inşallah aşılaman tutar sen bize göre daha şanslısın korkma.müjdeni bekleriz sonra unutma3,5yıl dolmak üzere geçen yıl ağustosta ameliyat oldum myom alındı sonrası aylarca ilaç aylarca iğne önümüzdeki ay aşılama yapılacak çok yoruldum ama Rabbimden ümit kesilmez diye uğraşıyorum
günaydın prensesim!hepimizin zaman zamn bıktığı çok yorulduğu oluyorrr
umarım en kısa zamnda olurr aşılam kolay zatennn tüp gibi yorucu değill
zaten amilyatada daha çok olmamışş engel oyda bi kaç aya kalırsın inaşllahhh
günaydınnn canımmmm başım falan ağrıyorr güne pek iyi başlmadımmm maşallah sen erkencisinnngünaydın prensesim!
başın niye ağrıyorki su falan iç belki işe yarargünaydınnn canımmmm başım falan ağrıyorr güne pek iyi başlmadımmm maşallah sen erkencisinnn
ooo kimmiş eşin miiii ohhh sankiona hizmete evde kaldınnnkalkıp yiğidoma kahvaltı hazırladım.
evet tabi çok seviniyo garibim hiç alışık değilooo kimmiş eşin miiii ohhh sankiona hizmete evde kaldınnn
başın niye ağrıyorki su falan iç belki işe yarar
canımm ben sonra girerim biraz dinlneyim kafa almıyoevet tabi çok seviniyo garibim hiç alışık değil
geçmiş olsuncanımm ben sonra girerim biraz dinlneyim kafa almıyo
evet canımmm diet yapıyorummm bakalımmm inaşallahhh biz ev aldıkkk en az bir sene tedavi olamam borçlerımız varrr
vucut kendini toplasınnn rahim kalınlaşırr sıkıntı değil o inşallah canım aşılama olmadan olurrr
aşılama şansı çok düşük zaten eğer aşılam ile olduysa normal yollada şansın tüksek demek tirr
nasıl turr canımmm nalt katılalımmmm
ayyy beni almazlarrr cvucut hatlarımmm uymuyosiz manken gibisiniz gidinnn ben sizi desteklerimmmm
Ben varım canımmm :)) nbrriyi akşamlar kimse yok muuuu
olacak inşaaalhhh canımmm ben ozamn hayeldi gerçek oldu yazacam heryereAnne olmak hayal galiba bir turlu olmuyor.
niceleri duyuyoruzz doktor olmaz diyor oluyorrrSayımız 1mil. Umudumuz 1bebek. Allahim sen nasip et.
..bence hayal değil Mucize.
benimde yumurta kalite iyi olmasına rağmen 2tüp negatiff olduuubenim için hayal...sınırda yüksek şeker, yüksek prolaktin, yumurta azlığı, 19 ay düzenli cinsel ilişki.. 1 negatif aşılama 2 negatif tüp bebek, üstelik en iyi kalite embişlerle sonuç bir kere bile pozitif sonuç göremedim....ilaçlarla şekeri ve prolaktini düşürmeme rağmen...evet benim için şu noktoda hayal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?