canımmm ben çıkıyorummm akşam görüşürüzzz bak buda oyuncak yapımı dersi için eşleştirme kartları boyadımda kurumasını bekliyorummmbende soğuğa hiç gelemem,sıcakta pişeyim daha iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmm ben çıkıyorummm akşam görüşürüzzz bak buda oyuncak yapımı dersi için eşleştirme kartları boyadımda kurumasını bekliyorummmbende soğuğa hiç gelemem,sıcakta pişeyim daha iyi
tamam datlum görüşürüz hadicanımmm ben çıkıyorummm akşam görüşürüzzz bak buda oyuncak yapımı dersi için eşleştirme kartları boyadımda kurumasını bekliyorummm
bunları yapmak çok zordurcanımmm ben çıkıyorummm akşam görüşürüzzz bak buda oyuncak yapımı dersi için eşleştirme kartları boyadımda kurumasını bekliyorummm
byaması çok zorrrr bide daha önce hiç boya yapammıştımmm zorlandımm tabiyki bakalımm hoca beğenecek miiibunları yapmak çok zordur
beğenir bence çünkü amaç birbirinin aynı olması değilmi?byaması çok zorrrr bide daha önce hiç boya yapammıştımmm zorlandımm tabiyki bakalımm hoca beğenecek miii
evet canımmm yaa senin anlamdığın bir iş varmııı maşallahhh sanabeğenir bence çünkü amaç birbirinin aynı olması değilmi?
yok galibaevet canımmm yaa senin anlamdığın bir iş varmııı maşallahhh sana![]()
yok galiba
ilahi bilsemde bilmesemde Bi fikrim oluyor işte ne yapayım ha!
hastaneydim sabah gözüm tamamen şişti.
nerelerdesin tatlımmmmm
geçmiş olsunn kuzummm şimdi nasıl oldunnnn kıyamam ben sana ağrıyor muhastaneydim sabah gözüm tamamen şişti.
Sen nasılsın?
dün akşam çok ağrıyordu bugün gözümdeki iltihabı boşalttı doktor rahatladım.geçmiş olsunn kuzummm şimdi nasıl oldunnnn kıyamam ben sana ağrıyor mu
dün akşam çok ağrıyordu bugün gözümdeki iltihabı boşalttı doktor rahatladım.
Sağol inşallah geçmiş olmuştur.geçmiş olsun canım
naberr tatlımmm gözün nasıl olduSağol inşallah geçmiş olmuştur.
iyiyim gözümdeki iltihaplı keseyi boşalttılar bugün şakır şukur aktı doktora teşekkür ede ede geldim evde yatıyorum.Sen nasılsın yanıkların nasıl acıyormu eskisigibi?naberr tatlımmm gözün nasıl oldu
yok daha iyi canımm kabuk bağlamya başladı hatta soyuluıyorrriyiyim gözümdeki iltihaplı keseyi boşalttılar bugün şakır şukur aktı doktora teşekkür ede ede geldim evde yatıyorum.Sen nasılsın yanıkların nasıl acıyormu eskisigibi?
inşallahhh olursunnnn canımmmanne olmak istiyorum ben yaa
herkes elinde kucaginda yavrusu ile. herkese ozenerek bakmaktan yorulduminşallahhh olursunnnn canımmm
bende çoooook istiyorum
oh çok iyi baya düzelmiş.yok daha iyi canımm kabuk bağlamya başladı hatta soyuluıyorrr
şakır şakır aktımı ilk defa duydummm bu nasıl bi mikropmuşşş böyleee sık sık tekrar ediyormu