Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlıııım ben bugün yarın başlayacağım galiba.okul nasıl aran iyimi hocayla?kızlarrr nasılsınızzzz ben giremedim sizde beni unuttunuzzzz amaaa
nasılsınız neler yapıyosunuzzz bakalımmmm
ben aynıyım hala tedaviye başlamadımmm
Tedaviyemi hadi bakalim insallah ozamantatlıııım ben bugün yarın başlayacağım galiba.okul nasıl aran iyimi hocayla?
yarın başlıyorum.okul iyidir yav evde oturup napacaktık.Tedaviyemi hadi bakalim insallah ozaman
Okuul iyi basladik bakalim
yarın başlıyorum.okul iyidir yav evde oturup napacaktık.
evet yine orda olacak hayırlısı bakalım nolacak.Bahcecide yine demi cok sevindim bu sefer olacak Allahin izni ile
gunaydınnn napıyon bakalımmmmevet yine orda olacak hayırlısı bakalım nolacak.
ilk muayeneyi olduk iğneleri yazdı akşama kullanacağız bakalım.ankarayı çok öööözlediiiim hava nasıl orda?gunaydınnn napıyon bakalımmmm
kardan sora bugun kapalı havailk muayeneyi olduk iğneleri yazdı akşama kullanacağız bakalım.ankarayı çok öööözlediiiim hava nasıl orda?
bitki çayı demle yada kekik filan çok iyi gelir geçmiş olsun kuzum.bende yapayım bari hem moralini düzeltiyo böyle şeyler hatta sana söylerken benimde canım çekti suyunu ocağa koydum bilekardan sora bugun kapalı hava
bugun hastayımm benn hiç keyfim yokk belım agrıyo
ankarada seni özledi canım
evde bi dokuz cay varr olmadı yapayımm baribitki çayı demle yada kekik filan çok iyi gelir geçmiş olsun kuzum.bende yapayım bari hem moralini düzeltiyo böyle şeyler hatta sana söylerken benimde canım çekti suyunu ocağa koydum bile
yarın ne yapacaksın cocana?evde bi dokuz cay varr olmadı yapayımm bari
şimdi komu geldi yazamadımm ondan
O bana yapsin ne yapacam daha gecen yaptimmmyarın ne yapacaksın cocana?
hiç bişey çünkü benimkine göre gereksiz masraf saçma şeyler bunlarO bana yapsin ne yapacam daha gecen yaptimmm
Sen ne yapacan bakalim
aynen canımmm hatta kim cıkardıysa bunu diye kızıp diyorrrrhiç bişey çünkü benimkine göre gereksiz masraf saçma şeyler bunlar
gerçi paraya gerek yok Bi pasta yapmak,el emeği Bi süpriz hazırlamak daha güzel ama canım istemiyoraynen canımmm hatta kim cıkardıysa bunu diye kızıp diyorrrr
millet birşey alsın harcama yapsın diyee ortaya atmıs nerdeyse tarihini anlatacak düşün yanı
ben severim romantıklık amaaa artıkk bende soğudum bunun yuzundenn
zaten bide parada yokk
Nerdesin huhu!aynen canımmm hatta kim cıkardıysa bunu diye kızıp diyorrrr
millet birşey alsın harcama yapsın diyee ortaya atmıs nerdeyse tarihini anlatacak düşün yanı
ben severim romantıklık amaaa artıkk bende soğudum bunun yuzundenn
zaten bide parada yokk
Burdayim kosturmaca iste sen napiyon tedavi nasil gidiyo bakalimNerdesin huhu!
pek iyi değil yumurtalar eşit büyümedi yarın opu var.kuşlar yumurtladı canım iki tane yumurtlamişlardı biri kayboldu diğerini bekliyoruz bakalım.Burdayim kosturmaca iste sen napiyon tedavi nasil gidiyo bakalim
ozaman az yumurta cıkacak desene yine transfer sonramı olacak hayırlısı kuzum sıkma canınıpek iyi değil yumurtalar eşit büyümedi yarın opu var.kuşlar yumurtladı canım iki tane yumurtlamişlardı biri kayboldu diğerini bekliyoruz bakalım.