girdim seni göremedimmm nasılsınnn canımmmSen burdamıydın
bugün aldım bitkileri yarın içmeye başlıycam.ama hangisi acaba Bi iki tane vardı onları bulamadım internetten istemeyi düşünüyorum.girdim seni göremedimmm nasılsınnn canımmm
şimdide okuldan geldim yemek için eşimi bekliyorummm
bazı bitkilerden bahsediyordun başaldınmı kullanmya
Bende iyiyim sukurr okuk ev zaman geciyorrrbugün aldım bitkileri yarın içmeye başlıycam.ama hangisi acaba Bi iki tane vardı onları bulamadım internetten istemeyi düşünüyorum.
Sen nasılsın iyisin demi?
Aman oyle olsunnnYok canım zannetmem doktorda önermiş.şifoşum kendini çok fazla hırpalama okuluna konsantre ol evi savsakla biraz bu aralar.
otlar benim için canim.helal olsun sana bitirdiğinde nasıl gurur duyacaksın kendinle.Aman oyle olsunnn
Esin icinmi otlarr
Oyle yapiyom zaten cok yoruluyorum
Biktim okuldan valla gecelere kadar yetistirmeye calisiyomm
zaten okulun bitmesine bişey kalmadı 15ocakta tatil.Aman oyle olsunnn
Esin icinmi otlarr
Oyle yapiyom zaten cok yoruluyorum
Biktim okuldan valla gecelere kadar yetistirmeye calisiyomm
Bi tatillk geleydiiizaten okulun bitmesine bişey kalmadı 15ocakta tatil.
zaten cocukn bitmesine bişey kalmadı 15ocakta tatil.
ablam geliyor ben gelemem artık yaza plan yapıcaz.Bi tatillk geleydiii
Gelde gezelimmm tatildeee
Ankara havasi iyi gelirrr
adı neydi filmin bu arada saatte baya geçmiş ben sabah nasıl kalkacağım gram uykum yok hemdeBiraz once bi filme baktimm etkikendimmi ne basrol bi cocuk tu uyuyamadimmm
Bende sasirdim bu saatte gorunceeeadı neydi filmin bu arada saatte baya geçmnumen sabah nasıl kalkacağım gram uykum yok hemde
komşuda demli çayları içince olmuştur.watsapı boş ver sen dersini çalış.Bende sasirdim bu saatte gorunceee
Yaza kesinnn bakk nildu su watshop isii
Unuttum sanma 7 numarali hapishane galiba kore filmiydii
Olurrr soylerimmm sen tlf kapat bi bardak sut icip yatalimn sbah kalkamiyacagizzkomşuda demli çayları içince olmuştur.watsapı boş ver sen dersini çalış.
izleriz bizde ben adını yazayım film almaya gidince onuda alırız.şifa bana ninnimi söylesen yarın mahfolucam gibi Bi his var içimde yoksa.az önce benimki uyandı aa sen daha yatmadın mı saat kaç dedi 12 dedim Allah Allah bende çok zaman geçti sandım diyerek uyudu garibim.
hadi Allah rahatlık versin inşl.Olurrr soylerimmm sen tlf kapat bi bardak sut icip yatalimn sbah kalkamiyacagizz
nasılsınnn tatliımmm uyuyamadınn amahadi Allah rahatlık versin inşl.
akşamki fıimmm 7 numaralı hücreymiş bak kesinn çok begendimmmhadi Allah rahatlık versin inşl.
korktuğum kadar değildi bugünde bitti.Sen nasılsın okula gidecek misin?nasılsınnn tatliımmm uyuyamadınn ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?