embriyolarimiz zaten hayata tutunurken bile cok zorlu yollardan geciyorlar..:))
benim esim hicbir konuda yardim etmez aksam 20.30 da isten geldigimde bile yardim etmez..(
bunun birde obur dunyasi var cnm bosverelim gecmisi diyorum ben artik... gelecek insallah bebislerimizi getirecek..
yoksa yasanilan kotu tecrubeleri cok dusunursem kafayi yerim..
valla benimkide yapmak istemez boş ver ütüsüzde giyerim ben der.olsa oğluşuma kıyabilirmiyim bilmiyorum ama yeni evlendiğimden beri hep yapacağım dedim.
kıyamazsın oğluna sen kesinnn bu arda bide kuşuna soğuk falan diyordun bak alışmış sana hemen
Pgt degil 9 lu tarama türkiyede yapılıyo bizim ki amerikada 24 lü tarama adı cgh düşük sebebini genetige bagladılar
kıyamazsın oğluna sen kesinnn bu arda bide kuşuna soğuk falan diyordun bak alışmış sana hemen
Merhaba arkadaşlar aranızda rahim çizdirme operasyonu geçiren varmı?
burdayım canım
ben yaptıracağım kısmetse ve yaptırıp ta hamile kalan çok duydum.
aycan rahim cizdirme ne ya yan etkisi falan olurda bide araştrmadın mı