kitap okumak içimden gelmiyor bu aralar ama filmi aldırtırım.Ne yemek yapacaz gıııı?akşamki fıimmm 7 numaralı hücreymiş bak kesinn çok begendimmm
dediğim kitabı aldınmı kardeşimd okudu çok beğendıı
bilmem ki sorma ben hazırlandımm dedim faturayı yatrıyaımm orden kuaföre gidetimmkitap okumak içimden gelmiyor bu aralar ama filmi aldırtırım.Ne yemek yapacaz gıııı?
Aynı ben hepmi denk gelir arkadaş.bilmem ki sorma ben hazırlandımm dedim faturayı yatrıyaımm orden kuaföre gidetimm
tabi unuttum kuaför kapalıı geri döndüm eve yemekkde evde kabak varr
pişirmedim akşma ne yiyeceğiz belli değilll
hımm olurr ayy benim canımda çekti köfteeeeAynı ben hepmi denk gelir arkadaş.
patates kavurma yanına da köfte olurmu?
bak gelirimm ben oyle iddalaşmaaaHahahaha hadi gelde görüyüm şerefine kuzuda kestirtiyorum hadi!
ankrada salı gunleri tatil kuaförrrrAynı ben hepmi denk gelir arkadaş.
hep kuaförün tatil olduğu güne denk geldiği için eşim eminmisin açıkmı kuaför diye dalga geçerdi ilk yıllar,allahtan kuaför evimin yanındaydı hemenpatates kavurma yanına da köfte olurmu?
o zaman tutamayacağın sözler verme hadi bakalım dolma sararım,güveç yaparımbak gelirimm ben oyle iddalaşmaaa
kuzuyu da yapmazzsannn ozamannn
kusu hiç sevmem etle aram yok benimmm
her yerde salı günü galiba.ankrada salı gunleri tatil kuaförrrr
tamam yap akşama 7 gibi ordayımmm tamammıher yerde salı günü galiba.
yimek yapmaya başlamam lazım patatesleri ocağa atayım
valla yakın olsak gelememmi canımm benimmmo zaman tutamayacağın sözler verme hadi bakalım dolma sararım,güveç yaparım
Ayy çok komiksingeç kalmaaaatamam yap akşama 7 gibi ordayımmm tamammı
doğru haklısın valla hatta aynı binaya taşınıp komşu bilem olurduk.Belki bigün yolun düşer amavalla yakın olsak gelememmi canımm benimmm
ankara içinde otursannn hemen gelirimmmm
ama uzaklardasınnnn
iyi akşamlarr canım nasılsınnndoğru haklısın valla hatta aynı binaya taşınıp komşu bilem olurduk.Belki bigün yolun düşer ama
hadi bana güzel Bi menü yapalımiyi akşamlarr canım nasılsınnn
evet canım kremle hap yazdı doktor kullancam bakalımm bi o eksikti bendeeTopuk d. geçmeyen bir hastalıkmış demi?
misafirmi geliyooo ne menusuuuhadi bana güzel Bi menü yapalım
ağrı yapıyormu?evet canım kremle hap yazdı doktor kullancam bakalımm bi o eksikti bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?