tabi iddialıyım alımsa alım çalımsa çalım ayyyhoooyyt bana bişey oluyo çok yüksekten attım galiba ay başım dönüyo.bakıyorummm pek iddalı sınnn artıkkk katılsan birinci olurudnnn heraldeee
ayy ben katılsammm o özlemden çok kavga ederimm
haklsızlığa hiç gelemem bennnnn bakma böyle sessiz durduğumaaa
aycannn sana bi haller oldu, sen sen degilsin sanki:))) bu halini cok sevdim hayat dolusunnn..tabi iddialıyım alımsa alım çalımsa çalım ayyyhoooyyt bana bişey oluyo çok yüksekten attım galiba ay başım dönüyo.
bamyamı güzel afiyet olsun ben bugün kendi evimde takılıyım biraz
yolmaya pekaycan anatomi hadi kizlar bizde ikinci turuna katilalim birbirimizi yolalim:))
:)) ay yok kiz ben cok gucsuzum hemen yolarlar beni.. o hergun kizdiriyor sonra unutuyorum.. artik iliskimiz anlik degisiyor cnm:))))yolmaya pek
bi hevesli gördüm seni enişte seni yine kızdırdı acısını bizden çıkarmaya çalışıyon demi seni seni
aycannn sana bi haller oldu, sen sen degilsin sanki:))) bu halini cok sevdim hayat dolusunnn..
inşallah canım aşılamayla oldu biliyorsun rahmim toplansa kalınlaşsa biraz yine aşılama olacağım ama rahmm inceldi kanammdan dolayı baya oyüzden beklemedeyim gülüminşallahhh canımmm benimm yine olur inşallahhh seninn ne güzel hamile kalabiliyorsunn
stres yapma yeterki düşüğün arkası gelir derrr eskilerrr
bilirim benide zayıf mayıf gören üf desem uçar der ama:)) ay yok kiz ben cok gucsuzum hemen yolarlar beni.. o hergun kizdiriyor sonra unutuyorum.. artik iliskimiz anlik degisiyor cnm:))))
ay teessüf ederim zamanım bollaştı rahat istediklerimi yapıyorum ondanmı acep,sahi bana bişey mi oldu yoksa.embriyo zehirlemesimi acaba
bilirim benide zayıf mayıf gören üf desem uçar der amaeşim bilir ne sağlam olduğumu
nasıl turr canımmm nalt katılalımmmmaycan anatomi hadi kizlar bizde ikinci turuna katilalim birbirimizi yolalim:))
ayyy beni almazlarrr cvucut hatlarımmm uymuyoaycan anatomi hadi kizlar bizde ikinci turuna katilalim birbirimizi yolalim:))
evet canımmm diet yapıyorummm bakalımmm inaşallahhh biz ev aldıkkk en az bir sene tedavi olamam borçlerımız varrrinşallah canım aşılamayla oldu biliyorsun rahmim toplansa kalınlaşsa biraz yine aşılama olacağım ama rahmm inceldi kanammdan dolayı baya oyüzden beklemedeyim gülüm
2.aşılamam olucam rahmim kalınlaşsında biraz oda tutarsa işte allah bilir tutup tutmayacağını inşallah yine olur tutar busefer devam eder hepimiz anne oluruz inşalalh bacım sen naptın en son kilovermeye çalışyrdun yanlış hatırlamıyorsm
Merhaba arkadaşım ilk sayfadaki yazını okudum ne eksik ne fazla duygularımı anlatmışsın bu kadar etkilenp aglayacagimi bilmiyordumevet canımmm diet yapıyorummm bakalımmm inaşallahhh biz ev aldıkkk en az bir sene tedavi olamam borçlerımız varrr
vucut kendini toplasınnn rahim kalınlaşırr sıkıntı değil o inşallah canım aşılama olmadan olurrr
aşılama şansı çok düşük zaten eğer aşılam ile olduysa normal yollada şansın tüksek demek tirr
hepimiz yanı şeyleri hissediyoruzzz kocaman bi boşlukkkkMerhaba arkadaşım ilk sayfadaki yazını okudum ne eksik ne fazla duygularımı anlatmışsın bu kadar etkilenp aglayacagimi bilmiyordum
öyle tabiii fazlan varrr eksiğin yok yaniiiitabi iddialıyım alımsa alım çalımsa çalım ayyyhoooyyt bana bişey oluyo çok yüksekten attım galiba ay başım dönüyo.
bamyamı güzel afiyet olsun ben bugün kendi evimde takılıyım biraz
Kaç yıllık evlisinhepimiz yanı şeyleri hissediyoruzzz kocaman bi boşlukkkk
5 yıllık veliyim 2 negatif tüp yaptrdımmKaç yıllık evlisin
3,5yıl dolmak üzere geçen yıl ağustosta ameliyat oldum myom alındı sonrası aylarca ilaç aylarca iğne önümüzdeki ay aşılama yapılacak çok yoruldum ama Rabbimden ümit kesilmez diye uğraşıyorum5 yıllık veliyim 2 negatif tüp yaptrdımm
sen canım
hepimizin zaman zamn bıktığı çok yorulduğu oluyorrr3,5yıl dolmak üzere geçen yıl ağustosta ameliyat oldum myom alındı sonrası aylarca ilaç aylarca iğne önümüzdeki ay aşılama yapılacak çok yoruldum ama Rabbimden ümit kesilmez diye uğraşıyorum
Herşey elimizde hiç bişeyi kafaya takmamak lazımki kendimizi kuş gibi hafif rahat hissedelim.Herşeyi Allaha havale et elinden gelmeyen şeyleri kafana takıp kendini hasta edeceğine bırak hayatı akışına.Hayattan nasıl tad alabilirim ömrümü nasıl güzel geçirebilirim diye düşün.Hayatta bizim için en önemli kişi yine kendimiz olmalıyız.gerisi yalan.yok canım bi hafiflik gelmiş üstüne daha iyiya hep böyle olsun.. ahh birde bana gelse:)) banada bi ağırlık geldi daralacam nerdeyse..
Nenasıl turr canımmm nalt katılalımmmm
ayyy beni almazlarrr cvucut hatlarımmm uymuyosiz manken gibisiniz gidinnn ben sizi desteklerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?