- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.509
- 198
dün kitabı bitirdimmm kadın yeni aşk buldu aldatan kocasına dönmediiii
gece gec yattım daha yataktayımmmm
o kadını takdir ettim canım, kocası haketmiş iyi olmuş o adama..
aldatan erkeklere ölüm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün kitabı bitirdimmm kadın yeni aşk buldu aldatan kocasına dönmediiii
gece gec yattım daha yataktayımmmm
Amin hepimizin inşallahçok saol kuzum sende güle güle otur evinde allah ödemek nasip etsin evinizin neşeside tez vakitte gelsin inşallah..
hiç beğenmedim bu yarışmayı zaten hiç biride tarz değiller benceben izliyorum canım, özlem kafayı yemiş iyi oynuyor ekranlara:)
nurda çok samimiyetsiz ve içten pazarlıklı
ikizler tatlılar biraz..
hiç beğenmedim bu yarışmayı zaten hiç biride tarz değiller bence
Valla günlük kıyafetleriyle gelmişler yarışmaya hiç olurmu,ah ben olacaktım ordaa!en tarz biziz canım:)) bende evde devamlı yattığım dönemde alışmıştım. kitap okusam midem bulanıyordu onun dışında nekadar kadın programı varsa izliyordum:))
haklsın canımm affetmemk gerek tabi yine de büyük kouşmayımm ben unutamam zatennno kadını takdir ettim canım, kocası haketmiş iyi olmuş o adama..
aldatan erkeklere ölüm:)
inşallahhh canımmm benimm yine olur inşallahhh seninn ne güzel hamile kalabiliyorsunnanotomi kuzum okadar duygulu anlatmışsınki gerçekten hislerime tercüman olmuşsun allahım inşallah çektiğimiz acılarımızı görüp bize acır evlatlarımızı verir biran önce
kuzummmm nasılsınnnn enişteye söyle dediğim kitabı alsınnnn sana okursunnn kafan dağılırrrrValla günlük kıyafetleriyle gelmişler yarışmaya hiç olurmu,ah ben olacaktım ordaa!
Sorma bu sebepten bunların reytingini arttırıyoruz ya bide bişeye benzeseler
kesin psikolojik sıkıntıları var öyle bir insan olamaz ya gıcıkkhe yav o özlem delimi diye soracaktım bende sana?
nasılsınnn fıstıkkkkkesin psikolojik sıkıntıları öyle bir insan olamaz ya gıcıkk
iyidir kuzum sen nasılsın kocişimi bekliyorum misafirliğe gitceznasılsınnn fıstıkkkk
bende aynı yemeği yaptım okuldan arkadaş gelmişti o gitti işteeeeiyidir kuzum sen nasılsın kocişimi bekliyorum misafirliğe gitcez
aynen canım az da gezelim artık hakettikbende aynı yemeği yaptım okuldan arkadaş gelmişti o gitti işteeee
gezinnn tabiii kuzummm yerleştin ne güzelll
he biraz daha gecikseydin defileye çıkacaktım ayyyhihoohoytkuzummmm nasılsınnnn enişteye söyle dediğim kitabı alsınnnn sana okursunnn kafan dağılırrrr
ben yokken kızlarla kaynatmışsınızzzz
bakışları bakış değil valla bi arıza var kesinkesin psikolojik sıkıntıları var öyle bir insan olamaz ya gıcıkk
aa ne pişirdin şifa söylermisinbende aynı yemeği yaptım okuldan arkadaş gelmişti o gitti işteeee
gezinnn tabiii kuzummm yerleştin ne güzelll
bamya pişirdimmm canımmm gel yiyelimmmaa ne pişirdin şifa söylermisin
bakıyorummm pek iddalı sınnn artıkkk katılsan birinci olurudnnn heraldeeehe biraz daha gecikseydin defileye çıkacaktım ayyyhihoohoyt
yok okumadim cnm ama biz kadinlar affetsek bile yillarca adamin burnundan getiririz:)) kotu bisey kimsecikler yasamasin..haklsın canımm affetmemk gerek tabi yine de büyük kouşmayımm ben unutamam zatennn
kitap dizi gibiydi mart menekşeleri belki okumuşsundurr