senin yerin ayrı canımmm bende hayatı-mda böyle şeylere çok değer veririmSağol canım benim dost benim için çok önemli sen beni böyle değerli yere koyabildiysen çok mutlu olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin yerin ayrı canımmm bende hayatı-mda böyle şeylere çok değer veririmSağol canım benim dost benim için çok önemli sen beni böyle değerli yere koyabildiysen çok mutlu olurum
ben çıkıyorum canımmm yemek yapacam bugün geç çıkıyoruz okuldan bide duşa lacağım ancak yetişirimmmhah tamda bende orayı merak ediyordum hiç gitmedim gideriz hep beraber
evinde misin kuşummmmtam piknikçidir eşimde hep beraber pikniğe gidiyoz o zaman.
Hadi görüşürüz oyalamıyım daha fazla öptüm
hayıl yarın gidip kalabileceğiz,arkadaştayız.sen nasılsın okul nasıldı neler yaptın?evinde misin kuşummmm
![]()
oooo geziyorsunnn okul iyi geçti bugün ders işledik sadece birşey yapmadıkhayıl yarın gidip kalabileceğiz,arkadaştayız.sen nasılsın okul nasıldı neler yaptın?
ne gezmesi tozması mecburen sığındık perdeler yok piyasada perdecide kaldı yarın onları falan alıp ilk defa evde kalıcazoooo geziyorsunnn okul iyi geçti bugün ders işledik sadece birşey yapmadık
eşimle oturuyoruzzz işteee
yeni evinizin ordaki komşudamısınız orda mı kalacaksınız anlmadımne gezmesi tozması mecburen sığındık perdeler yok piyasada perdecide kaldı yarın onları falan alıp ilk defa evde kalıcaz
yzarım tabi bir sürü hamur yaptık hangisini istersen senmi oynayacaksın hamurlarlaoyun hamurunun malzemelerini sonra bana Bi ara yazarsın demi?
napıyım kavga lar bitti şükürrr az da muhabbetli olalımmmmoooo iyisin enişteyide almışsın dizinin dibineee
slmm canımmm nasılsınnnn
ayyy çok güldüm deme öyle adama yabenimki horul horul horluyor yorgunluktan bitmiş zavallı erimiş bir deri bi kemik kalmış (o öyle zannediyotabi o göbek hemen erirmi)
eski komşumda kalıyorum zaten yeni ev eskisine çok yakın iki adımlık yol.perdeler rustik korniş yok,eski tüllerin falan boyunu ayarlatıp o boruya takıcam.korniş olmadığı için takamadım eskileri.valla kafam çalışmadı o an eşimde kalmak istemiyorduyeni evinizin ordaki komşudamısınız orda mı kalacaksınız anlmadım
bigünlük yatak odasın carşaf falan takaydın eski perdeleri atmışmıydın
bend eiyiyim canım koşuşturm aile geciyor işte zamaniyiyim şifam sen nasılsın kuzum :)
daha iyi yapmışsınnn evini merak ediyorummm bak resim yüklüyeceksineski komşumda kalıyorum zaten yeni ev eskisine çok yakın iki adımlık yol.perdeler rustik korniş yok,eski tüllerin falan boyunu ayarlatıp o boruya takıcam.korniş olmadığı için takamadım eskileri.valla kafam çalışmadı o an eşimde kalmak istemiyordu