ne kadar zamandır istıyorsunnn canımm kaç yıllık evlisinnnnevet düşünüyorum endometroisis hastasıyım tüplerım kapalı laparoskopi oldum gecen yıl doktor çtım dedı gebelık olmadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar zamandır istıyorsunnn canımm kaç yıllık evlisinnnnevet düşünüyorum endometroisis hastasıyım tüplerım kapalı laparoskopi oldum gecen yıl doktor çtım dedı gebelık olmadi
hangi şehirdesinnn canımmmm burda birçok doktr tavsiyesi yapılıyorr güvenir olanda var olmayanda istedğin bi doktrla ön görüşme yapabilirsin böylece daha net karar veririsinnnnhiç bir fikrim yok doktor ve hstane konusunda
kk da tüp bebek doktr önerilerine bkk canımmm bahçeçi iyi diye duydummm ve diyarbakırdadbakır
şarjım bitmişti geri açılana kadarda bekleyemedim uyudum uykusuzum gözümde rahatsız zaten.burdamısınnn bazen dakikalrca cvp olmuyooo sanırım tlfdan ancak görüyordunn msjlarııı
![]()
bende diyarbkırda bahçecide yapıyorum eşim kaynaklı tüp tedavisi görüyoruz.4 defadır farklı merkezlerde yaptık ankarada falan şimdiye kadar gittiğimiz en iyi merkez burası tabi istanbuldakiler daha iyiymiş ama.siz neden tüpyapacaksınız?ben bu şehirde yapmak istemıyorum
günaydınnnn balımmmmmm napıyonnnnbende diyarbkırda bahçecide yapıyorum eşim kaynaklı tüp tedavisi görüyoruz.4 defadır farklı merkezlerde yaptık ankarada falan şimdiye kadar gittiğimiz en iyi merkez burası tabi istanbuldakiler daha iyiymiş ama.siz neden tüpyapacaksınız?
çalışıyorum,bugünde gözüm için hastaneye gidicem şişti gözüm mikrop kaptı galiba.Sen nasılsın yaralar iyileşmişmi biraz daha?baktın mı bugüngünaydınnnn balımmmmmm napıyonnnn
ben de diyrbakırda olmasını ıstıyorum iyi bır merkez bilmiyorum dbakır bahçeci sızden ne kadar ücret istiyorbende diyarbkırda bahçecide yapıyorum eşim kaynaklı tüp tedavisi görüyoruz.4 defadır farklı merkezlerde yaptık ankarada falan şimdiye kadar gittiğimiz en iyi merkez burası tabi istanbuldakiler daha iyiymiş ama.siz neden tüpyapacaksınız?
yaram daha iyi canımmm kahvaltı yapıyorumm bugün okulll varrrçalışıyorum,bugünde gözüm için hastaneye gidicem şişti gözüm mikrop kaptı galiba.Sen nasılsın yaralar iyileşmişmi biraz daha?baktın mı bugün
ne kadar ücret alıyo bahçecibende diyarbkırda bahçecide yapıyorum eşim kaynaklı tüp tedavisi görüyoruz.4 defadır farklı merkezlerde yaptık ankarada falan şimdiye kadar gittiğimiz en iyi merkez burası tabi istanbuldakiler daha iyiymiş ama.siz neden tüpyapacaksınız?
bahçeci zeki akkum a gidiyorum.4500 verdik tüp için.ben de diyrbakırda olmasını ıstıyorum iyi bır merkez bilmiyorum dbakır bahçeci sızden ne kadar ücret istiyor
doktr görüşmeniz gerkiyorrr sizin durumunuza göre ve yapılacak tedaviye göre fiyat verilecektirrrne kadar ücret alıyo bahçeci
ilaçlar dahilmi canım ilacla tedaı epsımı bu fyatbahçeci zeki akkum a gidiyorum.4500 verdik tüp için.
daha önce aşılam yaptınız mı rapor çıkartma hakkınız olabilirne kadar ücret alıyo bahçeci
afiyet olsuuuun!yaram daha iyi canımmm kahvaltı yapıyorumm bugün okulll varrr
geçmiş olsunn canımmm benimmm olabilir belki mikrop kapmıştırr ihmal etme git doktra göz ihmale gelmezzzz