kaç yıllık evlsin sorun ne canımmherkes elinde kucaginda yavrusu ile. herkese ozenerek bakmaktan yoruldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç yıllık evlsin sorun ne canımmherkes elinde kucaginda yavrusu ile. herkese ozenerek bakmaktan yoruldum
evet şükürr canım iyileşme başladı işteee senin loptop ne olduuuoh çok iyi baya düzelmiş.
4-5 senede bir oluyor.gözyaşı borusu tıkanık onun için.toz falan kaçıyor işte öyle
tamam canımmmmmm iyi hadi bakalımmm dört gözle bekliyorummmbugün bakacaktı yarına kaldı bakalım.şifo geliyorum canım birazdan Bi işim var
kaç yıllık evlsin sorun ne canımm
daha yeni evliymişsin inşallahh tüpe gerek kalmadan olurrr2yillik evliyim canim.esimde varikosel vardi duzelmesini bekledik olmadi.3asilama.1i kimyasalla sonuclandi.tup bebege gectik.aralikta insallah baslicaz.
inşallah bu son olur,hayırlı haberlerle son bulur inşallah2yillik evliyim canim.esimde varikosel vardi duzelmesini bekledik olmadi.3asilama.1i kimyasalla sonuclandi.tup bebege gectik.aralikta insallah baslicaz.
tamam canımm sen dinlennn bitanemmmmiyi geceler benim biraz gözlerimi dinlendirmem lazım şifoşum.
Günaydııııntamam canımm sen dinlennn bitanemmmm![]()
günaydınnnn canımmmGünaydıııın
benimki kendine telefon aldı marketten çok ucuza kurtuldum artık.günaydınnnn canımmm
oo iyimiş sana loptop yerine kendine tlf mı aldı ee nasıl foto falan atacaksınnn evinini bekliyorummmbenimki kendine telefon aldı marketten çok ucuza kurtuldum artık.
laptopta alsa kendi için alacaktı.bakayım onun telefonundan yüklenir belki.oo iyimiş sana loptop yerine kendine tlf mı aldı ee nasıl foto falan atacaksınnn evinini bekliyorummm
mrhb canımmm ne yaptınnn gittin mi doktora2yillik evliyim canim.esimde varikosel vardi duzelmesini bekledik olmadi.3asilama.1i kimyasalla sonuclandi.tup bebege gectik.aralikta insallah baslicaz.
bana pratik bikaç yemek bulalımmı eve dönünce ne yapıcam hiç bilmiyorum aklıma gelmiyor
hımmm prtik yemek miiibana pratik bikaç yemek bulalımmı eve dönünce ne yapıcam hiç bilmiyorum aklıma gelmiyor