Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim skglı 3 yıllık evlıyım rapor nasıl cıkarılıyor dbakırdadaha önce aşılam yaptınız mı rapor çıkartma hakkınız olabilir
4500 sadece hastane için.ilaçları eczaneden ayrıca alman lazım.tüp raporunu devletten çıkarırsan ilaçların belli Bi yüzdesini öder kurtulursun.yada raporunla ankarada istanbulda devlet hastanelerinde %30unu ödeyipte tüpyapabilirsin çok ucuza gelirilaçlar dahilmi canım ilacla tedaı epsımı bu fyat
özel durumlarda aşılama olmadanda rapor çıkyorrr 23 yaşından büyük eşinizin 5yıllık sigortası varsaeşim skglı 3 yıllık evlıyım rapor nasıl cıkarılıyor dbakırda
çok saol canım4500 sadece hastane için.ilaçları eczaneden ayrıca alman lazım.tüp raporunu devletten çıkarırsan ilaçların belli Bi yüzdesini öder kurtulursun.yada raporunla ankarada istanbulda devlet hastanelerinde %30unu ödeyipte tüpyapabilirsin çok ucuza gelir
saol canımmm benimmm benimde sık sık mikrop kapma durumu aoluyorrr maleseff keşke tüpden önce gitseydinnn hamile kalınca nsıl olacakkk ameliyattttafiyet olsuuuun!
benimki kronik ameliyat olmam gerekiyorda erteliyorum işte.bakalım tüpe kadarda Bi geçiştireyim
devlete yada fakülteye gidip kadındoğumdan alabilirsin raporu.eşim skglı 3 yıllık evlıyım rapor nasıl cıkarılıyor dbakırda
gitmedim korktum,kısmetse doğumdan sonra artık.bende özledim kayıplara karıştı bizim kız yinesaol canımmm benimmm benimde sık sık mikrop kapma durumu aoluyorrr maleseff keşke tüpden önce gitseydinnn hamile kalınca nsıl olacakkk ameliyatttt
bu rada ensu nerelrde merak ettimmm bebeiş ile iyilerdir inşallahhhhh
inşallahhh canımmm hele sen bi hamile kalda belkii gözün bile geçerrr bugün hava da çok iç karartıcıııgitmedim korktum,kısmetse doğumdan sonra artık.bende özledim kayıplara karıştı bizim kız yine
aynen nahoş Bi hava var dondum.elektriklerde kesildiinşallahhh canımmm hele sen bi hamile kalda belkii gözün bile geçerrr bugün hava da çok iç karartıcııı
yağmurlu soğukkkk
veryorlrmı hemen raporudevlete yada fakülteye gidip kadındoğumdan alabilirsin raporu.
öylemmiiiii ayy soğuya hiç dayanamam bendeee hemen üşürümmmmaynen nahoş Bi hava var dondum.elektriklerde kesildi
doktr eğer uygun görürüse rapor varmeyi hemen veriyorlarr en fazla 15 gün beklersinizveryorlrmı hemen raporu
aycan 21 e anatomi ıkınızde dbakırdamı yaşiyorsunuzaynen nahoş Bi hava var dondum.elektriklerde kesildi
hiç önemli değil ama eşin test yaptırdımı hiç belki ondada sorun vardır.hem bu tüpler rahim filmi çekilirken yada sonra kendiliğinden açılabiliyor.benimde teki tıkalıydı kendiliğinden açılmışçok saol canım
hayır canımm ben nakradayımmm arkadaşımda adnada yaşıyorrraycan 21 e anatomi ıkınızde dbakırdamı yaşiyorsunuz
ikimizde diyarbakırda değiliz ama benim ailem var diyarbakırdaaycan 21 e anatomi ıkınızde dbakırdamı yaşiyorsunuz
anladım canımikimizde diyarbakırda değiliz ama benim ailem var diyarbakırda
bende soğuğa hiç gelemem,sıcakta pişeyim daha iyiöylemmiiiii ayy soğuya hiç dayanamam bendeee hemen üşürümmmm
eşim açma gazı bukadar borçluyuz diyorrr maa napıyımmm üşüyorummmm okula giderken kısıyoprum yada kapatıyorummm ankardada varr elektrk kesintileriii
uğraştırıyorlar valla,tanıdık varsa hemen halleder.veryorlrmı hemen raporu